θα μιλησω με τον δικο μου και θε σε πω αγαπη μεγαλη!!!!
Printable View
θα μιλησω με τον δικο μου και θε σε πω αγαπη μεγαλη!!!!
κουκλε ο δικος μου δεν τοψηνει τελικα. γιατι εχει πρωτη προτεραιοτητα ενισχυτη κιθαρας! καλοπουλητο ε!!!
Πάρτε αγάπες να'χετε μωρέ Ιόλες!
https://www.youtube.com/watch?v=yYdIThSgUjc
:pink::pink::pink::frik::frik::frik::frik::frik::frik:
πως έχει η ιστορία: μέχρι τώρα ηχογραφούσα σπίτι χρησιμοποιώντας nuendo 3 και ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε μπροστά οπότε για προτείνετε πως το κάνουμε αυτό.
συνεχίζω με τελευταία έκδοση nuendo ή έχουμε να προτείνουμε κάτι καλύτερο/ελαφρύ/σούπερ ουάου πρόγραμμα?
το λειτουργώ ίσως στο 5% των δυνατοτήτων του οπότε αν ξέρετε κάτι πιο απλό πείτε
κανάλια να γράφουμε, να πειράζουμε κάνα εκουαλάηζερ, πλαγκίνς και τέτοια αλλά λίγα πράματα
για πείτε
Δοκίμασε το Reaper. Είναι σχετικά ελαφρύ (λειτουργεί απροβλημάτιστα σε λαπτοπ 6ετίας με centrino2), η εγκατάσταση του πάρα πολύ μικρή. Έχει πλήρως λειτουργική δοκιμαστική εγκατασταση 2 μηνών και η αγορά του (για ερασιτέχνη ιδιώτη) είναι γύρω στα $60. Δεν ξέρω αν του λείπει κάτι, αλλά από τη χρήση που λες ότι κάνεις, λογικά δε θα βρεις καποια ελλειψη. Γιατί όμως θες να αλλάξεις το nuendo?
+1 για το Reaper.
είστε ωραίοι
εγώ παίζει και να μην αλλάξω (λόγω συνήθειας και μόνο), αλλά σίγουρα θα δοκιμάσω ρίπερ που λέτε να δούμε τι γίνεται
το όλο θέμα άρχισε με υπολογιστή ξαδέρφου, που θέλει να μπει στο άθλημα, και δεν δέχεται την έκδοση του nuendo που έχω
και 'πειδή δεν το'χει σ'αυτά, είπα μπας και υπάρχει κάτι πιο απλό που θα είναι συμβατό και με win7 που τρέχει
Το Reaper έχει αρκετά απλό interface, δηλαδή με λίγο ενασχόληση και κανα tutorial σε youtube κάνεις ίσως και παραπάνω από αυτά που ζητάς.
Επίσης είναι 30mb download με εύκολο "σπάσιμο" από τα γνωστά μέρη, αλλά τα 60$ δεν είναι απαγορευτικά για να στηρίξεις τη φάση εφόσον αποφασίσεις να το χρησιμοποιείς.
yo!
αν παίζει κάποιος βιολί ή ξέρει κάποιον που παίζει ή ξέρει κάποιον που ξέρει κάποιον που παίζει please στείλτε ένα πμ.
θέλω να γράψω-κυριολεκτικά-οχτώ ( 8 ) νότες και να το λουπάρω. ο παίκτης ή ο διαμεσολαβητής θα ανταμειφθεί ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΑ.
μερσί.
Τί πόλη είσαι;
τσεκαρε το edirol orchestral plugin, μπορεις να βγαλεις οτι ηχους χρειαζεσαι με αυτο.
αν δε βρεις my_troubled_mind εγώ έχω la scoring strings (καλύτερο από έντιρολ, ρήαλ σαμπλς etc) άμα θες στείλε!
swollen αν μπερδευτείς με το reaper (είναι λίγο δύσκολο για αρχή) cubase 5 ρε, έχει και 64μπιτο. Εγώ αυτό δουλεύω. Στα ίντερνετς κοντά σας φάση (τελευταίες εκδόσεις μετά το 5 γιοκ βέβαια)