-
Απλα θυμηθηκα περυσι που ο Ολυμπιακος σερνοταν και σε μια φαση κατι ειχε ειπωθει για το μεταλλο του πρωταθλητη και ειχατε αρχισει εδω περα τα σεντονια και τις αναλυσεις, και ηθελα να δω φετος σε αντιστοιχη φαση στον αντιποδα (εστω κι αν ο ΠΑΟ δεν ειναι τοσο αισχος οσο ο ΟΣΦΠ περυσι) τι λενε οι αντιπροσωποι :P Δε θυμαμαι ολη την αναλυση γυρω απο μια φραση περυσι, και σιγα μην κατσω να ψαξω το αντιστοιχο τοπικ, απλα θυμαμαι οτι ειχε φαει πολυ θαψιμο οποιος ειχε πει για το μεταλλο του πρωταθλητη τοτε και ειχε γινει θεμα.
-
και μετά αυτοί μας είπανε
-
Παρε το πινκ σου, πρωτο απο τα πολλα απο τους πρασινοφρουρους
-
πρέπει να το ξεπερασετε το κόμπλεξ με τα πινκς και τις μουντζες
-
ΛΟΛ!!!!! Το λες σε μενα αυτο, που ποσταρω οτι μαλακια μου κατεβει στο κεφαλι και με οσο μαλακισμενο τροπο μου ρθει? Ενταξει.
-
Ναι, ισχύει και αντίστροφα. Ούτε να μαζεύεις μούντζες επίτηδες είναι κουλ.
-
Απο παντα ετσι ποσταρα και το ξερεις πολυ καλα, δε θα με νοιαξει το ποσες μουτζες θα φαω. Αυτο που αλλαξε σε σχεση με πριν ειναι οτι πριν ειχα 3-4 ετοιμους να με κουοταρουν και να γραψουν τη δικη τους μαλακια, ενω τωρα θα ριξουν απλα μια μουτζα, μαζι με αλλους 4-5 που το βρισκουν πανευκολο το κλικ στη γωνια. Θα μπορουσα ανετα κι εγω να κανω εμπαργκο, αλλα η ουσια ειναι τωρα οτι "γιατι δε σηκωνει ο Οντονιαν το τηλεφωνο?" κι ασε τις μουτζες στην ησυχια τους :P
-
αεκ η πιο ελεσντι ομαδα του πρωταθληματος
-
facepalms πάλι για μας....
Βασικός ο Νταντόμο........στο β' μου βάζει 10άρι τον Μπλάνκο και για αποκορύφωμα βγάζει το Μάκο για να βάλει τον Γκετζόγλου(και φυσικά 1-2).
-
-
-
Κάτσε ρε παιδί, έχουμε και δουλειές. Τι να πω για το μέταλλο του πρωταθλητή, εμένα αυτές οι ατάκες μου φαίνονται κλισεδιές και χαζομάρες. Άσε που την έχω διαβάσει για τον γαυρο την επόμενη χρονιά του νταμπλ του ΠΑΟ (hint: δεν αρκεί να έχεις εφημερίδα που να λέγεται πρωταθλητης για να είσαι τέτοιος) και από τότε δε μπορώ να τη διαβάσω χωρίς γέλωτα.
Ούτε εγώ θυμάμαι καλά τι λέγαμε.
-
-
Quote:
Originally Posted by
Razor
:smoking:
χαχαχαχα :pink:
-
Δε ξέρω αν πρέπει να μου κάνει εντύπωση το γεγονός ότι κερδίσαμε εκτός ή ότι βάλαμε 2 γκολ σε ένα παιχνίδι, με σκόρερ αμυντικό, τη στιγμή που η ομάδα είχε 11 γκολ στο πρωτάθλημα.