-
χμ, κάνεις λάθος, είμαι σίγουρος
και σε ευχαριστώ που μου δίνεις την ευκαιρία να εγκαινιάσω αυτήν εδώ τη σελίδα ζητώντας από όλους στο δωμάτιο να αναφωνήσουν ένα ΜΠΡΑΒΟ στη γαλλική ελεκτρόνικα που με ονόματα όπως Daft Punk, M83, (ακόμα και) Air και τελευταίους τους θεούληδες Justice μας έχουν χαρίσει πανέμορφες στιγμές στα άστρα! ναι, μέχρι και οι T
-
ναί αλλά αυτά τα έχομε πεί,ένα μπράβο στη δικιά μας την ελεκτρονικιά μουσική γιατί δεν λέμε?
-
γιατί σε αυτά τα γκέυ ψιλόεμπορικά πράματα δεν έχει και πολλά πράματα να παρουσιάσει ε. εκτός αν το πάμε γενικά σε ηλεκτρονικά οπότε πάσο. που ας μου επιτραπεί να πιστεύω πως και πάλι δε συγκρινόμαστε με τα έξω αλλά νταξ', υπάρχουν αθρώποι που το προσπαθούν και έχουν όμορφα αποτελέσματα.
δε λέμε επίσης γιατί είμαστε ανθέλληνες και προβατάκια των ξένωνε και της μόδας των!@!!!@!@!
-
o koryalas ke o spyweirdos ine ta korfiea digmata tis elinikis electronica
-
ποιοι νταφτπανκ ωρε ναθιμα?
-
Γιατί; Homework, Discovery, σκληροπυρηνικοί δίσκοι.
-
Code:
http://rapidshare.com/files/86177935/KLCD032.rar
τσάκω το genesis του Watanabe και πέ μου πόσο εμπορικό είναι....αλλά μετά πέ μου κ τι μουσικάρες έχει μέσα
-
o Hiroshi Watanabe είναι ένας Ιάπωνας που κυκλοφορεί για λογαριασμό της Klik. για ποια ακριβώς ελληνική ηλεκτρονική μουσική μιλάς; κατά τα άλλα πλάκα έχει, τον γνωρίζαμε.
κβελντς είσαι μεταλλάς, ήταν γνωστό.
-
κάηκα κάηκα,για το Θεό κάηκα....... :oops:
μη με κάμεις να ποστάρω τίποτις της klik ελληνικόν τότε.έλα που'χει πλάκα ο χιρόσις,μελωδίες θετικές σαν του illumination πολλές βρίσκεις?
-
δεν το λέω για κακό, απλά δε θα κάνω και μοσπιτ όταν τον ακούω!
Πατρελάκης, Ντούσκος και μετά; Νίκονν; πέσαμε. κάποιος εδώ μέσα είχε πει και το δίσκο του Yosebu που μου τον θύμισε τις προάλλες ο Σολούσιος. τέλος πάντων, δε γινήκαμε και Γαλλία πια, ας μη γελιόμαστε!
-
όχι Νικκον..Τσοτσόνης?V.Sag?Kαλοί είμαστε μωρεεεεεεεεε
-
Καπαβήτα ρε αναλφάβητοι, τι πατρελάκης.
-
Αυτό το yosebu εμένα δε μου άρεσε (όπως και το 99% της ελληνικής electronica). Κατά τ'άλλα για Γαλλική electronica που λέτε όντως υπερέχει (σχεδόν) όλων, αλλά εγώ θα μιλήσω για Κροατική (εξ Αμερικής βέβαια) γι'αυτό ακούστε το νέο Kelley Polar, "I Need You to Hold on While the Sky Is Falling" λέγεται.
http://www.youtube.com/watch?v=4m3VJiocMfg
-
ναι μωρέ, προφανώς, απλά εγώ τουλάχιστον ήμανε σαφής από την πρώτη στιγμή όταν έλεγα πως αναφερόμουν μόνο σε "γκέυ ψιλόεμπορικά πράματα". αλλιώς και ο Βήτας θα ήταν μέσα και ο Spyweirdos και ο Peekay Tayloh και αν κάτσουμε τώρα να σκεφτούμε θα βρούμε κι άλλους. αλλά.
τι σου έκανε ο Πατρελάκης μωρέ;
-
ο Πατρελάκης έβγαλε το Areo Iris οπότε κομπλέ είναι