:κυπριακημουτζα:
Printable View
ο γαμώτηπαναγιά προσβάλει τα πιστεύω μου. fml.
3η φορά άρρωστος,φέτο πάω για 15άρα,δέχομαι συγκαρητήρια.
ελα ρε...αμα εχεις και πυρετο ειναι τζαμπα μαστουρα
κουτρα κουτρα
ω δεν φαντάζεσαι,το κάτι άλλο..
apaitw poihma talkdirtytome gia elegktes metro AMESA. efaga prostimo simera.
epeidi einai 30 eu skeftomai na min plirwsw, exei na pei kaneis tpt panw sauto?
Έδωσες τα στοιχεία σου? Αν ναι, κακώς, καλύτερα να πληρώσεις.
den einai timios oas8 to metro, me pigan stous mpatsous gia eksakrivwsi kai kapaki prostimo.
apla exo akousei diafora gia atoma pou den plirwsan kai agnoisan tin proti kai ti deuteri klisi pou ir8e sto spiti kai den egine tpt.
Εγω εχω ακουσει για τυπο που του ηρθε προστιμο 30.000 ευρω στην εφορια 7 χρονια μετα απο προστιμο.
τρου στορυ, το εψαξα και εγω οταν με πιασαν και τελικα το πληρωσα.
επισης αυτα μπορει να ειναι φημες που εξαπλονουν οι ιδιοι για να πληρωνουμε τα προστιμα.
μπορει και οχι ομως.
Επισης μπορει ναναι η δικη σου ιστορια φημη για να μην πληρωνουμε τα προστιμα και να μας τα τρωνε μετα απο 7 χρονια.
γιατί δε βγάζετε απλα ενα γαμωεισιτήριο;
Δε δουλευει αμα εχεις φαει το προστιμο και μετα.
Εμένα πάλι μου δώσαν πρόστιμο ενώ είχα χτυπήσει εισιτήριο...πήγα στον ΟΑΣΘ, συμπλήρωσα την αίτηση παραπόνων και δεν την ξαναείδαν την ελέγκτρια σε λεωφορείο...
Kai pos genen auto in the first place
Μιλάμε για γνωστό νούμερο ελέγκτρια της Θεσσαλονίκης τη εποχή εκείνη, έχω δει να την δέρνουν κοπέλες αφού τις κατέβαζε από τα λεωφορεία...είπε δήθεν πως ο "προϊστάμενός" της με είδε να μπαίνω 5-6 στάσεις πριν από τη στάση που μπήκα, οπότε "θεώρησε" πως δεν το χτύπησα στην ώρα μου. Ζήτησα προϊστάμενο, ονόματα κτλ, αλλά δεν μου έλεγε. Έβαλε κι ώρα προστίμου μεταγενέστερη από το χτύπημα του εισιτηρίου, οπότε δε θέλει και πολύ...στον ΟΑΣΘ την ξέραν πάντως καλά, γι' αυτό την εξαφάνισαν, εικάζω.