Ευχαριστώ για τις ευχές, δεν τίθεται θέμα να βοηθήσετε σε κάτι. Αφαιρέσαμε κάτι, ξέρετε, οι γυναίκες έχουν τα γυναικολογικά τους θέματα...
Πλέον το ψυχολογικό είναι το μεγάλο πρόβλημα για το γυναικάκι μου, το παλεύω σθεναρά.
Printable View
Ευχαριστώ για τις ευχές, δεν τίθεται θέμα να βοηθήσετε σε κάτι. Αφαιρέσαμε κάτι, ξέρετε, οι γυναίκες έχουν τα γυναικολογικά τους θέματα...
Πλέον το ψυχολογικό είναι το μεγάλο πρόβλημα για το γυναικάκι μου, το παλεύω σθεναρά.
Kάθε φορά που έρχομαι να γράψω κάποια μαλακία εδώ, τύπου ότι 2:30 το βράδυ πριν την κάνω για 4 μέρες διακοπές αντί να μαζεύω πράγματα ή να κοιμάμαι κάθομαι και κάνω κάτι αρχιδιές στο excel και διαβάζω από πάνω προβλήματα υγείας με πιάνει ένα κάτι και νοιώθω λίγο μαλάκας.
Περαστικά σας άτροπε, δύναμη.
Εξαρθρωση ωμου για 3η-4η φορα εντος 3 χρονων...
Με βλεπω για φυσιοθεραπειες αλλα μαλλον δεν αρκει καθως οι συνδεσμοι παραμενουν χαλαροι,απλα ειναι λιγοτερες οι πιθανοτητες να ξαναβγει αν εχει γυμναστει σωστα, και θα μαθω τι παιζει με νυστερια χειρουργεια κλπ
Περαστικά σε Ατροπη σύντροφο και σε χέρι Βύντρα!
...σε άλλα νέα...
http://i.imgur.com/NtOq2.jpg
:touched::touched:
σχολασα σημερα 8μιση η ωρα κι αυριο δουλευω 7μιση το πρωι, αντε και καλο μηνα
οχι αυτο ειναι χομπι
ine i prwti fora pou pinkarw menoumisio. phemomenal arrwstia
Έχασα το σκουλαρίκι που δεν είχα βγάλει από το αυτί μου εδώ και 9 χρόνια.
ΡΙΠ.
μια εβδομαδα σχεδον το προγραμμα ειχε καθε μερα μπουρλαντι και γκουρλισματα (ευκοιλια και εμετοι)
κατι σοφες μαγισσες εδω με ειπαν οτι με πειραξε η ΖΕΣΤΑ (η μια), τα παγωμενα νερα (η αλλη)
Spoiler
η μεγαλοχαρη εκανε το θαυμα της, δροσισε ο καιρος και ανενηψα
αλλα πολυ πικρα...χορτασε εσωτερικο κοσμο ο Darkthrone
Επιπεφυκίτιδα από χθές, ενώ έχω απίστευτη δουλειά για τουλάχιστον 30 μέρες στο pc.
Μας γάμησες.
το κανονικο το φακ μαι λαιφ δεν θα το αναφερω
εβαλα το ''Πριγκηπεσα'' μονο του να παιζει στο πλεηερ...ναι, οσοι καταλαβαν καταλαβαν
γαμιεται η ζωη μου
ALT(SGPT) ένζυμα [συκωτάκι μου] όλεθρος.... Η εξετάσεις εμίλησαν..
ξυπνώ στις επτά. καπνίζω. καπνίζω. καπνίζω. τελειώνουν τσιγάρα
σαγιονάρα + βρεγμένη σκάλα. με πήγε τραίνο δώδεκα σκαλιά. για γιουτιούμπς
δεν μπορώ να κάτσω, να γυρίσω πλευρό
περπάτημα το χω, δεν έχω σπάσει κάτι
νόμπελ
και κονιάκ
τσιγαρα πηρες?
Aυτές οι γιαγιάδες που βρέχουν τις σκάλες τα ξημερώματα με λάστιχο θέλουνε κρέμασμα
kai mias kai to leme, me poia gamimeni logiki brexeis th skala prwi prwi ?
είναι μέρος του Μεγάλου Σχεδίου Του Θεού Για Να Με Εξοντώσει Ολοκληρωτικά
τα καλοκαίρια ειδικά
Άσχετο blast from the past μετά απο κάτι σιγυρίσματα σπίτι μου. Δε ξεχνώ θα εκδικηθώ, μπερετάρα θα σε ξαναβρώ.
http://i.imgur.com/i8Adg.jpg
Δηλαδή ο τύπος σου πήρε το ποδήλατο έτσι χύμα, επειδή του είχαν κλέψει το δικό του?
Εσύ από πού το αγόρασες?
Quote:
ΠΡΟ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΜΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ.
