Το δεντρο την εχει ασχημα δηλαδη.
Printable View
Το δεντρο την εχει ασχημα δηλαδη.
apo voula mexri lewforo amfitheas... 3 wres
we have a new record.. exasa ton ypno mou den phga sthn sxolh kai ta nevra mou ginan tsatalia..
-τι φτιαν'ς κατινα?
-ανοιγω φυκι για σοουσι.για τα πιδια στν α8ηνα.μουονο απ τα χιρακιαμ του τρωνι.
mpaxaxaxaxa
Quote:
Originally Posted by theCharon
mh stamatas...
Το Click&Buy ( http://www.clickandbuy.com/ ), το ευρωπαϊκό "αντίστοιχο" του Paypal, αποτέλεσμα της συνεργασίας πολλών ευρωπαϊκών οργανισμών και επιχειρήσεων (Spiegel, British Telecom to name a few), είναι ό,τι πιο καθυστερημένο έχω δει ποτέ στη ζωή μου.
Για να δεχθεί την εγγραφή μου, έπειτα από 2 ώρες προσπαθειών, έπρεπε να γράψω τη διεύθυνση μου στα αγγλικά (αναμενόμενο) και τον Νομό στα ελληνικά :shock:
Προσπαθούσα να κάνω τη γαμημένη εγγραφή, για 2 γαμημένες ώρες, γράφοντας όλα τα στοιχεία στα αγγλικά, όπως πάντα. Παρά το character encoding (iso-8859-1, το οποίο ΔΕΝ μπορεί να δείξει ελληνικά), από αγανάκτηση έγραψα τη διεύθυνση στα ελληνικά...
Για κάποιον περίεργο λόγο, που θα μείνει ένα απ'τα μεγαλύτερα μυστήρια του σύμπαντος, αποφάσισε να δεχθεί τα ελληνικά στο πεδίο State (όπου έβαλα Αττική) και απέρριψε την οδό και την πόλη (με μήνυμα πως τα πεδία ήταν κενά)... έπειτα, έβαλα πόλη και οδό στα αγγλικά και, ως εκ θαύματος, δούλεψε...
Gia na katalavw egrafes kai evlepes alampournezika?Quote:
Originally Posted by Deggial
Kai stin teliki to pay pal giati den to protimises?
Η προ-παραγγελία του προϊόντος που ήθελα (Dark and Light, Pioneer offer) ήταν δυνατή μόνο μέσω του Click&Buy.Quote:
Originally Posted by distortionofperception
Όσο για το char encoding, μόνο ο Internet Explorer (που δε σέβεται ιδιαίτερα τα encodings) δείχνει παράλληλα και τους ελληνικούς χαρακτήρες. Οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα, που βάζει προτεραιότητα στο encoding που θέτει η σελίδα, θα έδειχνε φωνήεντα με umlauts, accents, κλπ.
Diladi na ena simeio pou ysterei o Firefox tou Internet Explorer e? Giati kata ta alla tin exw katavrei me ton Firefox... Exei kana thread sto P.C. Forum gia tous explorers, thymasai? Na paw na ton eksymnisw!
ntaksi mh ta 8eloume kai ola dika mas
et1
:thumbsup:Quote:
Originally Posted by Magellan
@Darkling: ema8a apo egkyres phges oti epemenes gia to diplo tou olympiakou prox8es....alla den h8eles na to postareis edw....ali8eyei?
Ναι.
(χαχαχα ποιος στο πε εσενα?)