y re c???
Skopeta de baras ap'oso xerw kai to mono pou kaneis einai mia upoti8emenh 8-wrh bardia sto radar pou se xupnane otan er8ei h efodos...
Den eixa akousei mexri stigmhs tpt asxhmo apo tep-ades....
Kalos poliths re boy..
Printable View
y re c???
Skopeta de baras ap'oso xerw kai to mono pou kaneis einai mia upoti8emenh 8-wrh bardia sto radar pou se xupnane otan er8ei h efodos...
Den eixa akousei mexri stigmhs tpt asxhmo apo tep-ades....
Kalos poliths re boy..
xaxaxaxaxaxax THE RETURN :!:
αυτή η ιστορία με τα απορρητα στο στρατό έχει καταντήσει λίγο αηδία, ο κάθε γκασμάς που συντάσει ένα σήμα μπορεί άνετα να το βαφτίσει "απόρρητο", δε πα να γράφει και για σάντουιτς στο ΚΨΜ. Έτσι ξεφτιλίζεται η υπόθεση και μετά ακούς να φωνάζουν "πως είναι δυνατόν να "χανονται" απόρρητα ή να κυκλοφορούν επάνω σε γραφεία ασφράγιστα κλπ κλπ"Quote:
Originally Posted by cthulu
μου ηρθε , μπαινω αυλωνα τεθωρακισμενα. 8)
βλέπω το βύσμα έκανε καλή δουλειά :PQuote:
Originally Posted by freak brother
χέβι μέταλ
Quote:
γεια σου ρε φρικ μαυροσκουφη!!!!
http://www.army.gr/html/GR_Army/signs/images/T8.jpg
"ΟΠΟΥ Η ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ"
:P
Το πέταλο είναι για τύχη?
είναι το σήμα του ιππικού ρε! :D
ώρε φασίνα και γρασάρισμα που θέλουν αυτά τα θηρία, παρελάσεις και επιθεωρήσεις θα είναι εφιάλτης
για δωστε ινφο... γαμησι μυριζομαι :roll:
Μπαααα, αποκλείεται...Quote:
Το μόνο γαμάτο είναι ότι θα φοράς μαύρο μπερεδάκι...
διαβεβαίωσέ μας ότι δεν έχεις τάσεις αυτοκτονίας πρωτα :PQuote:
αυλώνα είναι καλά. μετά στη μονάδα θα πήξεις. ο αδερφός μου πήγε ΙΛΥΒ και την έβγαλε αρκετά καθαρή με μεταθέσεις μυτιλήνη και μετά τρίκαλα και λίγες σκοπιές, γιατί τύχαινε να έχει κόσμο όπου και όταν πήγαινε. βάρεσε και με πολυβόλα και πυροβόλα...Quote:
γενικά όμως, πολύ γράσσο, λάδι, κουβάλημα, άσκηση κτλ. φόρτωμα πολυβόλων 35 κιλών στο άρμα και αλλαγή μπαταριών. ελπίζω να μην έχεις πρόβλημα στη μέση.
Νομίζω ότι κανείς σας δεν έχει ιδέα τι θα πεί μηχανικός του Πολεμικού Ναυτικού και μιλάτε για λάδια, ε?