sleyeeeeeeeeeeeeeeeeeeer
Printable View
sleyeeeeeeeeeeeeeeeeeeer
nai, auto einai to kalutero epixeirima :!:
Quote:
Originally Posted by Razor
south of heaven
Quote:
Originally Posted by Stormrider
Ρε σεις το pass δεν λειτουργει, δεν το ανεβάζει κανένας ή pm ?
όταν ποσταρίστηκε σωστότατο ήταν.
Η μλκια το προγραμμα εφταιγε, σορρυ.Quote:
Originally Posted by rincewind2k
Ολόσωστος ο παίχτης,μ'έπιασε αμέσως....Βρωμιά,μπασσίλα,σαπίλα και σκατόηχος και άσε τα αμερικανάκια με τα "τζιτζίκια" τους να το παίζουν άντρες.Punk δε γουστάρω με την καμία άλλα μπάνες όπως Discharche ,UK Subs και λοιπή συνομοταξία έχουν το απεριόριστο respect μου!Μάχημες μπάντες,όχι μαλακίες.Quote:
Originally Posted by hcpunksonacid
Οnslaught το Power From Hell γαμάει και δέρνει και όντως είναι βουτηγμένο στην αγγλική punk παράδοση μέχρι τα μπούνια(για να μη πω ότι είναι uk punk με λίγη metal).Ακόμη και το Slayerιζον The Force έχει ΤΕΡΑΤΩΔΗ παραγωγή :μπασαρισμένη,μουντή(και moody μη σας πω),απλά ισωπεδωτική,καμία σχέση με αμερική....
Show No Mercy είναι ο δίσκος που συμπαθώ περισσότερο από Slayer.Το cryonics γαμάει......ή τουλάχιστον γαμάει μέχρι που βάζω Metal Anarchy.
http://photos.jpgmag.com/169502_73313_c31526b7e7_p.jpg
4 χρόνια χωρίς τον Dimebag..
Ας ακουσουμε ένα far beyond driven στην μνήμη του.. :touched:
Από το bonus στο DVD The View From Here να υποθέσω?Quote:
Originally Posted by Rush
(για το καλύτερη συναυλία συμφωνώ κ επαυξάνω)
:DQuote:
Originally Posted by Deniz
info info info info :P
:thumbsup: :thumbsup:
έχουν ξεφύγει τελείως εQuote:
Originally Posted by shora
απίστευτα πράγματα σε 20 λεπτά
:thumbsup:Quote:
Protash apo Sirenssound:Anoice giapwnezikh mpanta kapws post kapws hlektronikh kapws Sigur Ros kapws Radiohead,genika mia wraia mi3h pou tou dinei tautothta kai hxo tsekarete!Logika 8a to exeis akousei kai esu X!
αυτοί είναι φοβεροί.
Egw exw na pw oti meta apo 3 meres kai ametrhta 22lepta akousmata tou "Chaining the Katechon"
oti auto einai to black metal ths neas epoxhs.. Se mena eixan dwsei to mhnuma me to Kenose kai to Fas, twra
omws mas to ekanan polu safes.. Autoi einai to black metal! TELOS!
:)Quote:
Originally Posted by irreligious
Nέο σεπουλτουρα στους Ρώσους.A-lex
eirwnia twn hmerwn
μονο πωπωπω? Γαμηστε με ρε κωλοΓαλλοι. Πως γινεται να ειναι και λιγο "πιο" απτο Fas ρε? Απλα εχει καλυτερη παραγωγη. Αλλα και ειναι και πιο μπροστα. Δε ξερω τι θελει να μας πει ο καραφλας deathspell. Γραφει ολη τη μουσικη την παιζει μονος του δε ξερω. Αυτο που ακουω ειναι μια μιξη του ηδη αρρωστου intellectual black metal που παιζουν, με αρκετες δοσεις Virus.Quote:
Γιαυτο και μαζι με το Virus ειναι οτι πιο μπροστα εχω ακουσει μεχρι τωρα στο 2008.
Respect ρε πρεπει να παιξει κι αλλος κοσμος ετσι.
noQuote:
Originally Posted by babality
συμφωνώ με κάρχαρτ.
