απαντάω στην αυτοκριτική
ΥΓ. έλα ρε μινμιν επαναστάτη! που διάλεξες την ομάδα με το λιγότερο κόσμο στην περιοχή σου. δείξε μας το σωστό δρόμο εμάς τους "γαύρους" που παραστρατήσαμε θεέ του οπαδισμού.
Printable View
αυνανιαν οταν θα σου χαλασει η μαμα την 67αρα tv τοτε θα βαλεις τον ΠΑΟΚ στο στομα σου
μεχρι τριτη ταχυτητα περνει η βαλβιδα σου...ελαττωματικο ρομποτ
ρεηβεν λορντ δεν μπορω να σε παρω στα σοβαρα...στο αβαταρ σου κρατας απειλητικα ενα σφυρι απο αφρολεξ,παλαιου τυπου,απο αυτα που βαζαν στα μπαλοντιβανα
και εισαι και γαυρος
το σφυρί, έτσι για την ιστορία, είναι πραγματικό σφυρί βασανιστηρίων της ιεράς εξέτασης, από το αντίστοιχο μουσείο του άμστερνταμ.
αφού δε θες να ασχοληθείς με εμάς τους τιποτένιους, γιατί απαντάς τότε?
ειπα να παιξω λιγο
παω στην ΜΑΜΑ μου
συνεχιστε με το ΔΙΚΑΙΟ πρωταθλημα...C3POs
επιτέλους, το 'πες το ποιήμα :touched:
χεσε μας ρε μινμιν που δεν πρεπει να πιανουμε στο στομα μας το ονομα της μπαουκαρας.ποιοι νομιζετε οτι ειστε δηλαδη?
παοκ ειναι!
πες μου εσυ ποιοι ειμαστε
τα πρασινα ζομπι οταν εκανες διαιτητικα οργια στην Tomb-α φωναζαν για τον αδικημενο ΠΑΟΚ...μετα εμαθαν οτι ειμαστε ο γαυρος του βορρα
τα κοκκινα ζομπις οταν εκανες τα ξεφτιλικια σου στην Tomb-α σφυριζαν αδιαφορα κατι ''ετσι γαμαει ο πειραιας'' κλπ...μετα μαθατε οτι ειμαστε το μαγαζι του δρακουλα
μεχρι να κατασταλαξετε ποιανου ειμαστε θα σας γραφουμε στα καρουλια μας
Για το "του βορρά" το σκέφτομαι κι εγώ ότι ίσως είναι τραβηγμένο. αφού υπάρχουν πολλές χώρες με αντιπαθητικές gay ομάδες βορειότεερα από τη πόλη σου.,
δεν ειμαι σαλονικιος...πανω απο το ημιχωριο μου εχει Βουργαρια
γαμησε τα-παλι φωτιστικο οινοπνευμα σου δωσανε?
sorry alla einai dyo lepta pou ponaei to stomaxi mou lol
εσενα αγορι σε κερναω
http://t1.pixhost.org/thumbs/810/2449036_cover.jpg
κανε καμια ερευνα...ποιος σε γαμαει καλυτερα στην Α εθνικη....θα εκπλαγεις
ασε τα πρασινα γατακια...εδω πανω σε θελω μπεμπα
μπραβο μπουμπη
πιες και την χλωρινη τωρα
μπουμπη με ελεγαν τα αποψωλια της μαμας σου....δεν εχω κατασταλαξει ποιο ειμαι
την χλωρινη κρατα την για την λευκανσις κωλοτρυπιδας μικρε
4 φορες εχω ερθει στο μπουρδελο σου κι εσυ επαιζεςς Καστρα Και Πολιορκητες
αναφερεις 30 φορες την ημερα την ηλικια σου
δεν εχεις καταλαβει οτι στα αρχιδια μας ποσο χρονων μαλακας εισαι?
εβρισες και τη μανα μου?εισαι μαγκας τωρα?ποσο παρασημα μαλακιας πρεπει να σου προσθεσουμε τωρα?
