Νομιζω παντως οτι αν εχεις την επιλογη Πρασσας και τη σνομπαρεις, μην το αναφερεις σε οποιον τελικα σηκωσει το τηλεφωνο γιατι δε θα σου στειλουν τιποτα
Printable View
Νομιζω παντως οτι αν εχεις την επιλογη Πρασσας και τη σνομπαρεις, μην το αναφερεις σε οποιον τελικα σηκωσει το τηλεφωνο γιατι δε θα σου στειλουν τιποτα
Δε μένω θεσσαλονίκη αλλά δες μήπως εδώ μπας και....
http://www.thessalonikidelivery.gr
Επίσης μπορεί να μου λύσει κάποιος μια απορία???
Αυτή η φάση πάνω δεξιά στα ποστσ με τη μουντζα και τη φατσουλα με τις καρδουλες εχει καποιο νοημα? κι αν ναι,ποιο ειναι αυτο παρακαλω???
ο καλυτερος μου φιλος στη θεσσαλονικη
ΜΑΚΗΣ ΓΚΡΙΛΛ
Σε επίσημη επιστολή, όταν δεν απευθύνεσαι σε συγκεκριμένο πρόσωπο, τι προσφώνηση χρησιμοποιείς; "Αξιότιμοι κύριοι";
και κυριες
πουτάνες όλες
(σίγουρα ε; thx)
Το "Αξιότιμοι κύριοι και και κυρίες" πρέπει να 'ναι λανθασμένο. Πρώτα απ' όλα δεν τηρεί την προτεραιότητα του ασθενούς φύλου:!:
Λοιπόν, εγώ αντιπροτείνω κάτι του στυλ "αξιότιμα μέλη" ή "αξιότιμοι ενοικοι" ή κάτι τέτοιο τελοσπάντων.. :p
Και κλείσιμο "Manowar will prevail". :touched::touched:
Κύριοι, σκέτο.
Επίσης FIXXXER ξέρεις ΚΑΙ από Σαλονικιώτικα φαγάδικα? Πρότεινε τίποτα άμα είναι.
Τώρα το έστειλα :oops: Χέιλ εν κιλλ
Λοιπόν το συζήτησα με τον Φίξξξερ και καταλήξαμε ότι...
α) το να πεις "αξιότιμοι κύριοι και και κυρίες" έρχεται σε αντίθεση με το savoir vivre του "κυρίες και κύριοι".
β) το να πεις "αξιότιμες κυρίες και κύριοι" έρχεται σε αντίθεση με τον κανόνα για το γένος που μπαίνουν τα επίθετα (το αρσενικό υπερισχύει του θηλυκού: πχ "οι ακάθαρτοι δρόμοι και πλατείες").
Επιμένω σε κάτι του στυλ "αξιότιμοι παρευρισκόμενοι".
Spoiler