εμενα μονο κορδονια μου κλεψαν και ουτε λουκετα ειχα ουτε τπτ ολα παρατημενα και χυμα στο κυμα. Αμα εχεις επιφοβους στον θαλαμο , καλο ειναι να προσεχεις
Printable View
εμενα μονο κορδονια μου κλεψαν και ουτε λουκετα ειχα ουτε τπτ ολα παρατημενα και χυμα στο κυμα. Αμα εχεις επιφοβους στον θαλαμο , καλο ειναι να προσεχεις
Ναι, λουκέτα στα πάντα. Υπάρχουν κάτι καλά, πιο ακριβά (αυτά με τους συνδιασμούς νομίζω; ). Εμένα κάποιος μου έκλεψε το πηλίκιο (λολ αλλά οκ πως να το κρύψεις αυτό), ενώ είχαμε και φοβερό "καλλιτέχνη" στο θάλαμο ο οποίος είχε το ξεκλείδωμα σαν χομπι. Αν ποτέ δεν βρίσκαμε το κλειδί για τα όπλα τον φωνάζαμε και κανόνιζε σε 10 δευτ.
τα μισα ανοιγουν με τα ιδια κλειδια ρε . αμα χανοταν το κλειδι του οπλοβαστου η συνηθης τακτικη ηταν σπασιμο με ξιφολογχη! :p
Μπα είχαμε ψαγμένους με διάφορα λουκέτα και δεν άνοιγαν με ίδια κλειδιά. Το είχαμε ψάξει γιατί θέλαμε να μάθουμε πως διάολο το έκανε. Κάποια στιγμή μας έδειξε λαιβ μερικά ανοιγματα, είχε φτιάξει από σύρματα και ότι άλλο είχε βρει διάφορα lockpicks ανάλογα στη κλειδαριά. Στον ελεύθερο του χρόνο θα τον έβλεπες να προσπαθεί να ανοίξει καμιά πόρτα ή να πειραματίζεται με κανένα λουκέτο στο κρεβάτι.
Γιατί να σπάσεις κλειδαριά όταν έχεις τέτοιο ταλέντο;
ησουν σειρα με τον Μακγκαιβερ?
Βασικός κανόνας για τα λουκέτα. ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν αγοράζεις από το ΚΨΜ. Τα περισσότερα έχουν κόψιμο πασπαρτού.
PSP kai mp3 player παντα πανω μου τα ειχα.
Τα απλυτα ας τακλεβαν.
τι ξέρουμε για τις διαβιβάσεις?
σας τα έχω σπάσει λίγο ε? :P
Κέντρο σκατά(αν ισχύει η Καλαμάτα ακόμα that is), μετά ειδικότητα ζωάρα, στις μονάδες ανάλογα με το πόσο θα καβατζωθείς εσύ. Δηλαδή και στη χειρότερη μονάδα να καταλήξεις αν το προσπαθήσεις μπορείς να περάσεις καλά(σίγουρα πολύ καλύτερα από τους άλλους εκεί).
Καλαμάτα έκλεισε απ' όσο ξέρω.
το κέντρο πλέον είναι Αυλώνα μαζί με ΤΘ.
EΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ
Δηλ. το τσεκάρουν αυτό πραγματικά?!!? Ταξίδευες προς χώρα Σένγκεν?
Γιατί και εγώ στην ίδια φάση είμαι, έκαψα 23 μέρες από τις 30 το καλοκαίρι και τώρα αναρωτίεμαι αν με παίρνει να πάω για Χριστούγεννα 12 μέρες τον Δεκέμβριο ή θα "έχουμε άλλα"... Δεν περίμενα να το μετράνε. Καλά αυτή πως κατάλαβε οτι είσαι ανυπότακτος?
είναι διάσημη περσόνα ο Φίκσερ , και έχει γράψει το βιβλίο
Πως να μείνεις ανυπότακτος στην Αμερική
εκδόσεις ΑΓΡΑ αν θυμάμαι καλά.
καταπληκτικο τρολλιν δικε μου!
http://sites.diavgeia.gov.gr/ypetha/...99%CE%9F%CE%92
καλέ με παίρνουν φαντάρο!
8μηνο κουφάλες!
αχχαχααχχααχααχ εγω την ανεβασα στο διαυγεια αυτη την εγκυκλιο σημερα :P
εσύ μας την έκανες ε? :P
ούτε gehenna δεν θα δω! σκατά!
