Ναι, η νομιμότητα γενικά είναι απλά ένα εμπόδιο απέναντι στους κοινωνικούς αγώνες, με κανένα έρεισμα και μόνο η Τρέμη μας οδηγεί να την επικαλεστούμε. Η Τρέμη ρε μαλάκα, τι είπε.
Printable View
γρηγορη ερωτηση:
στα ορια του δακτυλιου επιτρεπεται να κινουμαστε? δλδ αλεξανδρας συγκεκριμενα
(προφανως μιλαω για αμαξια που ΔΕΝ επιτρεπεται να κυκλοφορουν μεσα στο δακτυλιο)
νομίζω ναι. και από πρακτικής άποψης δηλαδή θα ήταν παράλογο να απαγορεύεται
ομορφα!
να στε καλα! :)
Γιες φορ σουρ.
μπάνιο και χαρά :)
Cliques d' huit, enothitee.
Κι όμως κυκλοφορούν ακόμη τέτοιες μαλακίες.Φρέσκια παραλαβή:
Ένα κινέζικο ποίημα. Η ποίηση γεννήθηκε στην Ολλανδία.
Έχει κάνει ήδη τον γύρο του κόσμου οκτώ φορές, τώρα φτάνει και σε σένα. Θα σου φέρει τύχη, μετά την παραλαβή αυτού του γράμματος θα είσαι τυχερός,-δεν είναι αστείο. Η τύχη θα είναι με το μέρος σου. Στείλε ένα αντίγραφο αυτού του γράμματος σε δικά σου
πρόσωπα . Μην κρατήσετε το γράμμα περισσότερο από 96 ώρες. Ο Κων/νος έλαβε το γράμμα το 1953. Ζήτησε από τη γραμματέα του να κάνει 20 αντίγραφα. Εννέα (9) μέρες αργότερα κέρδισε 9.000.000 στο λαχείο. Ο Κάρολος έλαβε το γράμμα και το ξέχασε. Μερικές μέρες μετά έχασε την δουλειά του. Στη συνέχεια έστειλε το γράμμα και αποκαταστάθηκε η αλυσίδα. Ο Μαρίνος Π. έλαβε το γράμμα το 1967. Το πέταξε και γέλασε. Μερικές μέρες αργότερα έχασε την γυναίκα του ενώ γεννούσε ένα μωρό. Το μωρό ήταν άρρωστο. Έψαξε και βρήκε πάλι το γράμμα, το αντέγραψε είκοσι φορές και το έστειλε. Εννιά μέρες μετά ήρθε η είδηση ότι το μωρό είχε σωθεί και θα γιατρευόταν. Μη ξεχάσεις, μη στείλεις χρήματα και μην υπογράψεις. Σε παρακαλώ στείλε είκοσι αντίγραφα και περίμενε. Την ένατη μέρα θα σου συμβεί κάτι. Αυτή η εντολή γράφτηκε από έναν ιεραπόστολο στις Αντίλλες. Εγώ το στέλνω σ’ εσένα για να μπορέσει να γυρίσει τον κόσμο. Στείλε 20 αντίγραφα σε φίλους, συγγενείς, γνωστούς. Μετά από λίγες μέρες θα λάβεις μια έκπληξη. Όλα αυτά είναι αλήθεια, άσχετα αν δεν είσαι προληπτικός .
Spoiler
ετσι για να χουμε να λεμε δηλαδη, υπαρχει κανεις αλλος εδω μεσα, εκτος απο μενα, που εχει κουνελακι για κατοικιδιο? οχι τπτ αλλο, να ανοιξουμε και κανα θρεντ να λεμε καμια απορια αμα εχουμε. ή ειστε σκυλια και γατια μονο.
οχι αλλα εχω κατι παλια playboy
(κρυαδα)
inb4 στιφαδο
Spoiler
atahoualpi έχει η αδερφή μου, να την φέρω να τα λέτε;