Πολλά πινκς.
Printable View
Πολλά πινκς.
Χαχ, αυτο το τραγουδι θα μεινει για παντα συνδεδεμενο με εναρξη 2ης σεζον Λοστ, τελος. Δε θα με εξεπληττε αν ηταν και "tribute" η υπαρξη του στο χθεσινο επεισοδιο. Πολυ ωραιο επεισοδιο, δεν καταλαβαινω τι λεει ο Μαξ οτι το παει πολυ χαλαρα, μεσα σε 5 επεισοδια εχουν γινει τοσα πραγματα, ισα ισα που σημερα αναρωτιομουν δηλαδη ποιο θα ειναι το βασικα arc τελικα μεχρι να τελειωσει η σεζον. Και τελος παντων που στο διαολο ειναι η Yvonne Strahovski, που ειχε και γενεθλια χθες? 31 χρονων λατρεια
:pink:
Δεν ξέρω και εμένα μου φάνηκε ψιλοβαρετό το 5 και γενικά σε σχέση με άλλες σεζόν σαν να κυλάει αργά ως τώρα.
Και τέλος συμφωνώ με φιξ,που στο πέος είναι η λατρεία? οέο? :pink:
ε ρε γλεντια
Καιρός ήταν
Πέρα απο την επιστροφή, ότι ναναι φέτος...
το μόνο που θα μπορούσε να με χαροποιήσει είναι να σκάσει από το πουθενά ο Doakes να του πει κάνα surprise motherfucka! και να ρίξουν τίτλους τέλους.
Δεν ξέρω εάν φταίει ότι είδα πρώτα την επισοδιάρα breaking bad και μετά το Ντέξτερ αλλά ως τώρα πολύ μέτρια ως κακή σεζόν.
Spoiler
Αυτο με τον Ντόουκς δε το βλέπω και εντελώς απίθανο, θα έχει και πλάκα, ειδικά αφού δε τον έδειξε ποτέ νεκρό.
Για 8η σεζόν μια χαρά είναι, δεν έχει κρεμάσει υπερβολικά, βλέπεται άνετα δηλαδή.
Τη μαλακία στο τέλος προβλέπω να την κάνει η Ντέμπρα.
Στο επόμενο έχουμε λέειSpoiler
Επιτέλους ένα καλό επεισόδιο μετά από καιρό
"i would give everything to feel nothing again"
:touched: