το κλέβω ξεδιάντροπα μαζί με το κόμμεντ
Printable View
Μόλις το πόσταρα fb ρε :touched:
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Τόσο κρίμα. Και εις άλλα.
πειτε μου τι ακριβως περιμενατε
Ευχαριστώ που ρώτησες. Εγώ περιμένω να δω τι θα γίνει με τον μικρό δράκο. Που θα το πάει ο κωλογερος . Νισάφι πλέον 8 χρόνια. Δηλαδή θα έχουμε βορρά Τζον, στανις, ντενερισ, σιδερογεννητους, Ντόρν, και δεν ξέρω γω ποιος άλλος έμεινε και έναν δράκο να κάνει ντου και αυτός. Πώς θα το μαζέψει όλο αυτο; Εκτός αν αρχίσει τους από μηχανής...θανάτους. εντάξει μετά απλά θα είναι γελοίος.
Εντάξει κλείσιμο για μια κατά τα άλλα σπουδαία σειρά. Κάθε προηγούμενη σεζόν και καλύτερη με κορυφαία την πρώτη.
Δε μου έκανε καμία απολύτως έκπληξη όλο αυτό. Κυρίως επειδή ήταν τεράστια σκουπίδια τα δυο προηγούμενα. Όταν δε είδα, πως σκηνοθέτες του τελευταίου ήταν οι D&D, ήμουν σίγουρος για το τι πρόκειται να ακολουθήσει. Το μοναδικό στοιχείο που όχι απλά σώζεται απ' την 8η σεζόν, αλλά θεωρώ πως ήταν σε πολύ καλό επίπεδο, ήταν η μουσική επένδυση.
Spoiler
Τεράστιο κεφάλαιο στην ιστορία των τηλεοπτικών σειρών, νιώθω πως δεν το σεβάστηκαν οι δημιουργοί του από κάποιο σημείο κι έπειτα. Ζήσαμε τα πάντα, το ξεκίνημα, την άνθιση, το hype, την παρακμή. Η σειρά είχε φθίνουσα πορεία, κορυφαία σεζόν η πρώτη για πολλούς λόγους, όλες έπειτα άρχισαν να πέφτουν σταδιακά, μόνο η 5η ήταν ανώτερη της προηγούμενής της κι έπειτα, απ' την 6η και μετά κατήντησε ανέκδοτο.
Μια τραγικότητα, ένα μηδέν, κανείς λόγος για οτιδήποτε έγινε στο τέλος. Και αν πει κανείς "δεν τελείωσε η ιστορία όπως περίμενες και γι'αυτό χαλάστηκες", ναι περίμενα να υπάρχει ένα όσο το δυνατό climactic finale σε αυτά τα 8 ολόκληρα χρόνια ΣΟΡΙ ΚΙΟΛΑΣ και πήραμε το ακριβώς αντίθετο. Όχι ότι δε συνάδει αυτό με την τραγική συνολικά τελευταία σεζόν, αλλά λες ότι ίσως οι δημιουργοί είχαν τελικά την ελάχιστη ευθιξία ή/και ικανότητα να κάνουν κάτι άξιο αναφοράς για το τέλος. Μηδέν και οι δυο τους λοιπόν, κατάφωρη απόδειξη του ότι η σειρά ήταν μεγάλη μόνο λόγω των βιβλίων στα οποία πατούσε στην αρχή.
Όπως ήδη ειπώθηκε, κρατάμε την 8ετή διαδρομή στην οποία ζήσαμε μεγάλες συγκινήσεις, όσο μεγάλες μπορεί να νιώσεις ένας άνθρωπος από την τηλεόραση τεσπα. Πάει κι αυτό τέλειωσε, πάμε γι'άλλα.
αδιάφορο, άνευρο, ανάλατο φινάλε. κάθε διάλογος πιο χάρτινος από τον επόμενο, κάθε σκηνή πιο βαρετή από την προηγούμενη. ξέρασα από κάθε τρύπα με το ηλίθιο χιουμοράκι και τα γελάκια στο small council. κρίμα, κρίμα.
Ντάξει τα'πατε όλα, εγώ νομίζω πως η εξέλιξη της ιστορίας ήταν καλή, αλλά η σεζόν συνολικά πνίγηκε στο άγχος να προλάβουμε.
Σα να βλέπεις ένα εκτενές recap δηλαδή. Το τελευταίο επ το ανέδειξε αυτό, εμφανώς είχαμε δύο επεισόδια που συμπτύχθηκαν άτσαλα σε ένα.
