τσεκαρε και ποση ζαχαρη εχουν, ποσα υποκαταστατα ζαχαρης, ποσα λιπαρα και τετοια
φαε κανα μηλο να σου κοψει την ορεξη
Printable View
ΤΟΤΑΛ 2% SKETO. ΟΥΤΕ ΜΕΛΙΑ ΟΥΤΕ αηδιες μεσα.
σταφίδες-μήλο-λίγη βρώμη-κότατζ λέμε. ωραία δροσιστική μαλακία.
α, και λίγη κανέλλα.
κου μην τους ακους ζηλευουν. :D
εγω τωρα ηρθα σπιτι και ειναι αργα για φαγητο αρα πινουμε ενα ποτηρι γαλα και λεμε ευχαριστω.
:(
Βαζω τα δημητριακα, βαζεις το γαλα; :P
Γαλα υψηλης παστεριωσης nounou light.
με τετρα πακ συσκευασια.
ελευθερα, εχω μπολικο
Μπλιαχ. Μονο ΔΕΛΤΑ. Τα νουνου ειναι απαισια.
ε εγω αυτο εχω. τι θες να κανω! να παω να σου παρω δελτα?! :|
Συγγνωμη, παρεκτραπην. :teddy:
:teddy:
φχαριστω.
Καλημέρα!
Τώρα χτυπάω πλήρες πρωινό με χυμό όραντζ τζούις, γάλα με κλάστερς, καφεδάρα φίλτρου με άρωμα αμύγδαλο και αντίδωρο (ή λειτουργιά, όπως θες πέστο) με μερέντα και πρέπει να πω ότι god is alive and kickin' baby.
Από τα χριστιανικά όμως, το κέικ από μνημόσυνο χώνει περισσότερο από το αντίδωρο.
αντίτερο το λένε
κολυβα
Εννοώ δεν είναι σε μέγεθος... τόνου, ε;
Aυτό που γαμάει είναι τορτελίνια με τυρί βρασμένα, κι όπως τα΄χεις στην κατσαρόλα αδειάζεις 2-3 απ'αυτές μέσα. GREAT SUCCESS λέμε.
Σε μέγεθος τόνου είναι. Αν φάς 3 ίσως χορτάσεις.
Πάει με το τυρί;
Ένα τέτοιο με μαρούλι ακούγεται καλή φάση. Θα δοκιμάσουμε.
Με μαρούλι θα σκίζει.
Τώρα για το τυρί.. ε το τυρί μέσα στα τορτελίνια δεν είναι και πολύ τυρί, If you know what i mean.. οπότε ναι, πάει μια χαρά!
egw xtes gia vradu efaga mia tetoia me mia terastia salata marouli/karoto kai itan kala.
o tonos o sketos exei 2 megethi koritsa, auto mallon exei tin posotita tou mikrou tonou me sumplirwma apo panw allo toso se fasolia, kalampoki, piperia k karoto.
to pio gamistero einai oti einai pikantiko to olo sinolo.
6euro/3 kommatia.
Με φτιάξατε ε. Είναι κι ό,τι πρέπει να το πάρεις στη δουλειά αυτό. Δευτέρα λοιπόν.
kellogg's fruit n nuts -κλασικά μέσα από το σακουλάκι χωρίς γάλατα κ σιχάματα- μέχρι να γίνουν τα γεμιστά μπιφτέκια.
βαλτε τον συγκεκριμενο τονο σε σαλατα μαρουλι-σπανακι, εχετε και 2 φετες ψωμι τραγανο διπλα και νιωστε την αγαπη!
Σε πατατοσαλάτα επίσης.
Μαζι με τυρί κρέμα Φιλαδέλφεια :pink:
Εχει τονοσαλατα σημερα.
έχειν τονοσαλάταν σήμεραν
γαμώ τα γιουβαρλάκια.
Τσίχλα.
Κι εγώ πεινάω αλλά αργεί ακόμη :-| Τονοσαλάτα κι εδώ \m/ Χώστε παξιμάδια, εινωραία.
Γιαουρτι, μελι, crackers και μηλο :D