κι εγώ κι εγώ!
http://www.blogsmithmedia.com/www.wo...ayforlocks.jpg
Printable View
κι εγώ κι εγώ!
http://www.blogsmithmedia.com/www.wo...ayforlocks.jpg
αυτο επειδη δε το εχω ψαξει και πολυ,θα ειναι οντως τοσο τραγικη αλλαγη οσο λενε;
Θα νερφάρουν Life tap; Θα σας κάνουν δλδ όπως όλα τα αλλά κοινά classes?!
Για raiding environment ναι, είναι τεράστια αλλαγή αφού το life tap σας είναι core warlock skill.
Αλλά θα το νερφάρουν αλήθεια; Απίστευτο φαίνεται.
8α το κοψουν τοσο της εκατο,δε θυμαμαι ακριβως
Quote:
Originally Posted by cloud
yawn όμως ε :P
Έχουν φάει και άλλα νερφ πρόσφατα και στη τελική έπαιζες Hunter, δεν σε παίρνει πια.
Btw στο επόμενο πατς βγάζουν attunement από BT και hyjal που ήθελες
τα κλειδια δε θα ειναι απαραιτητα επισης
lifetap opws einai twra px : tap gia 1500hp = 1500 mana
ayto pou theloun na kanoun einai
px : tap gia 15% twn hp sou = 15% tou mana sou
to 90% twn lock mhn pw kai pio polloi exoume poly megalytero hp pool apo to mana pool kati to opoio shmainei oti tha xalame perissotera hp gia ligotero mana.
ena nerf as poume to opoio pragmatika den exei kanena nohma kai to opoio mpike san buff.An exeis megalytero mana pool einai buff.
ρε
=Quote:
Originally Posted by SpiritCrusher
Quote:
Originally Posted by Abruzzi
Ξεκόλλα :P
Περι life tap, εκ πρώτης όψεως είναι PVE buff και είναι PVP nerf. Οκ μέχρι εδώ, θέλουν να σε κάνουν να σκέφτεσαι πότε πατάς lifetap στην αρένα και να προσέξεις και άλλο τα stats σου. Κι εκεί κάπου παρατηρείς το εξής: Rank 1 is 5%, Rank 2 is 12% and Rank 3 is 20%
Downranking λοιπόν και ξαφνικά το όλο θέμα δείχνει να έχει βάθος.
Γκρινιάρηδες.
Ναι το 'μαθα αλλά δε ψήνομαι πια :PQuote:
Δεν ήμουν ποτέ μέρος όσων νιαούριζαν με το παραμικρό για τους warlocks, όμως αυτό το πράγμα που έβλεπα σε raids ήταν γαμημένα imba, o lock ήταν το dps machine χωρίς κανένα cooldown και κανένα μειονέκτημα (μην πεις threat!), χωρίς καν να βρίσκονται σε synergy groups. Ειδικά τους πρώτους μήνες του TBC ήταν πολύ άδικο για όλα τα dps classes, είχα συμμετάσχει σε raids που είχαν μέχρι και 8 warlocks.
Και γιατί να μη με παίρνει; Επειδή buffαραν τους hunters ίσα που να είναι viable; :P
Downranking kaneis kai twra an eisai eksipnos den kaneis panta last rank lifetap,einai analoga poso mana thes.Vevaia me toooosous pollous koulous pou exoun piasei lock apo tote pou vgike to tbc kala na pathoume.Quote:
Το πήγαινα πιο πολύ στη PVP μεριά του θέματος οπότε οκ στο θέμα Hunter έχεις δίκιο. Το μοναδικό synergy που έχει ανάγκη ο λοκ δεν απαιτεί να είναι στο ίδιο γκρουπ με συγκεκριμένα classes ε. Τώρα αν οι rogues δεν βγαίνανε 1οι (οκ σε μάχες που τους παίρνει) τότε φταίνε αυτοι και όχι οι λοκς σας :P . Επίσης αν εννοείς πως λόγω καλού τανκ δεν υπήρχε πρόβλημα με threat τότε φταίνε και οι spriest του raid που δεν τα σπάσανε. :PQuote:
Originally Posted by cloud
εντιντ: και μιας και είπες για αρχές, ε οκ φάγανε και νερφ κάπου εκεί γύρω, όλα οκ :!:
Μην μπερδεύεσαι, άλλο αυτό που γίνεται τώρα επειδή από το πολύ +dmg είναι σαν να ανεβαίνεις rank και άλλο εκείνο όπου θα πρέπει ανάλογα με το πόσο μανα χρειάζεσαι γι αυτό που θέλεις να κάνεις να χρησιμοποιείς το σωστό ρανκ για να μην τη πουλέψεις (PVP ε). Μιας και σύμφωνα με το description μέχρι στιγμής το +dmg δε θα παίζει ρόλο στο νέο life tap.Quote:
Downranking kaneis kai twra an eisai eksipnos den kaneis panta last rank lifetap,einai analoga poso mana thes.
Ε, ακριβώς.Quote:
Πριν μπει το ΒΤ αν θυμάσαι οι rogues μπορούσαν να βγάλουν dps ισάξιο ενός λοκ (και εδώ μιλάμε για locks με το tailoring set ε, lol) μόνο σε fights που τους ευνοούσαν, που ήταν λίγα, ή αν έπιναν τα haste pots νεράκι. Και μπορούμε να κάνουμε άπειρες υποθέσεις για τα αίτια αυτού, αλλά και οι 2 ξέρουμε ότι οι locks ήταν OP =)
Οι spriests θυμάμαι μια χαρά τα έσπαγαν, αλλά αυτοί το φαγαν το νερφ νωρίς νωρίς και ήταν και χοντρό.
Χμ, είμαι της απόψεως (και βασικά το βλέπω και σε elitistjerks ή forums μεγάλων guild) πως δεν υπάρχει συγκεκριμένο class που κερδίζει σαν DPS. Αλλά αν δεχτούμε ότι έχουμε άτομα με equal gear και skill και full synergy, εφόσον το αφήνει η μάχη (ακα δεν αναγκάζω τους melees να χάνουν χρόνο με πράγματα πέρα του DPS) οι rogues θα βγούνε πρώτοι hands down. Από εκεί και μετά είναι Warlocks/Spriests που συνήθως είναι κοντά μεταξύ τους και παίζει ρόλο πόσο aggro μπορούν να χτίσουν. Α και οι BM Hunters πια :P
Ερμ αυτό ήταν το warlock nerf που λέγαμε :PQuote:
Οι spriests θυμάμαι μια χαρά τα έσπαγαν, αλλά αυτοί το φαγαν το νερφ νωρίς νωρίς και ήταν και χοντρό.
Και οι spriest τα σπάνε ακόμα (βλ. ΒΤ και ειδικά Illidan)
Vasika se raiding enviroment pleon opws bt kai hyjal dyskola vgainei lock 1os.Analoga to gear panta kai to fight.Pantws mhn ksexnate kai enhancement/elemental shaman opou pleon vgazoun top damage.Mesa stous 2-3 prwtous.
spirit μου ακουστηκε σα δηλωση του προεδρου εδεσαικου,δε τα παω καλα ακομα μαυτα