ma tin panagia den eida arxika poios to postare. otan to diavasa, imoun sigouros oti eisai esu re.eposQuote:
Originally Posted by Candiru
kadiru forever
Printable View
ma tin panagia den eida arxika poios to postare. otan to diavasa, imoun sigouros oti eisai esu re.eposQuote:
kadiru forever
Quote:
Originally Posted by Span63
δακρύζωβςββαποθιαβςδς;θιεβ
Που ειναι το περίεργο; Αυτός που έχει το τσίρκο, ο ιδιοκτήτης του τσίρκο, πολλά λόγια... ;-)
Ο τσιρκάς ρε αγεωγράφητε Στάθη!!!!!!!
Ο τσιρκάς, δίκιο βουνό έχεις! :-)
(Ξέρω κι άλλο ένα με πάπχια σε μπαρ, ακόμη χειρότερο)
go on punk
make my day
εγώ ξέρω με χελώνα σε μπαρ:Quote:
μια χελώνα μπαίνει σε ένα μπαρ και λέει στον μπάρμαν: Φέρε γρήγορα ένα ουίσκυ μη σε γαμήσω την μπαναγία!
Ο μπάρμαν την πιάνει και την εκσφενδονίζει στου διαόλου τη μάνα.
Μετά από ένα μήνα ξαναέρχεται η χελώνα και του λέει: πώς τόλμησες να το κάνεις αυτό;
:cold:
ρίξε και το δικό σου
(Προειδοποιώ, είναι φρικτό)
Μια πάπχια μπαίνει σ' ένα μπαρ. Ρωτά το μπάρμαν, "έχεις ψωμί;". Ο μπάρμαν, πάνω στην ώρα της φούριας τη διαολοστέλνει, "εδώ ρε πάπχια είμαστε μπαρ, τι ψωμί με λες, αι πάγαινε κλπ". Την άλλη μέρα πάλι η πάπχια, "Εχεις ψωμί;". Ξανά τα ίδγια, πολλές μέρες στη σειρά, ώσπου ο μπάρμαν αγανάχτησε και λέει στην πάπχια, "αν ξαναζητήσεις ψωμί, ορκίζομαι ότι θα σου καρφώσω το ράμφος στο μπαρ!".
Φεύγει η πάπχια, ξανάρχεται την άλλη μέρα, πάει στο μπάρμαν, "δε με λες; Μήπως έχεις καρφιά;" "Οχι", λέει ο μπάρμαν, "τι καρφιά, εδώ είναι μπαρ λέμε!". "Α, ωραία", λέει η πάπχια. "Εχεις ψωμί;"
λολ, μπορώ να πω πως ήταν υπέροχο.
λόγω προσωπικών αδυναμιών λάτρεψα αυτό με τη χελώνα :pink: :rofl:
άμα στην αρχή βάζω κι εγώ προειδοποίηση ή γράψω ότι το είπε ο Στάθης στην εκπομπή θα γελάσετε και με τα δικά μου;Quote:
Originally Posted by carheart
Εγω γελάω έτσι κι αλλιώς με τα δικά σου, είναι συνήθως εξαίσια.
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:Quote:
αυτό ήταν καλύτερο από εκείνο με τον τσίρκο!
Post of the day άνετα.Quote:
sto proaulio enos psixiatreiou einai enas dolofonos, enas ktinovatis, enas piromanis, enas mazoxistis, enas nekrofilos kai mia gata.
ktinovatis: ego lew na ti gamisoume.
dolofonos: na ti gamisoume, alla meta na ti skotwsoume.
nekrofilos: 8a ti gamisoume, 8a ti skotwsoume kai meta 8a tin ksanagamisoume.
piromanis: na ti gamisoume, na ti skotwsoume kai afou tin ksanagamisoume na tin kapsoume.
mazoxistis: niaou.