Ίσως να μπορεί να του κανονίσει και πού θα πάει γουινκ γουινκ
Ίσως να μπορεί να του κανονίσει και να μην πάει καθόλου γουινκ γουινκ
and officially:
Είστε υπόχρεος για κατάταξη Στρατό Ξηράς με την 2011 Δ΄ ΕΣΣΟ (Νοέμβριος) δυνάμει της ΕΔΥΕΘΑ/ΓΕΣ 113/2011 την 27/10/2011 σε Κέντρο Εκπαιδεύσεως Τεθωρακισμένων (ΚΕΤΘ) (ΑΥΛΩΝΑ).
Έχετε επιλεγεί Υγειονομικό.
εχουμε πηξει στα πολυμπριζα στο e.r :P
αν εβαζα το χερακι μου θα τον πηγαινα καπου καλυτερα :touched:
για πρότεινε.. :P
το θέμα είναι ότι δεν έβαλα μέσο! αυτό είναι το κουλό.
χαχαχαχα πλακα κανω ρε..γενικα υγειονομικο ειναι μια χαρα...ε απο εκει και περα αλλες καλες περιπτωσεις ειναι
ερευνας πληροφορικης
υλικου πολεμου
αεροπορια στρατου..
αυτα ξερω
Αεροπορία στρατού μακριά. Τα άλλα ναι.
Κατά τ' άλλα, τι στομπουτσο έγινε σ' αυτήν την εσσο με το υγειονομικό; Ξέρω κι άλλους γνωστούς μου που τους πήραν υγειονομικό έτσι στο ξεκάρφωτο.
εδιτ: 38 και σήμερα ψαράδες!
γιατί έτσι αεροπ. στρατού?
Ε, βυσματοπαγίδα είναι. Σαν τα ΧΩΚ, απλά λίγο καλύτερα. Νομίζω ότι είναι 2-3 διαφορετικά τάγματα στα Μέγαρα και παίζει ένα από αυτά να παλεύεται, αλλά αυτό το λέω με κάθε επιφύλαξη. Όπως και να 'χει, όμως, έχω κάνει σκοπχιές με αεροπορικάριους στην ΣΣΕ (ακα ευελπίδων-όπως κι εμείς, στέλνουν εξωτερικές σκοπιές σε διάφορα μέρη και αυτοί). Κάτι εξαπλές βαράγανε τότε. Τώρα πρέπει να είναι χειρότερα, είχα συναντήσει έναν στο ΓΕΣ και μου 'λεγε κάτι τέτοια.
Εν πάση περιπτώσει, εμείς τους δουλεύαμε για τις εμπλοκές τους, μέχρι που πια φτάσαμε στο σημείο να κάνουμε οχταπλές και το βουλώσαμε.
εδιτ: Σε περίπτωση που δεν το' πα, 38 και σήμερα.
ενννοειται πως το ΤΟΠ ειναι μια θεση στο ΓΕΕΘΑ αλλα εκει θελεις πολυ καλο δοντι...
(για αεροπορια στρατου δεν ηξερα οτι ειναι ετσι καλυτερα το θεωρουσα παντως)
Στις περιπλανήσεις μου σε άπειρα μέρη με φαντάρους στην Αθήνα, όπως επίσης και καθημερινή επαφή σε υπεθα, ταγματα ΓΕΣ και ΓΕΕΘΑ κτλ κτλ έχω να πω ότι αν διάλεγα μια θητεία, θα ήταν στην επιτροπή απαλλαγών.
Ένα παράπηγμα στο πάρκιγνκ του 401, που ανήκει στο ΓΕΣ και οχι στο 401, 5-6 φαντάροι με πολιτικά και μούσια που πάνε 9 το πρωί και φεύγουν 1:30 το μεσημέρι τις καθημερινές και κάμποσες άγραφες άδειες αφού δεν τους κρατάνε σε περιόδους που έχουν κόσμο και όχι δουλειά.
Όσοι είστε τόσο δυνατοί, υποχρεώστε την οικογένειά σας να ψηφίσει PASOKARA και χωθείτε εκεί.
~Η ψαγμένη συμβουλή της ημέρας~ (όσοι ακούτε μετάλλικα πηγαίντε Μ.Υ. ΥΠΕΘΑ)
Στρατός ΤΕΛΟΣ ρε ξενέρωτα μουλάρια....
πήγες πόλεμο και γύρισες;
Παλαίμαχος, βετεράνος και βγάλε.