Auto paizei, thymatai kaneis pote eksafanistike h claire? Htan ontws sxedon amesws meta pou pethane h rousw?
Kai oi duo einai oi mones pou kseroume pou xoun gennhsei sto nhsi nomizw e?
Printable View
καπου στα μεσα της 4ης
οταν επιτεθηκαν στο νησι οι μισθοφοροι που ειχε στειλει ο γουιτμορ
μετα απλα την εδειξαν σε μια σκηνη μεσα στην καλυβα με τον πατερα τζακ(η οποιος τελος παντων ειχε παρει τη μορφη του)
και αποτι θυμαμαι ηταν λιγο μετα αφου πεθανε η ρουσω
efaga flasia kai 8umh8hka thn kaluva.
Spoiler
Ρε συ ειχα σκεφτει κι εγω οτι ο καπνος ηταν φυλακισμενος μεχρι καποιος να τον ελευθερωσει, αλλα δεν παιζει, γιατι τον βλεπουμε απο το πρωτο-δευτερο επεισοδιο. Στην τριτη σεζον που παει ο μπεν τον Λοκ εκει περα, η σκονη δεν εχει πειραχτει, ειναι κυκλος κανονικα. Δε μπορω να βγαλω λογικη συνεχεια σε αυτο.
den einaqi kuklos einai hmikuklio
deuteron
den einai flsah sideways re emetoi
afou to aeroplano DEN epaise sto nhsi to04 kai emeis eimaste sto 07
eleos
akoma de gurisa apo patra kai to skisate....
auto me to vouro pou leei o manager o fixer tgha gamage
otan eixan paei h ilana kai oi alloi ekei den eixan dei ton kuklo xalasmeno? Den ta 8umamai kai egw kala re gmt.
Oute pws htan o kuklos otan eixan paei o ben kai o locke ekei. Plaka plaka giati ton phge ekei o ben ton locke, toso ektos kai topou xronou htan telika? H apla h8ele na ton paei ekei gia na "vgalei thn upoxrewsh"?
Kai otan eixe paei o hugo ekei den eixe dei ena mati? Auto den htan polu meta?
γιαυτο χρειαζομαστε τις σημειωσεις μου
οσον αφορα την καλυβα οτι θυμαμι απεξω
ενας πινακας σκυλου ιδιας ρατσας με τον βινσεντ (ακα ετσι ελεγχει ο μπεικον τον βινσεντ μεσω του πινακα και οχι πτωματος μιας και ειναι ζωο)
οταν ο χιουγκο βρισκει καλυβα, παει τη μουρη του στο τζαμι και βλεπει
τον πινακα
καποιον να κουνιεται στην ροκινγκ τσεαρ
και ξαφνικα μια μαπα κολαει τη μουρη της στο τζαμι. η μαπα αυτη μετα απο συμπερασματα και πλεροφοριες που μαζεψα ειναι 100% ο μπεν που προφανως ειχε ξαναπαει στην καλυβα μπας και καταλαβει γιατι ο και καλα τζεικομπ ειχε μιλήσει στο λοκ
το ποιος ειναι στην κουνιστη κατρεκλα δε ξερω. παλια σκεφτομουν οτι ειναι ο τζεικομπ και ειναι φυλακισμενος κατακαποιο τροπο και γιαυτο ειπε χελπ μι στο λοκ. βεβαια με τα επεισοδια του 6ου κυκλου αυτο απορριπτεται αρα πιθανοτατα ειναι ο μπεικον....
τα χουμε ξαναπει.ο μπακουνιν ειναι(με μια δευτερη επιλογη ντεσμοντ με λιγοτερες πιθανοτητες)Quote:
η μαπα αυτη μετα απο συμπερασματα και πλεροφοριες που μαζεψα ειναι 100% ο μπεν
βρες το σκρινσοτ και δες,μπεν ουτε με σφαιρες.
στην καρεκλα ειναι ο κριστιαν(φαινεται καθαρα αν παγωσεις το frame)
Απο τη μάπα φαίνεται μόνο το μάτι το οποίο πιθανότατα είναι ο jacob όπως τον ξέρουμε (εμένα μου μοιάζει και με τον μπακούνιν αλλά τρεχαγύρευε).
Στην κουνιστή καρέκλα κάθεται εξακριβωμένα ο christian ο οποίος εμφανίζεται και σε άλλη φάση στην καλύβα μαζί με την claire όταν λέει στον lock να move the island.
Ο σκύλος δεν έχω ιδέα τι είναι αλλά ούτε με πρέζα δεν μοιάζει με τον βινσεντ..
Spoiler
Εσύ πάντως κόψτηνα καλού κακού.
emena me to myaloydaki moy moy stekei poly kala na einai o ben
o mpakounin pws skata na vrhke thn kaluba re su?
an upothesoume oti ontws auth emetakinhto
paw gia nani aurio ta upoloipa
ποιον λετε μπακουνιν γαμω.
μαλλον τον μπακουνιν του λοστ.. οχι τον αλλονα.
Ρε σεις μη βγαζετε συμπερασματα ομως απο το ματι στην καλυβα, μπορει να χρησιμοποιησαν εναν ασχετο ηθοποιο, οπως εκαναν με τον ηθοποιο που χρησιμοποιησαν για Τζεικομπ/Καπνο στο καρε που τον βλεπει ο Λοκ, δε σημαινει οτι ειχαν κανει καστινγκ για την εκτη σεζον 3 χρονια πριν... Τεσπα, ο κυκλος απο σκονη ειναι φαινομενιικα αθικτος οταν παει ο Μπεν τον Λοκ στην καλυβα, και χαλασμενος οταν παει η Ιλανα.
Δεν έχει και πολύ άδικο ο ανχόλης. :pink:
ephl8e 3urisma kwlwn afou lost eisai meta apo ena metrio episode mas 3ana 3urise ta kwlomeria
Spoiler