μάλιστα... άντε να δούμε! σε 12 μέρες μπαίνω... :/
α! έχετε να μου προτείνεται τπτ ισοθερμικά?
απ'ότι μου έχουν πει πιο πολύ για την μονάδα θα μου χρειαστούν αλλά...
Printable View
μάλιστα... άντε να δούμε! σε 12 μέρες μπαίνω... :/
α! έχετε να μου προτείνεται τπτ ισοθερμικά?
απ'ότι μου έχουν πει πιο πολύ για την μονάδα θα μου χρειαστούν αλλά...
Έκανα κατ'αρχήν ένα edit σε ότι είπα πριν και προσέθεσα κάτι σημαντικό στο τέλος, δες το.
Τα ισοθερμικά είναι πανάκριβα και εν τέλει ποτέ δε με έπεισαν. Δεν έχουν να κάνουν με κέντρο και μονάδα αλλά με το κρύο. Προσωπικά είχα 1 ή 2 ζευγάρια ισοθερμικές κάλτσες και τίποτα άλλο και την πάλεψα και στον μακρινό (αλλά χιονισμένο) Χορτιάτη :P
Δεν ξέρω τι και πόσους παίρνουν εκεί που θα πάει αλλά εμένα δε μου έκατσε καθόλου καλά το "μπες αργά". Πέρα του ότι περιμέναμε τελευταίοι στην ουρά μέσα στον ήλιο για να τελειώσουν όλοι οι προηγούμενοι, για εμάς δεν έμεινε τίποτα για φαγητό, και τελείωσαν και τα νεράκια. Με ζεστή κοκακολα τη βγάλαμε. Στο τέλος δεν είχαν και που να μας βάλουν μιας και είχαν πιάσει τα πάντα όσοι είχαν μπει ήδη και κοιμηθήκαμε στο κτίριο με τα ιατρεία κτλ. σε κάτι κρεβάτια, που ήταν μόνο σκουριά και σκόνη. Τελειώσαμε στις 22:00-23:00.
Βεβαια εμείς ήμασταν και πάρα πολλά ατομα εκείνη την ΕΣΣΟ
12:30 καλά είναι για εμένα :P Μην πω και 11:00-11:30 μιας και στανταρ καποιοι θα πάνε νωρίς οπότε οι θέσεις χωσίματος θα είναι καλυμμένες.
Δε ξέρω τις εμπειρίες των υπολοίπων αλλά μόνο να διαφωνήσω μπορώ σε αυτό. Όσοι είχαμε μπει νωρίς είχαμε τελειώσει και νωρίς και μετά τα ξύναμε, όσοι μπήκαν προς το μεσημέρι με το μπούγιο απλά πηγαίναν πέρα δώθε μέχρι αργά το βράδυ και φυσικά δεν είχαν βρει και ρούχα/άρβυλα στο νούμερό τους αφού είχαν τελειώσει.
Αν νομίζετε πως έτυχε πάω πάσο.
ΥΓ. Συν τα όσα είπε ο ΣπιριτΚράσερ
Όσον αφορά τον θάλαμο τουλάχιστον όσοι μπαίναμε εκείνη τη μέρα δε μπήκαν ποτέ σε θάλαμο αν δεν τελείωνε η απογραφή όλων των νεοσύλλεκτων της ημέρας και πηγαίναμε για φαγητό. Επίσης αυτό με τα τελειωμένα είδη είναι εντελώς τυχαίο, όλοι μένουν λειψοί από κάτι, όλοι όμως. Και χωσιματικές θέσεις βάζαν και άτομα μπροστά μου ακόμα για να αλλάξουν τους πρώτους, γι'αυτό το λέω.
Όλα αυτά βέβαια σε μεγάλο κέντρο, όπως η Θήβα.
απογραφη νεοσυλλεκτων μου εκανε ο Γλυνιαδακης... ο οποιος ηταν καθιστος... και σηκωθηκε σε μια φαση να παει τα χαρτια μεσα και σηκωνοταν κανα μισαωρο.. το λουκανικο ειναι το πιο αβολο πραγμα να κουβαλησεις εβερ ... ειδικα στην αυλωνα που για να πας στην πυλη θες κανα 20 λεπτο :/
εγω δεν παλιωσα ποτε... επεβαλα ισοτητα στον λοχο μου σαν παλαιοτερος , και εκανα υπηρεσια και 1 μερα πριν απολυθω παροτι οι νεοι μου λεγαν ..." ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ" αυτοοργανωση και ισοτητα ρε μουνια!
zhtw loukaniko,me voleyei apisteyta,opoios exei kai den to thelei pm.
E ρε συ, και τι πάει να πει αυτό; Δείχνει πχ ότι έβγαλες κόμπλεξ στους νέους. Επειδή οι οργανικοί ήταν μαλάκες με εσένα πάει να πει πως κι εσύ θα γίνεις μαλάκας με τους νέους όταν ανέβεις στην ιεραρχία; Αν σε έδερναν στο σχολείο θα πήγαινες για μπάτσος;
Ο σκοπός ήταν αφού είδες τα σκατά από πρώτο χέρι να έδειχνες χαρακτήρα και να μην έκανες τα ίδια όταν θα ερχόταν η ώρα.
Και να φανταστείς ότι όλο αυτό δεν θα υπήρχε καν αν το έγραφα ως "έβαζα άλλους να μου το κάνουνε, αντί άλλης εξυπηρετήσεως" όπως ξέρουμε σαφώς όλοι όσοι έχουμε πάει στρατό ότι γίνεται.
εγώ πάντως δεν έχωσα και δεν αδίκησα κανέναν.