αντε τραβα να ψοφολογησεις στα ξυδια τωρα ΜΕΓΑΛΕ
και ολα αυτα απο εναν γαυρο που ειπε οτι ειπε για αλκοολ
μονο γαμας
την ηλικια μου να την θυμασε γιατι οταν ειχα μαλλια εκανα παρτυ στο ΠΑσαλιμανι κι εσυ κοιταζες....οχι ψεμματα...τοτε ζουσες σε μια αρχιδοσακουλα
την μαμα σου δεν την εβρισα....οταν θα ξεφυγεις απο το τετραταχυτο εδω ειμαστε να τα ξαναπουμε
τα ιδια και τα ιδια
και οταν ειχες μυαλο μπορει να ελεγες λιγοτερες μαλακιες
στο πασαλιμανι το πιθανοτερο ηταν να εκανες μεροκαματο σε κανα κωλομπαρο
αντε γεια τωρα παλαιμαχε γιατι κουραζεις
λολ...
στον πειραια εσκαγα με φανελα ΠΑΟΚ οταν εσυ εισουν στα σακουλια...το δε αστειο ειναι οτι εμενα οι κατα φαντασιαν φιλοι σου με ξερουν...κανε καμια ερευνα
εσενα οχι...τοτε εβραζες ακομα ξες που....
οταν θα κατεβω κατω στο σπιτι σου θα τολμησεις να βγαλεις ερυθρολευκια φανελα? προσεχε ειμαι απο χωριο και δεν εχω τροπους
μην συνεχιζεις βρε μαλακακο πως να στο πω αλλιως
εχεις μια εμμονη με τα αρχιδοσακουλα,την ξερεις την παροιμια ε?
δεν θελω να ακουσω πως εχεις δειρει τον μισο πειραια και εσκαγες με τη φανελα του κουδα στο πασαλιμανι και φωναζανε αμαν ο νταης ο νιγριτας κατσε να κρυφτουμε
γραψε βιβλιο ή γυρισε το ταινια
αν εχεις λεφτα για εφε θα ξεπερασεις και το αβαταρ
να μου πεις οταν κατεβεις σπιτι μου να κρυψω την γιαγια μου ομως μην δειρεις και αυτη
οτι αλλο θες pm
μην πρηζεις και τα αρχιδια των αλλων
πηγα να στειλω μνμ και με εβγαλε νταμπελα '''οχι αλλες πουτσες...στουπωσαμε''
Τι ώρα παίζει η ΠΑΟΚάρα σήμερα;
Πεθαίνω με διαιτητή στο ΑΕΚ-Άρης.
Γιάχιτς στην περιοχή, τον σπρώχνει ο Ρονάλντο, βρίσκει το χέρι του στη μπάλα, 2η κίτρινη κόκκινη.
2 λεπτά μετά, κερδίζει φάουλ η ΆΕΚ, ο Κάλβο δίνει τη μπάλα ελάχιστα πιο δυνατά απ'ότι πρέπει, 2η κίτρινη κόκκινη.
Οι διαιτησίες που θέλουμε :touched:
edit, Nodoor 7
Εν τω μεταξύ, διαφήμιση κατα μήκος του γηπέδου με μεγάλα γράμματα "ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ". Το πάνε γυρεύοντας να το σπάσουν το γήπεδο τίποτα ΑΕΚτζήδες.
Καλά, αυτό με τις διαφημίσεις στο ΟΑΚΑ είναι παρωδία, ακόμα έχουμε εμείς τα τεντόπανα ΤΕΝ ΚΑΤΕ.
χαχαχα
δε γινονται ρε αυτα
XAXAXAAXXAAAA MALAKES DEN YPARXEI
Ρε.
Δεν το βλέπω, άνοιξα ένα σάιτ να δω τι γίνεται και χάζεψα. Πείτε όσοι το είδατε.
ΑΕΚ φίλε, μόνο με χαρτί γιατρού μπορείς να γίνεις οπαδός της....
tis poutanas..stin arxi kokkines opws na nai...apo 1-0 ginetai 1-1..meta 1-2 kai meta petaei 3 goal i aek se 10 lepta...genika OTI NA NAI to mats
Αυτά είναι.
Κουκουλάκης -Θεός 4 κόκκινες!!!!!!!!!!!Οι μισές δεν ήταν...
Κανα λινκ;
ola ta gnwsta( bebinio,ellinaras klp) to paizoun se athlia poiotita
arrwstia...
kai anor8ografia
ΓΑΜΗΣΤΕΤΣ!!!!!!!!!!!!
Καλώς τα παιδιά! :-)
Ο Λούα Λούα νομίζει οτι είναι ο Μέσι στο προ, προσπαθεί να περάσει μέσα απ τους παίχτες
Τα μυαλά μας :/