γιαούρτι, μέλι, καρύδια, κανέλα!
Printable View
γιαούρτι, μέλι, καρύδια, κανέλα!
mipos thimatai kaneis to milko fraula pu iphrxe kapote?
ti apegine?
Το χουν σταματήσει χρόνια τώρα, δυστυχώς.
Ον τόπικ: Twix που μοιράζαν πριν κάτι μέρες έξω από το μετρό κεραμεικός και την είχα ξεχάσει στο ψυγείο.
έντιτ: επίσης κόψαν και το μίλκο dark chocolate, οι άτιμοι.
htta
http://www.jeremypettis.com/JLOG/ima...unchcereal.jpg
προφανως ο τυπος στην φωτογραφια δεν ειμαι εγω... αλλα τα εν λογω δημητριακα με γαλα ΕΒΟΛ ειναι πολυ τιμιο βοηθημα για το ατελειωτω σημερινο διαβασμα και γραψιμο
κοκκινιστό κοτοπουλάκι γιουβετσάκι με μπόλικο πιπέρι κ σκόρδο κ λιωμένη φέτα να έρθει να δέσει.
αν είχε έρθει κ η κουζίνα θα έφτιαχνα κ ψωμάκι για την παπάρα.
δλδ εντάξει μπράβο μου! :bow::bow::bow:
α ρε η κοπέλα που θα με πάρει.... :)
σε μισω.
γιαουρτακι τοταλ με 2 κρακερς παπαδοπουλου.
όταν κάνετε την βόλτα χεράκι χεράκι με τον βegging shaman να έρ8ετε να πάρεις ένα ταπερ
Πάω να φάω κοτόπουλο κατσαρόλας με πατάτες.
ένα γιαούρτι και ένα μήλο
Spoiler
το μεσημερι...
μακαροναδα του κερατα
Spoiler
Spoiler
δημητριακα το βραδυ με αρεσουν θα το καθιερωσω
εχ τώρα το είδα αυτό, για πες, δε βρήκα σάιτ. Έχει και εστιατόριο δηλαδή, κάθεσαι κανονικά; Έχει και για χορτοφάγους πράμα; Και define πανάκριβο plzkthx
Επίσης για Μενάνδρου που λέγατε kuu-tamagothi, εμείς ψηνόμαστε οπότε αν θέλετε ΑΝΤΡΑ μαζί και δε βιάζεστε τρελά προσφέρομαι για κανα Σάββατο πρωί κάποια στιγμή.
Σε όλους εσάς τους φλώρους που σας παρακαλάω και δεν έρχεστε.
Αποφάσισα να φάω 3 μερίδες μόνος μου και ξεκίνησα το μαγείρεμα, έσκασε ξαφνικό τηλεφώνημα από 2 φίλους για καφέ και προτού πάμε εκεί θα έρθουν να τα φάμε, ψόφος!
http://i49.tinypic.com/2942lux.jpg
μαμα τερέζα
τσάκισα ένα πιάτο φασολάδα,
με φέτα, ελιές, τουρσί και μπόλικο ψωμί :dfinger:
πένες με σολωμό ΚΑΛΕ.
Spoiler
Βγήκαν 3 γεμάτα πιάτα εκ των οποίων φάγαμε τα 2 γιατί ο άλλος ο βλάκας έφαγε γύρους πριν έρθει. Καλύτερα εδώ που τα λέμε γιατί έρχεται το σφινοτουβλάκι από στιγμή σε στιγμή και θα τα φάει αυτός :pink:
Μαλάκες όλοι, τι ψάχνεις. ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩ ΝΑ ΣΚΑΝΕ ΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙ ΝΑ ΦΑΝΕ ΣΟΛΩΜΟ ΣΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ.
σολωμός σωστός μονάχα ο ωμός
Μια κρύες πένες με τόνο και πιπεριές θα ήταν καλή φάση τώρα.
Ντάκο με «φέτα» Milner η οποία τα ψιλοσπάει κι ας μην ξέρουμε από τι ακριβώς φτιάχνεται.
Επίσης εντόπισα μπιζάριε στο Νταρφούρ κάτι ρυζογκοφρέτες με σοκολάτα. Για την ακρίβεια πραλίνα. Πάνο, ψήνομαι άσχημα για Μενάνδρου όποτε είστε εδώ και καταφέρουμε να συντονιστούμε.
αυτα με τις ριζογκοφρετες,τις μπριΤΖΟλες απο ραδικια και τον πατσα με μανιταρια και φινοκιο δεν τα λετε πρβ ρε μαναρια?
είναι πολύ μικρό αλλά έχει να κάτσεις, ναι. Παλιότερα είχε πολλά προϊόντα, πρόσφατα έκαναν μια ανακαίνιση για να έχει περισσότερο χώρο να κάτσεις, και μου φαίνεται ότι έχει λιγότερα πράγματα να αγοράσεις. Εν πάση περιπτώσει, είναι φάση φαγητά σε ταψιά και διαλέγεις ό,τι θες. Το πανάκριβο ορίζεται ως 14 ευρώ το πιάτο (τίμια μερίδα). Έχει και ποικιλία σε σαλάτες, οι οποίες σου'ρχονται στο δεκάευρο. Συνήθως υπάρχει και χορτοφαγική επιλογή στα ζεστά πιάτα, ειδάλλως συνδυάζεις σαλάτες και είσαι οκ (μιλάμε για σαλάτες με πατάτες, με ζυμαρικά, με όλων των ειδών τα λαχανικά, όχι δυο μαρούλια κι ένα καρότο ε). Βέβαια με τέτοιες τιμές δεν είναι και να το τιμάς ακριβώς. Για μια φορά καλό είναι
μπιζ, μέτριες.
00i00, γιατί; Εδώ είναι θρεντ για φαΐ μ' αρχίδια;