Που'σαι ρε Σωτο.
Βαλτωσαμε.
Printable View
Που'σαι ρε Σωτο.
Βαλτωσαμε.
Arga to vrady xthes,kathotan mia ksefwnimeni dipla mou sto astiko kai mou irthe i eksis aporia
An gennithikes antras kai gia x,y logous den goustareis tis gynaikes (sevasto) gt na goustareis mia ksefwnimeni poustara pou prospathei na fairetai san...gynaika??
που να ξερω>?
Για τους ίδιους λόγους που μια γυναίκα γουστάρει τον τύπο που το παίζει πολλα-βαρύς-και-μη-γαμήσω-καμιά-μάνα ή ένας άντρας γουστάρει μια γυναίκα θελω-να-πείσω-ότι-είμαι-μοιραία-και-αν-σε-βάλω-κάτω-δεν-θα-θες-ξανά-καμιά-άλλη, είναι υπερπροβολή της σεξουαλικότητας που είναι ανεξάρτητη των προτιμήσεων και αρέσει σε κάποια άτομα για δικούς τους λόγους.
ποστ πιξ οφ νικολετα αν νικολακης ναου!
isws psaxnoun to 3o fylo telika
Μετά από 4 ώρες ύπνο σηκώθηκα για να έρθω κόρινθο, πήγα σε μια συνέλευση για τα διόδια και μετά από τη 1 μέχρι 6 παρά ήμουν στα διόδια του ισθμού. Έχω φάει μια τυρόπιτα 1 παρά και ένα πορτοκάλι που μου έδωσε ένας αντί για διόδια. Σε συνδυασμό με το χτεσινό πιώμα/χεντμπάνγκιν, το κεφάλι μου δε θέλει με τίποτα να σταθεί όρθιο και τρέμει όλο μου το είναι. Καλό ήταν αυτό το σκ
Ψάχνω ανοικτά φαρμακείο στην Αθήνα. Υπάρχει λίστα δημοσιευμένη;
Ευχαριστώ για τον κόπο αλλά αυτές είναι οι εφημερίες. Είσαι σίγουρος ότι ισχύουν εν μέσω απεργίας;
Σίγουρος δεν είμαι αλλά λογικό μου φαίνεται να ισχύουν, αυτό είναι το νόημα της εφημερίας. Εναλλακτικά πήγαινε στο πιο κοντινό φαρμακείο και θα έχει λίστα με τα ανοιχτά όπως συνήθως. Εκτός και αν είναι μαλάκες.
Το θέμα είναι να το αποφύγω όλο αυτό γιατί είμαι δουλειά. Σε ευχαριστώ όπως και να'χει. Ψόφος σε αυτόν που μουτζώνει.