δε θα του βγαλει με ταναλια χωρις αναισθητικο
αμα το αφησει θα ποναει χειροτερα, τεσσερις φρονιμητες μου εχουν βγαλει μια βδομαδα υπομονη ειναι
Printable View
δε θα του βγαλει με ταναλια χωρις αναισθητικο
αμα το αφησει θα ποναει χειροτερα, τεσσερις φρονιμητες μου εχουν βγαλει μια βδομαδα υπομονη ειναι
Άντε σε γιατρό Μάριε ... και εγώ έχω βγάλει 3 και 3/4 απο τον τελευταίο.
γιατί να πάει σε γιατρό; μπορεί να του βγαίνουν κανονικά. στην αρχή λογικό είναι να πονάει. αν συνεχίσει ο πόνος τράβα.
Eένα οι φρονιμήτες μου βγαίνουν σχεδόν κάθετα προς τα υπόλοιπα δόντια και τα μάγουλα με αποτέλεσμα να μου πληγώνουν τα τελευταία. ΑΥΤΟ είναι φμλ =Ρ
ακτινογραφια δεν εχεις?
Έχω κάπου. Άμα την ξετρυπώσω, θα ποστάρω.
edit:
:dfinger:
http://i43.photobucket.com/albums/e3.../IMG_5514x.jpg
και ακομα να τους βγαλεις?
και θέλει τεραστια προσοχη απτον γναθοχειρουργο,πολυ κοντα στο νευρο =/
Drumsick to 8ema ypnou einai mallon neuriko/neurologiko. 3ypnas kai kata th diarkeia tou ypnou?
Δοντια Βαρβαρας απλα χεβι μεταλ
Διάβασα τις τελευταίες σελίδες. fml.
με εκανε ignore o fixxxER...FML
Εγω παντως δεν εχω παει οδοντιατρο και περαν του αρχικου πονου, δε με εχουν ταλαιπωρησει περαιτερω.
Εμενα οι πανω φρονιμητες δεν με ενοχλησαν καθολου και ποτε...και εχουν βγει και οι 2 κανονικοτατα, normal δοντια.
Κατω δεν εχω καθολου. MLR
Κοίταξε, οι κάτω νομίζω πως ο,τι ζήμια ήταν να κάνουν, την κάνανε (μου έχουν στραβώσει όλα τα κάτω δόντια δηλαδή). Δεν ξέρω αν πρέπει να βγουν, είναι κρυφοί τελείως. Οι πάνω έχουν βγεί μισοί και είναι πάρα πολύ δύσκολη η πρόσβαση, οπότε μου'χε πει ο οδοντίατρος να περιμένω να μεγαλώσουν κι άλλο.. Πριν δυο χρόνια αυτό, κι απο τότε δε μ'έχουν ενοχλήσει, οπότε τους αφήσα.
Ξυπνάω καμιά φορά, αλλά επειδή με πλακώνουν οι κωλόγατες =Ρ
Επειδή πέραν της κούρασης έχω και δυσκολίες στη συγκέντρωση και ευερεθιστηκότητα κτλ, λέω να πάω να το κοιτάξω ενδοκρινολογικά το θέμα, αφου διαβάζω πως αυτά είναι συμπτώματα χρόνιας κόπωσης που μπορεί να οφείλεται σε έλλειψη κάποιας βιταμίνης ή στοιχείου.
Θα δείξει.