Spoiler
Printable View
Spoiler
Δεν ισχυει απολυτα, παιζουν και οι συνθηκες ρολο αλλα και η τυχη, αλλα και η εξωτερικη εμφανιση (Σανσα πχ).
Το οποιο την κανει ΑΚΟΜΑ πιο ρεαλιστικη τη σειρα νομιζω
pinks στον Mrmaiden indeed, έψαχνα από το πρώτο βράδυ να βρω τα λόγια για τα μάθω απ' έξω.
edit: Βασικά βρες μια και αυτά που λέει μετά στους unsullied!
ρε βικοτνι, τι να τα μαθεις απεξω; θα σου λένε συγύρισε την κουζίνα σου και θα απαντάς Zaldrīzes buzdari iksos daor?
πάρε όλη τη σκηνη:
- Pindas lu sa sir tida.
- “She asks if it is now done.”
- Sa tida. Pelos ji qlony. J’aspo eza zya azantyr.
- “It is done. She holds the whip. The bitch has her army.”
- Dovaogēdys! Naejot memēbātās! Kelītīs!
- “Unsullied! Forward march! Halt!”
- Ivetra j’aspo zya dyni do majis.
- “Tell the bitch her beast won’t come.”
- Zaldrīzes buzdari iksos daor.
- “A dragon is not a slave.”
- Ydra ji Valyre?
- “You speak Valyrian?”
- Nyke Daenerys Jelmāzmo hen Targārio Lentrot, hen Valyrio Uēpo ānogar iksan. Valyrio muño ēngos ñuhys issa.
- “I am Daenerys Stormborn of the House Targaryen, of the blood of Old Valyria. Valyrian is my mother tongue.”
- Dovaogēdys! Āeksia ossēnātās, menti ossēnātās, qilōni pilos lue vale tolvie ossēnātās, yn riñe dōre ōdrikātās. Urnet luo buzdaro tolvio belma pryjātās!
- “Unsullied! Slay the masters, slay the soldiers, slay every man who holds a whip, but harm no child. Strike the chains off every slave you see!”
- Nyk skan jiva aeske! Zer sena! Zer sena!
- “I am your master! Kill her! Kill her!”
- Jevo glaesoti rȳ buzdari istiat. Kesy tubi jemot dāervi tepan.
- “You have been slaves all your life. Today I give you freedom.”
- Henujagon jaelza lua vala mirre henujagon kostas, se daorys ziry ōdrikilza. Jemot kivio ñuhe tepan.
- “Any man who wishes to leave may leave, and no one will harm him. I give you my word.”
- Yne sytivīlībilāt? Hae dāero valoti?
- “Will you fight for me? As free men?”
Nope, απλά είμαι αρκετά νέρντουλας ώστε να κάτσω να τα μάθω απ'έξω και να σπάω τ'αρχίδια των φίλων μου (όπως άλλωστε έκανα με όλα τα σολαρίσματα του V for Vendetta).
ημουνα σιγουρη οτι για σπασιμο αρχιδιων προκειται. Μην τους το κανεις αυτο
την επομενη φορα που θα σε δω θα σε βαλω να μου πεις το V σολαρισμα.
Sansa Stark----->
Spoiler
θα θελε
Ακριβώς, ξέρεις gravemiasma το όνομα Sophie Turner δεν είναι και τόσο σπανιο....
Για άλλη Sophie Turner μιλάμε.
Α, και επίσης η Sophie/Sansa είναι κοκκινομάλλα....
λιγα για την σοφι ε. σε μερικα χρονακια θα τις γαμησει ολες θα δειτε
Είχαν προβλέψει ή απλώς σποϊλάρει εδώ μέσα για την εξέλιξη; Ή τα είχα γω στην κεφάλα μου;
Τεσπα,άλλο να τα φαντασιώνεις κι άλλο να τα βλέπεις μπροστά σου...
Η Καλίσι ανέβηκε ένα επίπεδο πιο πάνω με το ότι ζήτησε εθελοντισμό και σούπα μούπες.
Όσο για τις δολοπλοκίες...πάνε να κυκλώσουν τα ρόδα που πέρδονται τα λιονταράκια μέσω των λύκων...
Ξυπνητζήδικη η γριούλα!
Επιτέλους!
Σκότωσαν τον καριόλη,ζήτω η ανταρσύα της ΦΡΟΥΡΑΣ!
(οι υποτιτλισταί των τόρρεντς έχασαν ένα διάλογο,εκεί που θάβουν το "κοράκι" αν υπάρχει κάποιος καυλιστερός να μας πει τί ψιθυρίζει ο τύπος,θα του είμαι ευγνώμων και θα του εύχομαι να έχει τα μύρια όσα στο κρεβάτι του...)
Για τους λιποτάκτες της Αδελφότητας δεν είδα να καλοσχολιάζετε! Υπάρχει και αντιμιλιταρισμός στο Game of Thrones;