Εχει τυχει παρομοιο σκηνικο σε φιλη μου να βρει το κλεμμενο ποδηλατο της εξω απο σταθμο του μετρο, αλλα αυτη ηταν σιγουρη οτι ηταν αυτο απο συγκεκριμενα σημαδια και χαρακτηριστικα που ειχε... Τεσπα το κλειδωσαν με δικια τους κλειδαρια και περιμενανε τον ιδιοκτητη, αυτος τους ελεγε κατι πιπες οτι του το χει χαρισει φιλος εδω και 5-6 χρονια και κατι τετοια και τελικα τον αφησαν να φυγει.
Κουράγιο.
οκ θα πω την ιστορια γιατι βαριεμαι και στον ιντερνε δεν εχει τιποτα....
πριν 3-4 μερες επεσα απο το μπαλκονι μου...πρωτος οροφας
δεν ειναι ακριβως fuck my life, περισσοτερο laugh at my life ειναι
δε ξερω για ποιονα λογο βρεθηακ στο μπαλκονι μου, εχω γενικα κανα τριχρονο να βγω εκει
τεσπα εικαζω οτι για καποιονα λογο βγηκα να ξερασω...βεβαια το καγκελο ηταν χαμηλο ή εγω ψηλος και εφερα ντιβιρλιγκα (τουμπα στα αθηναικα)
αποτελεσμα να σκασω στην τεντα του αποκατω αγροτικου του θειου μου
αποτελεσμα ξανα...ποναει ολη η δεξια πλευρα
το μονο ευχαριστο στο ολο σκηνικο ειναι οτι δε με ειδε κανενας και ο θειος μου ηταν μεθυσμενος και κοιμοταν βαρια
επισης...
σημερα κατεβηκα να παρω μπουκαλι νερο...ηταν κατω δυο θειεζμ ο πατεραζμ και μια αλλη...
περασα απο μπροστα τους, διεσχισα το αχανες σαλονι και μπηκα στην κουζινα
πηρα το μπουκαλι και ξαναπερασα απο μπροστα τους...οταν βγηκα στην σκαλα ακουω απο μεσα ''Μιχαλ' 'συ εισι?''
Σε πετάνε εκεί, σου λένε φίλε είσαι γαμάτος σε θέλουμε, αλλά τελικά δεν έχουμε θέση για σένα, ούτε λεφτά. Σόρι.
Ματαξανά βιογραφικά.
κατσε εκει
Γύρισα τώρα, πάει. Ελπίζω να είμαι τυχερότερος στο δεύτερο γύρο.
Μόλις πληρώθηκα και την τελευταία καλοκαιρινή δουλειά, καλό χειμώνα αφραγκίας να 'χουμε.
Δουλεύω κάθε σαββατοκύριακο εδώ και 2 μήνες, με την εξαίρεση ενός ρεπό που είχα. Δεν με πειράζει τόσο πολύ αυτό όσο το οτι η θερμοκρασία έχει γαμηθεί πάλι. 38 γράφει τώρα και τα αρκοντίτσια δεν δουλεύουν ή τα έχουν αφήσει σε θερμοκρασία προ 5-6 ημερών που έξω είχε 28...
Η εταιρια που δουλευω μετακομισε πριν 1 χρονο κ στο καινουριο κτιριο δεν ανοιγουν τα παραθυρα (για να μην αυτοκτονουμε), εχουμε μονο εξαερισμο κ αν ανοιξουμε τις πορτες παιρνουμε αερα απτο αιθριο που είναι κοινο για 8 οροφους. Στον ιδιο χωρο ειμαστε 7 ατομα και απτην αρχη ειχαμε πονοκεφαλους κ ενοχλησεις στα ματια.
Μετα από 1 χρονο γκρινια, σημερα μας μετρησαν τα ppm του διοξειδιου του ανθρακα και τα βρηκαν 900 (φυσιολογικα ορια <800) και μαλιστα την ωρα που καναν το τεστ οι 3 απτους 7 ελειπαν..
Ψαχνω λιγο κ βρισκω αυτό http://www.carbon-monoxide-survivor....n-the-air.html
Μάλλον τα μπέρδεψες. Το διοξείδιο του άνθρακα δεν είναι επικίνδυνο, εκτός φυσικά αν δημιουργεί αποπνικτική ατμόσφαιρα λόγω απουσίας οξυγόνου (καμία σχέση δηλαδή με συγκεντρώσεις επιπέδων ppm). Επίσης μάλλον 90ppm Μονοξειδίου ήταν γιατί με 900 σήμερα δεν θα λείπαν από εκεί οι 3 από τους 7 αλλά και οι 7. Το οποίο μονοξείδιο δεν συνδέεται με την ανθρώπινη παρουσία αλλά παράγεται ως παραπροϊόν ατελούς καύσης. Δηλαδή τι μπορεί να καίτε εκεί πέρα, κάνα μαγγάνι έχετε? Μήπως να κοιτούσατε για κανέναν φαγωμένο αγωγό μεταφοράς θερμότητας?
να πας ενα ταξιδακι να "αλλαξεις τον αερα σου" :p