Είσαι το καλύτερο παιδί! Και ΄γω θέλω! =ρ
Με ηρθε το χαρι κ επισημα πλεον σπιτι κ λεει οτι εχω επιλεγεί εφοδιασμου-μεταφορων ΥΕΑ. Αυτο το ΥΕΑ πως το αποφευγουμε;
τπτ απλα μην ασχοληθεις...
Μπαίνω δευτέρα 24 Οκτ. Ναύπλιο ΚΕΜΧ το έμαθα σήμερα.
Σκατά γενικά, νόμιζα θα μπώ νοέμβριο με γμαει η ημερομηνία.
α εκτος απο σεντονια και σλιπινγκ παρτε και καμια καλη σκελεα γιατι αυτες του στρατου ειναι για πεταμα.
τι ειναι η σκελέα? ειμαι άσχετος
εκεινο το κολάν? και αν πάρεις 2ο πρέπει να ειναι σε χρώμα στρατού?
γμιεται ο στρατός και η ορολογία του
Ε δεν το λες και κολάν ακριβώς, είναι σαν τις βράκες με τα μακρινά μπατζάκια πιο πολύ (ναι εκείνες τις αδερφίστικες που σε κάνουν να δείχνεις σα να έχεις κώλο από μπροστά). Η του στρατού δείχνει γελοία στην αρχή αλλά εμένα με έσωσε άπειρες φορές.
Εχμ κοίτα από μέσα φοριέται, αν είσαι καλό παιδί δεν θα σε ψάξουν ΤΟΣΟ πολύ, οπότε ότι χρώμα θες :P
ολα τα είχαμε, είδαμε και εναν μάλλον χαζό οβα (δεν εξηγείται να λέει τέτοια πράγματα δημόσια) να μας πρήζει τα παπάρια απτην χαρά του που θα πάρει εφάπαξ. τρια χρόνια θητεία με σύμβαση και εφάπαξ 7μιση χιλιάρικα. φαντάστηκα πως έλεγε παπαριές μέχρι που πήγα και το γκουγκλαρα και τσουπ
πάλι καλά που δεν παίρνουν άλλους
καμιά ιδέα για καλά κ οικονομικά ισοθερμικά?
βρήκα αυτά αλλά τσούζει λίγο το 80άρι...
http://www.dimitriadis.gr/eshop?page...category_id=74
http://www.dimitriadis.gr/eshop?page...category_id=74
επίσης βρήκα κ στα Ιντερσπορτσ μάρκας McKinley.
στη τελική όμως αξίζουν? κάνουν δουλειά?
Εγώ προτείνω να πάρεις μόνο το κάτω, και όχι τόσο ακριβό.
http://toofast.gr/thpic.php?w=200&h=...o-kato-old.jpg
20 γιουρο, αλλά δεν είναι λίγο υπερβολή? μπυτζαμούλα από μέσα και είσαι πασάς
το μαγαζί εδώ
θενκς παλικάρια. τελικά βρήκα από ένα γνωστό μου. :P
Magkes 8elw ta fwta sas,
exw anabolh apo strato mexri to xrono x kai oi spoudes pou kanw sto exwteriko teleiwnoun to xrono x+1.
Prepei na toys paw twra ena xarti sth stratologia gia ta telika 3 xronia anabolhs omws to xarti ths sxolhs 8a leei oti teleiwnw ena xrono meta.
Lete na uparxei problhma apo stratologia, diladi na mhn mou dwsoun thn anabolh ?
Εφοσον δε θα εχεις πατησει τα 27 τον χ+1 χρονο, λογικα θα σου δωσουν.
eimai 27 kai oi spoudes teleiwnoun sta 31 mou enw o stratos 8a mou dwsei mexri ta 30 anabolh (ean upo8esoume oti 8a dwsei)
Α, διδακτορικο κανεις; Μεχρι τα 31 δινουν κανονικα, αλλα αυτοι μετρανε τα ετη απο την αρχη τους κι οχι με βαση την ημερομηνια γεννησης σου, οποτε εισαι στην κοψη.
φρονιμίτης στο στρατό...
έχει κανείς παρόμοια εμπειρία?
Πολύς κόσμος παρακαλάει για την τύχη σου. Προσπάθησε αντί για αναρρωτική να πάρεις ελεύθερος υπηρεσίας (κατ' οίκον)
31 sigoyros ?? nomiza einai 30 alla mporei kai na kanw la8os, apo th stratonomia etsi eixan pei omws
τρελένομαι! !!! ΅Α:΅Ε!Ε:΅Ε
:pink::pink::pink::pink::pink: :pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink: :pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink: :pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink: :pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink: :pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink: :pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink: :pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink: :pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink: :pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink: :pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink: :pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink: :pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink: :pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink: :pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink: :pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink: :pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink: :pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink: :pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink: :pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink: :pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink: :pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink: :pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink: :pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink: :pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink: :pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink: :pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink: :pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink: :pink::pink:
εισαι λατρεια!!!
ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ .
78 και σήμερα.
Τελικά είναι αλήθεια αυτό που λέγανε οι παλιότεροι ότι μόλις σπάσεις την 100στάρα δεν την παλεύεις με τίποτα. Όχι πως την πάλευα και πριν αλλά λέμε.
Το καλό είναι ότι έχουν έρθει μπόλικα νεούδια και η υπηρεσία μας πάει αρκετά καλά πλέον.
Κάνα νέο από καμιά σειρούλα έχουμε; Μαρούλιο;
αριθμος διψηφιος...πολιτης υποψηφιος :P
221 EMA, Πλάτη Έβρου.
από υγειονομικό, τέθωρας...
Πάρε μαζί ζεστά ρούχα και υπομονή πολλή...