χαχ το φως βρήκε νίκη του γαυρου επί του ΠΑΟ για τον μπομπο :roll:
Printable View
χαχ το φως βρήκε νίκη του γαυρου επί του ΠΑΟ για τον μπομπο :roll:
Ε αυτή είναι η διαφορά στο επικοινωνιακό κομμάτι. Στη μια πλευρά προσπαθούν (και μπράβο τους εν τέλει) να κάνουν μια περίοδο που λογικά θα είναι σχετικά νεκρή για τον Ολυμπιακό να φαίνεται ότι κάνει μεταγραφικές νίκες επί του Πάο και δεν παίρνει παίκτες γιατί ακολουθεί το πρότυπο Μπαρτσελόνας στην προώθηση παικτών (Σοιλέδης σαν μπακάπ Λέτο, κλπ) και από την άλλη διευθυντής "παναθηναικής" εφημερίδας λέει ότι ο Κατσουράνης θα είναι πισωγύρισμα. Μάλιστα σήμερα το Φως έγραφε το άφταστο επιχείρημα "20 που ναι ήδη και 5 που θα βγάλουν από πωλήσεις παικτών, σύνολο 25 μ και αυτά θα διαθέσει ο Παναθηναικός για μεταγραφές, γι' άλλη μια χρονιά δεν βάζουν τίποτα από την τσέπη τους :!:"
Και για να μην αρχίσετε, δεν λέω "ομγκ κακός Ολυμπιακός καλός Παναθηναικός", τη δουλειά του κάνει ο καθένας
απ τα βιδεα με τα γκολ εναν (1) παικτη μου θυμιζει ο μπομπο (δεν εχω δει πολλα ομως, οσα κυκλοφορουν) και πραγματικα απορω γιατι καιγομαστε τοσο να τονε παρουμε.
τεσπα.
Να τον ψάξω στο μανατζερ; :razz:
pantws asxeto me mpompous klp einai teleiws akyro na dwsoume 3 ek stin benfica na afisei eleuthero ton katsourani gia na ton paroume....kai malakia einai(kai apo merias mas kai apo katsourani) kai einai teleiws akyro na ksekiname ti metagrafiki periodo agorazontas paikti sti mono isws thesi pou eimaste pragmatika plireis.....
episis na ekfrasw apo twra tis anisixies mou gia to typaki pou pithanws tha erthei stin amyna.....
Δεν έχω καταλάβει κι εγώ την πρεμούρα για τον Κατσουράνη, εκτός αν είναι θέμα ελληνικότητας της ομάδας (θυμάμαι ότι ήταν μέσα στους στόχους της διοίκησης ένα 50-50 ελλήνων με ξένους). Σαφώς έχει πλεονεκτήματα η αγορά του γιατί παίζει εύκολα και πιο πίσω αν υπάρχει ανάγκη, με αποτέλεσμα ίσως να πάρουμε μόνο έναν στόπερ. Από εκεί και πέρα όμως όπως είμαστε στα αμυντικά χαφ είμαστε υπερπλήρεις.
Τζακ τι εννοείς με τον στόπερ; Λίγα ξέρω γι' αυτόν.
ο κατσουρανης ειναι γενικα καλος παικτης δε λεω οχι απλα ειναι λιγο ακυρο να δινεις 3 εκ απο τα 20(εστω τοσα) για να παρεις παικτη στη θεση που εχεις 3 καλους παικτες ενω να παιρνεις τον αμυντικο που κυνηγας και τον εχεις πρωτο στη λιστα δανεικο με οψιον αγορας 2 εκ(απο οτι ακουω)...κοιτα για τον αμυντικο δεν τον εχω ψαξει και μανατζερ :razz: αλλα: η ζενιτ τον εχει αφησει δανεικο στη μπολτον,η μπολτον δεν εχει τρελαθει να τον αγορασει ή να τον κρατησει δανεικο(δεν ξερω αν εχει τπτ οικονομικα προβληματα)....γενικα πιστευω οτι κριαρι θα βγει που απλα θα ειναι ψηλος και θα μπορει να βοηθησει στο ψηλο παιχνιδι....δε τον κοβω να ειναι ο παικτης που θα κανει τη διαφορα αν οντως τελικα τον παρουμε....μακαρι να κανω λαθος βεβαια....
Τι να σου πω, δεν τον έχω παρακολουθήσει, όπως έχουν κάνει οι σκάουτερ μας. :roll:
Μπορεί ο Χενκ να θέλει να εφαρμόσει ένα ολλανδικό 4-3-3 (το κανονικό, αυτό με τον έναν αμυντικό χαφ και δυο MC) και να θέλει περισσότερους χαφ που να κόβουν και λίγο. Κάτι δηλαδή με Σιμάο μπροστά από τα στόπερ και Καραγκούνη - Κατσουράνη στο κέντρο. Βέβαια αυτό προυποθέτει τεράστιο σέντερ φορ και πραγματικούς εξτρέμ, που δεν έχουμε κανέναν στην ουσία. Άσε που θέλει τρομερή οργάνωση ομάδας, κάτι για το οποίο δε φημιζόμαστε στην ελλαδα.
