Είδα την 4η περίοδο Lakers-Rockets, φθηνά τη γλυτώσαμε. Αναμενόμενη και η νίκη των Σέλτικς.
http://www.youtube.com/watch?v=2BMeo19kP30
Printable View
Είδα την 4η περίοδο Lakers-Rockets, φθηνά τη γλυτώσαμε. Αναμενόμενη και η νίκη των Σέλτικς.
http://www.youtube.com/watch?v=2BMeo19kP30
πολύ ντόρος για το τίποτα οι Heat,δεν ξέρω αν θα βρούνε κάποια χημεία μεταξύ τους οι james,boss,και wade.Toυς περάσαμε σχετικά εύκολα.
Κρίμα για το Χιούστον:D
ειδα τα τελευταια λεπτα απο ενα stream στο justin.καταφεραν να φερουν το ματς απο το -11 στο -3 ενα λεπτο πριν το τελος οι heat αλλα δεν.απο την αλλη,οκ,στην εδρα των boston επαιζαν.δεν νομιζω να περιμενε κανεις να κερδιζαν (και ανετα κιολας) στην πρεμιερα τους με αυτον τον αντιπαλο εκτος.ουτε βγαινει κανα συμπερασμα για το αν εχουν ή θα εχουν χημεια αυτοι οι παιχτες πιστευω.
Και γω πιστεύω ότι θα βρουν χημεία μεταξύ τους, αλλά δεν θα είναι το φόβητρο που όλοι νομίζουν.
Χτες είχαν 15 ασίστ όλοι οι Χητ και 17 ο Ρόντο μόνος του. Λατρείας :touched:
fetos fainetai sinarpastiko prwtathlima...teleia :)
kai fusika goustara tiga pou xasane oi heat ...etsi shaq kai Big baby !!
stream φετος απο justin ή εχουμε και τπτ αλλο?
Κατι μου ειχε πει ενας φιλος για ενα πιο αξιοπιστο, δεν το θυμαμι ρε πουστη μ'.
απο woop ειπαμε τπτ ή κανουν τις παπιες?
Justin μου πέταγε τη μαλακία για το premium συνέχεια και δεν ξαναδοκίμασα. Εγώ απ τα κλασικά τα βλέπω, myp2p και atdhe.
Για woop δεν έχω ακούσει κάτι.
βασικα ειχα βρει χτες ενα link το οποιο το εχω χασει atm και ηταν οπως τα ποδοσφαιρικα του chabka,που πατας πχ το link του αγωνα και σου ανοιγει οσα λινκ απο διαφορετικα stream του αγωνα παιζουν και διαλεγεις.
Ο Ρόντο εξελίσσεται σε μεγάλη αγάπη, 24 ασσίστ χτες :pink:
3 ομάδες αήττητες μέχρι τώρα (Λέηκερς, Χόρνετς, Χοκς) και οι 3 έκπληξη για μένα.
mono oi hornets ekplh3h,
atlanta exei gamw ta roster xwris megalo asteri e kai lakers prwta8lhtes einai.
Celtics aneta h pio :pink: omada tou prwta8lhmatos kai rondo megalo point guard.
Ο Γκασόλ έχει ξεκινήσει δαιμονισμένος και καλά σας γαμάει γενικώς εσας τους haters :P
Αν ανέβει και ο Κόμπι τότε ίσως κάτι κάνουμε. Αυτή τη στιγμή εγώ έχω τους Σέλτικς για φαβορί.