έχουμε δεί τι καγκουριές βγαίνουν στην προσπάθεια του καλλιτέχνη να πχιάσει το αβανγκάρντ! (λέγε με ephel duath, λέγε με Carnival in Coal, θά λεγα και τους άλλους τους γιαπωνέζους που δε μού 'ρχεται το όνομα τους τώρα αλλά πολλοί θα διαφωνήσουν!)
http://www.nuclearblast.de/images/up...7076_large.jpg
το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όσους Motorhead-άδες, Rock'n'Roll-άδες δεν το έχουν ακούσει ακόμα.
Με Shagrath (Dimmu Borgir) στα κιθαρόνια...
πολύ κακό.
http://img114.imageshack.us/img114/4...48photopk4.jpg
μιας και μιλησαμε για χεβιμεταλς στο τοπικ των βισιους ραμορς θα ηθελα οι μεταλαδες του φορουμ να μου σχολιασουν την αποπανω φωτογραφια :| (τρελη φλασια μου εσκασε)
viewtopic.php?f=3&t=5343&st=0&sk=t&sd=a&start=15
Από τα πρώτα thread που θυμάμαι στο ER.
μεσα στους 10 πιο καλτ γιουζερς που εχουν περασει απο το er ANETAQuote:
Originally Posted by WoTaN
Πολύ μεγάλες στιγμές ζούσε το er τότε............Quote:
Buy. A. Dictionary.Quote:
:(
ρουμορς?
Εμένα πάλι μου έκανε τρελή εντύπωση αυτό.
Δηλαδή να φανταστώ στο Metal from Hell πόσο χαμηλά τον κατατάσεις(ναι δεν είναι Panzer αλλά...) :?:Quote:
Originally Posted by Witchkiller
Στην ερώτηση Razor, δεν τολμώ να σχολιάσω γιατί ο Μάρτης και το Chase Your Dreams είναι κοντά.
Καλά,το MFH είναι ψιλόπάτος για'μένα και αυτό είναι γνωστό παγκοσμίως....
Αλλά πες μου,διαφωνείς στο ότι οι ερμηνίες του Concklin είναι πολύ πιο όριμες τα τελευταία χρόνια (αποτέλεσμα δουλειάς και μαθημάτων) σε σχέση με ατυτών της ομής επιθετικότητας (που τόσο πολύ λατρεύουμε) και του στριγγλίσματος( που τόσο πολύ αγαπάμε) των Tyrants και Ample Destruction?Αν ναί τότε είσαι ικανός να πιστέψεις ότι και οι Wotan όντως έχουν έναν Adams "στα νιάτα του" πίσω από το μικρόφωνο (όπως έγραψε ο Ζαγογιάννης σε σχετικό αφιέρωμα και λύθικα στα γέλια -καμία τάση προσβολής προς τους Wotan παρόλα αυτά από μεριάς μου,απλά ένα παράδειγμα ήθελα να φέρω)
Η ερμηνεία σε Ample Destruction και Tyrants είναι αυτή που αγαπάμε, γιατί απλά ορίζεται το US power εκεί.
Η ερμηνεία σε Metal From Hell(που γενικά είναι ΠΟΛΥ χάλια παραγωγή - και τα λέει αυτά κάποιος που ακούει τα demo Oblivion Knight ή Valkyrie πχ και τα ευχαριστιέται) παραμένει ίσως η κορυφαία τους στιγμή για μένα όμως. Μπορεί να καταλαβαίνεις μόνο drums και φωνητικά(όσο τα ακούς σε εκείνο το θόρυβο), αλλά ο Tyrant εκεί το ζει αυτό που κάνει και βγάζει ένα συναίσθημα που δεν έχει ξαναβγάλει από τότε σε μια ερμηνεία μοναδική imo.
Και για να μην παρεξηγηθώ, προτιμώ να ακούσω 1000 φορές κάτι από Jag Panzer ή Titan Force παρά να ακούσω το Metal From Hell.
απο τις πιο καυλιαρικες θρασομπαντες που εβγαλε η αυστραλια
http://img241.imageshack.us/img241/6...cdestruxh4.jpg
:dfinger: MORTAL SLAUGHTER :dfinger:
Entaks, euge. Oi Mortal Sin tou ntempoutou gamane averta. Kai to omonumo kommati einai megali kavla.
kai to epomeno nomizw den itan kako. Apla gia kapoio periergo logo de to thumamai katholou - peran tou I Am Immortal. Gername.