παίζεις βρώμικα πούστη. :(
Printable View
παίζεις βρώμικα πούστη. :(
λεετσαρε, μερικες 10δες σελιδες πισω εχω το ιδιο κομματι (μεχρι εδω οκ, αφου ειναι επος) που ομως με επηρεασε τοτες να επιλεξω το ιδιο αβαταρ 8)
και φυσικα hawkwind >>>> sabbath, οριστε το ξεφουρνισα!
Τωρα τελευταια εχω αρχισει κιεγω να γέρνω (μαλλον και να γινομαι και ΚΩΛΟΓΕΡΟΣ) προς χοκγουιντ μερια :oops:
μιας και ειπες ηλικιωμενος, επεσα πανω σε αυτο πριν λιγο
παύλε δεν γνώριζα :oops::pink:
Δεν μπορώ να συγκρίνω, μιας και οι σάμπαθ θα είναι πάντα το αγαπημένο μου συγκρότημα, αλλά μια φορά στο τόσο περνάω μια φάση όπου πιάνω και λιώνω ένα δίσκο Hawkwind και νομίζω πως είναι ό,τι τελειότερο συνέβη ποτέ στον κόσμο, πριν κάνα πεντάμηνο το'χα πάθει με το Space Ritual, ε σε μερικούς μήνες λογικά θα παίξει άβαταρ Hall of the Mountain Grill, έτσι είναι αυτά κύκλους κάνουν.
απο το πρωι στο γραφειο
και προετοιμασια για τα σημερινα ρεζιλικια:oops:
Η πρώτη φορά που είχα ακούσει το banned from the pubs ήταν διασκευή, από ελληνική μπάντα (μάλλον οι Εκτός Ελέγχου), στα 90ς, με ελληνικό στίχο.
ΟΞΩ ΑΠ ΤΟ ΜΠΑΡ.
Από τότε, το εξώφυλλο του pissed and proud κοσμούσε την είσοδο του δωματίου μου, μέχρι που μας άφησε χρόνους.
Και επίσης, τσέκαρε και τούτους Τζιτζη, μου ήρθε 7αρακι και έπαθα σκατόπλακα. Με αλκοολ ποτισμένοι. Όλη μέρα Randumbs λέμε.
Άκη μου πρόσφερες απλόχερα την καταστροφή και έχω λιώσει αυτό εδώ