Ο γιατρός είπε ότι σύντομα θα μπορέσω να παίξω πιάνο!!
Printable View
Ο γιατρός είπε ότι σύντομα θα μπορέσω να παίξω πιάνο!!
Μπας και ξέρει κανείς κανενα Site που να δίνει πληροφορίες σχετικά με το που μπορω να βγάλω αριθμό μητρώου IKA και τι εγγραφα χρειάζεται να προσκομίσω;
Quote:
Originally Posted by Lethargica
An accomplished stage actress known for her lavish Broadway-style productions, usually financed and translated by herself.
τα σπάω.
Άσχετο,αλλά πόσες μέρες μπορώ να χω τους φακούς επαφής στη θήκη χωρίς να τους φοράω?
Όσες θες όσο έχουν υγρό.
gia tous mhniaious nomizw den isxyei auto omwsQuote:
Originally Posted by Kveldssanger
Nai?Quote:
Originally Posted by Kveldssanger
E για τους μηνιαίους υποθέτω ότι όσο δεν ξεπερνάει το μήνα ο χρόνος που τους έχεις αφήσει δεν έχεις πρόβλημα. Πάντως τους δικούς μου (που είναι για 2 χρόνια) τους έχω αφήσει και παραπάνω από βδομάδα χωρίς να τους φορέσω και ήταν οκ.Quote:
Originally Posted by Bullet
Ωχ μηνιαίους έχω. :?
3-4 μέρες τους έχω αφήσει.
Κ είναι τίγκα στο υγρό..ο Dr.Death ξέρει?
εντιτ: Ρώτησα τον οπτικό που τους πήρα και μου πε ότι το μηνιαίοι δεν αφορά διάρκεια,αλλά 360 ώρες χρήσης.
Ηρέμησε, δεν πρόκειται να πάθουν τίποτα. Σιγά. Το μόνο πρόβλημα με τους φακούς είναι όταν δεν έχουν υγρό και ξεραθούν. Αλλιώς και κάποιες μέρες να μην τους φορέσεις μια χαρά θα ναι.
Kai me tous mhniaious den uparxei problhma.
Σας ευχαριστώ όλους παιδιά !!!~~!!! :D
de nomizw oti paizei rolo poso 8a tous afhseis an einai sto ygro.Quote:
Originally Posted by Antrikos
to an yparxei ygro einai to 8ema ..oxi o xronos
den pathainoun apolitos tpt.Quote:
Originally Posted by Antrikos
na thimasai na tous allazeis mono otan erthei i ora oxi san merikes (me) pou apo miniaious toys kratao kai 5 mines forontas to idio zeygari kathimerina :shock:
Enta3ei, 3erw kai atomo pou den tous bgazei pote apo ta matia tou..