Τα δικά μου λέω τώρα... :razz:
χαχα....καλα ναι...σκεψου με τους ακραιους και το φορ που εχουμε (???) τωρα να εκανε κανα τετοιο....βασικα δεν υπαρχει καν ενας παικτης που να μπορει πραγματικα να θεωρηθει εξτρεμ και ελπιζω να το εχουν καταλαβει...γιατι αν νομιζουν οτι τετοιοι ειναι ο χριστοδουλοπουλος,νινης κλπ κλπ την εχουμε γαμησει.....γενικα ενω 3 ειναι πραγματικα οι θεσεις που καιγομαστε(φορ,στοπερ,αριστερο χαφ) εμεις κοιταμε αμυντικο μεσο....
τελος παντων προτρεχω μαλλον...ας περιμενω και κραζω μετα..ετσι και αλλιως για φετος δεν υπαρχει καμια δικαιολογια..και ενας χρονος προσαρμογης εχει περασει και τα λεφτα ειναι καλα και θα εχει λογο (ελπιζω) ο προπονητης στις μεταγραφες....
random_friend says:
μιλαμε για μεγαλο MC
regularpaul says:
γαμαω εσενα και το φμ
random_friend says:
???
regularpaul says:
μιλα παικτικως ρε, τι MC?
random_friend says:
το MC δεν ειναι ορος του FM, ειναι διεθνης ποδοσφαιρικος ορος
regularpaul says:
και πριν το FM, ετσι τους ελεγες, MC?
random_friend says:
ναι
regularpaul says:
αντε γαμησου παλιονερντ
random_friend says:
εισαι μαλακας
regularpaul says:
κι εσυ
για πειτε, τι ειναι το MC? :roll:
central midfielder
ή mic controller αν ακούς κακή μουσική :razz:
τα μεσα δεξια, μεσα αριστερα που λεμε? :-D
Spoiler
το MC φημολογειται οτι κατασκευαστηκε σε αρχαιους χρονους οταν οι ιστορικοι προσπαθησαν να βρουνε σε τι θεση παιζει ο Παντελος ο Καφφες ο οποιος ειναι και ο ορισμος της θεσεως.
Οι Εμ Σι είναι μέσοι που:
1. Κόβουν και δημιουργούν το ίδιο καλά και δεν τρέχουν πολύ γλήγορα για να παίζουν και στα άκρα.
2. Δεν κόβουν και δεν δημιουργούν το ίδιο καλά και σέρνονται όπως οι παραπάνω.
Παντελής Καφές όπως είπε ο Μιτς.
Αναλαμβάνει τη Βιγιαρεάλ ο Βαλβέρδε!
Κάτι ήξερε ο Ερνέστο Βαλβέρδε και περίμενε μία πολύ καλή πρόταση από την πατρίδα του… Ο Ισπανός τεχνικός ήρθε σε συμφωνία με τη διοίκηση της Βιγιαρεάλ και θα αντικαταστήσει τον Μανουέλ Πελεγκρίνι, ο οποίος ανέλαβε τα ηνία της Ρεάλ Μαδρίτης. Το «κίτρινο υποβρύχιο», που θα λάβει μέρος στο UEFA Europa League της επόμενης περιόδου, θα αποτελέσει τον τέταρτο σταθμό στην καριέρα του 45χρονου προπονητή μετά την Αθλέτικ Μπιλμπάο, την Εσπανιόλ και τον Ολυμπιακό.
http://www.sport-fm.gr/article/179320
Οι MC ειναι παικτες τους οποιους ποτε δεν επαιρνα οταν επαιζα manager γιατι ηταν αχρωμοι με εξαιρεση εναν Πορτογαλο που δεν επαιρνε κατω απο 8 ποτε. Φυσικα προτιμουμε τα πολυ καλα DMC και τα πολυ καλα AMC, οπως επισης και τα AM RC, AM LC τα οποια μπορουμε να βαζουμε και στα ακρα. Επισης μπροστα στην θεση του σεντερ φορ βαζουμε συνηθως S C ενω δε μας χαλανε και καποιοι F C, αλλα συνηθως αυτοι που ηταν F RLC ηταν απαραδεκτα μετριοι και απλα εβαζαν ενα εντωπωσιακο γκολ καθε 5 ματς, αρα για πεταμα.
εξαρταται τι συστημα παιζεις. σε 4-3-3 οπου οι τρεις του κεντρου κανουν ενα μινι-τριγωνακι (σικ) γυρω απ τον κυκλο του κεντρου ενας MC ειναι -μεχρι και- απαραιτητος.
Απο ενα σημειο και μετα επαιζα ΠΑΝΤΑ με non real players γιατι ειχα βαρεθει τα ιδια και τα ιδια, Freddy Adu κτλ. Επισης το συστημα που επαιζα δεν ειχε ποτε οτιδηποτε κοντα σε αυτο που λεει ο Mits. Ηταν οσα πανε κι οσα ερθουν, αλλα συνηθως πηγαιναν πολλα και ερχονταν λιγα. Τα τελευταια 2-3 χρονια δεν εχω παιξει γιατι στην προσπαθεια να το κανουν πιο ρεαλιστικο κατα τη γνωμη μου το εκαναν παλουκι, οπως επισης και βαρετο, γιατι δεν ειχα καμια ορεξη να πειραζω 10000 πραγματα ωστε να βρω την καλυτερη συνταγη.
oi mc einai pxio isorropimenoi paixtes tou manager se sxesi me dmc k amc,dld eixan kala k attack k defence attributes.
nai alla sinithws metrioi genika...kalytera dld na exeis ena AMC kai DMC me apsoga ta swsta xaraktiristika para ena MC
mark kerr
e den to exw mesa gia na ton dw...gia na ton les kalos tha einia....profanws kai tha yparxoun kapoioi arketa kaloi alla stin pleiopsifia tous einai metrioi pisteuw...kai genika de mou aresei an paizw me tetoious.....kai na paizw to systima pou leei o mits me to trigwnaki sto kentro vazw AMC i DMC pou exoun deuteri natural i accomplished ti thesi
Εγώ παίζω ένα σχετικά πετυχημένο 4-3-1-2 με τον μεσαίο από τους 3 με βελάκι προς τα πίσω, οπότε οι MC είναι χρήσιμοι. Οι επιθέσεις από τα άκρα έρχονται από τα μπακ (επίσης βελάκι μπροστά). Γενικά οι 3 μπορεί να είναι από DMC αν η ομάδα παίζει με μεγαθήριο (!) μέχρι AMC αν παίζουμε πρωτάθλημα. Καλά βγαίνει, αλλά θέλει και λίγο καλά φορ, να μπορούν να κάνουν κάτι με τη μπάλα στο πλάι και εξαιρετικό πλέη μέηκερ.
MC κι εγω σπανια χρησιμοποιω,περα απο ενα επικο 4-5-1 με τη Ληντς στο μανατζερ 2008,με 3 MC στο κεντρο και τους 2 απο τους 3 να χουν βελακι μεχρι την θεση του φορ.Αλλα δεν επιανε στο 2009(δεν εχει και βελακια μεχρι 2 θεσεις μπροστα).
Στο τελευταιο Μανατζερ επιανε τρελα συστημα με ΑΜR,AML και μονο προωθημενο εναν στραηκερ-ταργκετ μαν με καλο strength,heading και jumping.
Η μπαλα στα πλαγια και 30 γκολ ο Παπαζογλου επι 2 συνεχομενες σεζον.
χαχαχαχ παοκι θα σαι συ :Ρ
Μαλλον δεν επαιζαν μανατζερ το Κικε και ο Σκορδας,καλα να παθουμε.
εγω παντως οφειλω να πω οτι παιζοντας πρωτα 4-4-2 με ρομβο στην αγγλια (λολ), αρχικα δεν ειχα θεση για MC και αφ ετερου, γελασε ο ΚΑΘΕ πικραμενος, καθως μου ειχανε κανει το κεντρο (στην Πρεμιερ ε.) σουρωτηρι, και στη συνεχεια επαιξα ακριβως το συστημα Βαλβερδε (4-4-1-1) και το 4-3-3 με τους τρεις του κεντρου σε ευθεια με βελακια (ενας πισω ενας μπρος) δεν καταφερα να βρω σχετικα φτηνο MC να ερθει στην ομαδα, σπανιζουν κιολα.
ολα αυτα στο 08.
για την ιστορια η τριαδα του κεντρου στη Λιντς με 4-3-3 αυτη τη στιγμη ειναι Jeremy mathieu σαν DMC (ειναι νατσουραλ DL αλλα αριστος αμυντικο χαφ) και Pablo Piatti σε ρολο ας πουμε MC (καθαρος AMC) και πουλεν Carlos Marinelli ΑΜC, οργανωτης, στημενα, ασιστ, πορτοκαλαδες.
peta kai ton Pogrebnyak mesa stin perioxi , na kanei ta panta ola .
This thread is now about Football Manager.
ρε μλκς μην χαλατε το τοπικ που θα πανηγυρισουμε την αποκτηση του ρονλντινιο απο τον προεδρα:alien:
Α ωστε το μανατζερ σε εκανε να νιωθεις προπονητης :!:
Προπονητής ήμουν πριν παίξω μάνατζερ. Η επιτυχία μου σε αυτό απλά το επιβεβαιώνει. :cool:
Όχι, όχι όχι ΟΧΙ
:sad: