ιου
Printable View
ιου
φαντάγκο ξεπέρασες κάθε όριο, ένα τέτοιο ακόμα και αντιστρέφεται η κλιματική αλλαγή
Ε οχι αυτο παει πολυ
μονο που ποσταρες τετοια ΜΑΛΑΚΙΑ δειχνει ποσο ακομπλεξαριστος εισαι και οτι δεν φοβασαι τους ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΡΙΤΕΣ ΑΝΕΚΔΟΤΩΝ του site.
kudos για το θαρρος να ποσταρεις κατι τοσο μηδαμινο χωρις ιχνος δευτερης σκεψης
:pink:
O Φαντάγκο και ο Καντιρού τα στήνουν στο ΣΕΦ.
Έπος. :touched:
:moutza:
Ένας Γάλλος, ένας Εγγλέζος και ένας Έλληνας συζητούν για τις στάσεις που προτιμούν στο σεξ.
Ο Γάλλος λέει ότι προτιμά να είναι από πάνω γιατί τότε βλέπει τα όμορφά της μάτια.
Ο Εγγλέζος προτιμά να είναι από κάτω για να βλέπει τα όμορφα στήθη της.
Ό Έλληνας λέει ότι προτιμά από πίσω. - Καλά, και τι βλέπεις; τον ρωτάνε.... - Ανάλογα, κάθε φορά....
Spoiler
Αργοπίνοντας το ποτό της, η ελεύθερη από τις τρεις φίλες λέει:
- «Την περασμένη Παρασκευή, μετά τη δουλειά, πήγα στο γραφείο του φίλου μου που δούλευε ως αργά, φορώντας μόνο ένα δερμάτινο πανωφόρι. Πριν χτυπήσω την πόρτα, έβαλα μια μάσκα, άφησα το πανωφόρι να γλιστρήσει από πάνω μου και έμεινα με ένα δερμάτινο κορσάζ, κάλτσες μαύρες νάιλον και ψηλά τακούνια. Ο φίλος μου ερεθίστηκε τόσο που κάναμε
πάνω στο γραφείο του».
Η αρραβωνιασμένη αφήνει ένα νευρικό γελάκι και λέει:
- «Περίπου τα ίδια είχα κι εγώ! Όταν ο αρραβωνιαστικός μου ήρθε την Παρασκευή, με βρήκε να φοράω μια μαύρη μάσκα , δερμάτινο κορσάζ, μαύρες νάιλον κάλτσες και ψηλοτάκουνες γόβες. Ερεθίστηκε τόσο, που κάναμε έρωτα όλη τη νύχτα, και τώρα θέλει να επισπεύσουμε την ημερομηνία του γάμου».
Η παντρεμένη αφήνει αργά το ποτήρι της
Εγώ το σχεδίασα πολύ καλά. Άφησα τα παιδιά στη μητέρα μου, έκανα ένα αρωματισμένο μπάνιο, έβαλα ένα σφιχτό δερμάτινο κορσάζ, ζαρτιέρες και μαύρες νάιλον κάλτσες και δωδεκάποντες γόβες. Τελείωσα την προετοιμασία μου με μια μαύρη μάσκα. Όταν ο άντρας μου επέστρεψε από τη δουλειά του, πήγε στο ψυγείο και πήρε μια μπύρα, πήρε το τηλεκοντρόλ, με κοίταξε, κάθισε στον καναπέ και είπε:
Spoiler
giafto pe8ane o enas. overrated. oso den paei.
-"ma giathn epoxh tous..."
-"den dinw dekara"
Οι monty python είναι οι overrated;
επίσης δεν πρόκειται για την εποχή τους. οι Python είναι μπροστά και απο τη αυτή την εποχή.
Δεν είναι δυνατό να το συζητάτε αυτό το πράγμα τώρα.
Ισχύει.
Βαθρο σε κανεναν, Οντονιαν. Ειχαν και τις κρυες στιγμες τους.
αχαχαχ, το cheese shop sketch είναι από τα ομορφότερα πράγματα σε αυτήν την πλάση.
ΨΟΦΟΣ.ο ορισμος της μιζεριας
είπε ο χίπης
δεν τίθεται θέμα αν σ'αρέσουν ή δε σ'αρέκουν. έιχαν κρύες στιγμές ή οχι. είναι οι μόντυ πάηθονς. τέρμα. φουλ στοπ. κάτι σαν να λέμε μοτορχεντ. είναι ΑΞΙΑ. να τι είναι.
Γαμάνε το σύμπαν και όποιος διαφωνεί είναι άμπαλος. Τελεία.
valte katw kai ipologiste poioi einai oi malakes
emeis pou de mas aresoun oi monty pythons (mprrr) kai tolmame (w!) na to leme h eseis pou sas aresoun OLA twn monty pythons.
malakes ":tease:"
Και επίσης δεν είπε κανείς ότι μας αρέσουν όλα. Το flying circus έχει (δυστυχώς) και κάποια ψιλοκρυάδες.
Ε είναι απλό. Να μη σου αρέσουν ΟΛΑ είναι μάλλον αναπόφευκτο (4 σεζόν Ιπτάμενο Τσίρκο, τι διάολο, δε να έχουν ένα κακό σκετς; ), αλλά αν τους λες υπερτιμημένους, απλά δεν έχεις χιούμορ. Είναι όσο τιμημένοι πρέπει, μέσα στο πάνθεον των μεγάλων κωμικών.
....ελα ειπε μια μαλακια ενας και το συνεχισε καποιος αλλος. αφηστε το να ξεχαστει..
mpravo fikskser.
Χμ, φίκσερ, από περιέργεια, ποιούς θεωρείς πιο ολοκληρωμένους κωμικούς; Σοβαρή ερώτηση. ΗΙΒ και κάνσερ το ίδιο.
Ο Razor μάλλον δεν ξέρει αγγλικά και επιπροσθέτως δεν υπάρχουν μουνιά και άρης, αλλά εσείς οι τρείς πείτε, απορώ αλήθεια.