pentastero banner gia to forum mas mias kai h kavla h trifullara einai gia polla kolpa
Printable View
pentastero banner gia to forum mas mias kai h kavla h trifullara einai gia polla kolpa
χι.κ/θελω τα πινκ μουτζες μετα το ποστ πριν το διαβασουμε. και κατοπιν να μπαινουν πανω. δεν μπορω να βλεπω 1ο ωραιο μουνι-βυζι-κωλο να πινκαρω 'η να αναγκαζομαι να ξαναγυρναω στην αρχη του ποστ ειδικα μετα απο καποια που εχουν 43 φωτογραφιες. μου χχαλιεται η εμπειρια. ζικ/οφ
Κάποιον τρόπο να φαίνονται τα λινκς στο λευκό φόντο για να μπορώ να ξέρω που με στέλνει ο Firestorm
ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ :!:
ΟΛΑ ΤΑ ΤΡΟΛ ΣΤΗ ΦΟΡΑ
Εγω παλι ηθελα να πω οτι γνωριζοντας πως ειναι πρωταπριλιατικη μαλακια μαλλον, εγκρινω 100% να μεινει αυτο το συστημα για να σταματησουν οι φλουξοι και οι ρατ_ποιζονς αυτου του κοσμου να ειναι θρασυδειλοι :!:
Υπατία
Εγώ θέλω να πιστεύω ότι ο φασισμός και ο πόλεμος κατά της ανωνυμίας είναι αναμενόμενοι από αμερικανοθρεμμένους λούμπεν τύπου FIΞΞΞER και δε θα σας περάσει κουφάλες.
We are Anonymous
We are Legion
ποιος ειναι αυτος ο επιταφ που μου χωνει μουτζιδια συνεχεια?:maikl:
να καταγγείλω πως ενώ απάντησα σωστά στην ερώτηση με το τσέρνομπιλ, μου την έβγαλε λάθος.
και απλά να θυμάστε πως η κατάρα του νετσάγιεφ είναι πάνω από το κεφάλι σας
...για την αναρχία και τον κομμουνισμό, γιατρουδάκο
βάλτε να φαίνεται και ποιος έχει βάλει τα ταγκς, πουτάνα όλα
και να γινει hools day...