LOL
Pou to diavases auto?
Printable View
LOL
Pou to diavases auto?
Tatiana eggyisi, prwti stin ektakti enimerwsi....
Η αλόμα δεν θα έπρεπε να υπάρχει.
Hehe
Auta kanoun oi katalipseis.
Exete xrono kai gia Tatianes. :P
To Mostos:
Tha mporouses na eixes kleidwsei tin porta apo to troxospito prin to valeis fwtia :D
Jimid stamatisame tin katalipsi! Eimai arrwstoulis, kai ton paizw stis 2 othones tou spitiou mou.
Ela re...
Ti tha ginei telika me ti lesxi?
Kata pasa pithanotita tha mpei idiwtis tin 1h Dekemvri.. Ayrio exei Syglito omws kai tha pame ekei dynamika na tous xanathymisoume kapoia pragmata..
eida k ego ti lene sto forum. me xartakia i xoris einai sigouro pos aurio tha einai kolasi to gipedo akoma k an fame 4 goal.Quote:
Originally Posted by PainOfSalvation
kati asxeto... poios to deixnei to paixnidi stin tv kseroume? rotaei i sister k den ksero ti na tis po :|
Τελικά θα έρθει κανείς απόφσε;
Εγώ κατά τις 12 θα μαι εκεί λογικά πάντως.
Εγώ γύρω 12.30 λογικά. Τα λέμε εκεί. Ξέχασα να απαντήσω στο μήνυμα γιατί έπηζα εκείνη τη στιγμή (να τελειώσουμε να μη χαλάσουν η απεργία και το το ρεπό :p - ήρθε και η εσηέα σε μια φάση....... ) αλλά θα το φέρω ε.
Ρε σεις, σας έχει τύχει να φάτε/πιείτε μια μέρα κάτι σε μεγάλη δόση και να αηδιάσετε και να το ξαναφάτε/πιείτε μετά από πολύ καιρό και να αηδιάσετε ξανά; Είχα να πιω τσάι από τον Απρίλιο περίπου και σήμερα μου ήρθε να ξεράσω γμτ αλλά είναι μιαμ :(
supersport to deixnei....alla xwris anametadoshQuote:
Originally Posted by bleeding
Ζώα.Quote:
Επιδρομή από κουκουβάγιες δέχτηκε μια πόλη στην Ρουμανία και οι κάτοικο ζητούν από το Δήμαρχο να λάβει μέτρα για τον διωγμό τους!!!
Οι κάτοικοι της περιοχής Suceava είδαν εκατοντάδες κουκουβάγιες να «στεγάζονται» στα δέντρα της πόλης.
Οι κουκουβάγιες δεν είναι επικίνδυνες αλλά οι ντόπιοι θέλουν να φύγουν αφού θεωρούν ότι «φέρνουν κακά μαντάτα».
Υπάρχει μια πρόληψη που λέει ότι εάν μια κουκουβάγια «φτιάξει» φωλιά σε δέντρο που βρίσκεται κοντά σε σπίτι τότε κάποιος που ζει εκεί θα πεθάνει!!!
Οι κάτοικοι ζητούν από το δήμαρχο να πάρει δραστικά μέτρα αφού μόνο σε ένα δέντρο μέτρησαν 70 κουκουβάγιες!!!