Printable View
είμαστε εδώ στο σπίτι στο Βόλο και φεύγουν οι αδερφές μου, οι δυο φίλες μας και ο ξάδερφος μας -η τρελή- να πάνε στο νεκροταφείο σε ένα χωριό έξω από την πόλη.
και ακολουθεί ο διάλογος:
τρελή: είναι κάτι παλικαριά κάτω στο λιμάνι και φωνάζουν οε οεεε οε οεεε
φίλη: παίζει ο ολυμπιακός με τον ολυμπιακό βόλου. Το γήπεδο που είναι;
σις: δεν είναι στον δρόμο μας
φίλη: α ωραία να μην πέσουμε πάνω τους
τρελή: γιατί; εκατοντάδες εξαγριωμένα παλικάρια
πσ, και όλα αυτά χωρίς να έχω πιει ακόμα καφέ.
Ακόμη και αν στο πάτωμα υπάρχει ένα χαλί από χνούδι-τρίχα γάτας/σκύλου και ακόμη και αν στο τραπέζι δε μπορείς να ξεχωρίσεις τα πράματα αφού έχουν γίνει μία μάζα, όλα είναι τόσο όμορφα όταν βρεις λίγο χώρο κάπου να στριμώξεις τη κούπα σου με τον καφέ, και ο καπνός από το τσιγάρο είναι τόσο "εύκολος" στο να αράζει όπου υπάρχει ελεύθερος χώρος χωρίς να ενοχλεί κανέναν που αφού πιεις 2-3 γουλιές καφέ, χαμογελάς αυθόρμητα στο πουθενά και ένα "δε γαμιέται" αναβοσβήνει μπροστά στα μάτια σου.
Πολύ κουλ φαίνεσαι για τύπο που έχει λίστα με καμιά πενηνταριά πράγματα που του τη σπάνε στους ανθρώπους στο πρώτο πεντάλεπτο.
Κουλ σα να λέμε βαρεμένος, ναι.
Φίλη δέχεται κλήσεις και μηνύματα από τύπο που θέλει τηλεφωνικό σεχ (φανερό νούμερο) και γενικώς σπάει αρχίδια. Για πείτε, τώρα με τα επώνυμα καρτοκινητά που δε φοβόμαστε και τους τρομοκράτες τι ξέρουμε/κάνουμε περί αυτού;
το ποσταρουμε στο ΕΡ και κανουμε τηλεφωνικο σεχ στη μανα του.
παίρνουμε στο 18888 και ζητάμε να μας κάνει αναγνώριση το νούμερο. έχει και κινητά πχια. μετά προχωρούμε στο βήμα μίτσμαν.
Βασικά παίρνεις το μαγικό νούμερο 100 και σου λένε.
μήνυση για παρενόχληση?
χμ, έλεγα πιο πολύ για φραγή εισερχομένων σε μοναδικό νούμερο αν παίζει κάτι. Τους μπάτσους τι να τους κάνω.
αυτό αυτονόητο, αλλά τι θες να σου πούμε, πάρε την εξυπηρέτηση πελατών και ζήτα φραγή εισερχόμενων από συγκεκριμένο αριθμό;
ωραία
Quote:
πάρε την εξυπηρέτηση πελατών και ζήτα φραγή εισερχόμενων από συγκεκριμένο αριθμό
Υπήρχε μια εποχή που ρώταγες κάτι στο ιντερνετς και έπαιρνες τουλάχιστον δέκα απαντήσεις για την προσωπική ιστορία της κόρης του κουνιάδου που συνέβη το ίδιο σε ένα ταξίδι στην Τήνο πριν τρία χρόνια.
υπάρχουν συσκευές που το κάνουν δεν ξέρω για υπηρεσίες