Μια στιγμή μόνο έμεινε, που οκ μιλάμε για fantasy σκηνοθεσία 101, αλλά και πάλι:
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Δεν βλέπω τον φίξξερ να το εκθειάζει και ανησυχώ μήπως το γερακίσιο του βλέμμα θόλωσε από την συναισθηματική φόρτιση του τελειώματος του έπους επάνω στα ελαφρώς ιδρωμένα και αναψοκοκκινισμένα μάγουλά του.
Τι θα κάναμε άλλωστε χωρίς τον πολιτισμικό γίγαντα που αποτέλεσε αυτή η σειρά για τα 8 προηγούμενα έτη. Τόσα πάθη και ίντριγκες κυρίευσαν την ζωή μας. Που θα βρούμε τώρα ορδές βαρβάρων να γεμίζουν την οθόνη μας; Ήταν έστω κάποια λύση και αυτοί.
Spoiler
Ποστ οφ δε ντέι του Ατομ που συνέδεσε Καβάφη με γοθ. Θα το δω σήμερα χωρίς άγχος.
Spoiler
Γιατί κατσίκας συγκεκριμένα;
Στο μάτι ενός περιπτερά, καλύτερα;
Εκεί δυτικά που ταξιδεύει η νυφιτσομούρα, σίγουρα θα βρει περίπτερο!
Στα δυτικά τα καλύτερα παιδιά.
Δυτικά δεν έχουμε περίπτερα, όρεξη τα είχαμε, έχουμε convenience stores.
όταν ακόμα και το milko το κάνει καλύτερα (στο 1:03):
https://www.youtube.com/watch?v=wdlnmR4-hkk
Κάπου ειχα πετύχει πως το HBO τους είχε προτείνει να δώσει budget για αλλη 1 season και οι τρόμπες είπαν ότι δεν ήταν αναγκαίο. Μετά τους πρότεινε η τελευταία να είναι full με 10 eps και απαντησαν όχι γιατί 6 θα ήταν αρκετά. Μου φαίνεται πως οι τύποι δεν έβλεπαν την ώρα να πηδήξουν (σ)το Star Wars project οποτε ξεπέταξαν την 8η στα γρήγορα.
Το οποίο δε βγάζει κανένα απολύτως νόημα, αν σκεφτεί κανείς ότι πέρσι δε βγήκε τίποτα, ώστε να έχουν όλο το χρόνο να ετοιμάσουν τα 5 σκουπίδια και το 1 οκ επεισόδιο που είδαμε φέτος (το οποίο κατ' εμέ είναι το 2ο)
Τελικά, η ψυχή του πάρτυ ήταν ο φίξξερ. Αυτός μας κράταγε ενωμένους, δίνοντας ζωή στο θρεντ. Αποχώρησε, έστω αθόρυβα, μέχρι να κοπάσει ο αχός μας. Ίσως η απογοήτευση κυρίευσε και τον ίδιο. Δεν άντεξε άλλο να υπαρασπίζεται το έργο κάποιων άλλων. Δεν θα μάθουμε ποτέ. "Χάθηκε" στην λήθη παρέα με άλλα έργα αντίστοιχα. Τέσπα.
αφού το κλείσιμο ήταν κατά γενική ομολογία προχειράντζα, τι να πούμε? :?
Οχι επειδή ως το τέλος ήταν δραστήριος υπερασπιστής πίστευα ότι θα είχε να πει και για το μεγαλειώδες τέλος. Φαντάζομαι οσφριζόμενος τον οχετό που θα λουζόταν υπερασπιζόμενος το τέλος της σειράς ότι προτίμησε να αποχωρήσει, έστω για λίγο, εώς ότου καταλαγιάσει το μένος των αντι- ίσως να τελειώσουν και τα πλει οφ στο νμπιει και μετά θα βγει από το λαγούμι του ανανεωμένος.
ΛΟΛ μαζι με ακομα ενα ποστ στην προηγουμενη σελιδα, 3 συνολικα με παρακληση για την αποψη μου.... γιατι ετσι φιλε μου?
Δε με ενδιαφερει ιδιαιτερα να εκφρασω αποψαρα στο παρον θρεντ, και τις προηγουμενες φορες που το εκανα το μετανιωσα να σου πω την αληθεια.
Η σκηνη με τον δρακο που εκαψε τον θρονο ηταν αψεγαδιαστη, αυτα.... γιατι να σας χαλασω εγω το παρτι?
Η ψυχή του πάρτυ. Μα είπα ξεκάθαρα τον λογο.
"Δεν βλεπω καν τη σειρα"
- ατομ σμασερ 2016,2017,2018,2019
Ε ναι. Δεν εχω δει απο 2η η 3 σεζόν δεν θυμάμαι. Οτι εχω ακούσει δεξιά και αριστερά. Αλλα η συζήτηση έχει πλακα.