δεν σε μούτζωσα, μαγείρευα , και επίσης ηρέμησε, στην εξοχή είσαι.
σου έφτιαξα και το τυπογραφικό
Printable View
ακριβως οπως τα λεει η χαβοκ.
καλο το να εισαι ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΟΣ και να μουτζωνεις οσους λενε την ΠΙΚΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ
ας γινουμε ομως λιγο ρεαλιστες, no?
Μπράβο firestorm! Είσαι φοβερό τρολλ!
... εσύ δεν έχεις πανελλήνιες ν'ασχοληθείς;
επειδή δεν έχω καταλάβει τι γίνεται εκεί και η στήριξη της χάβοκ μου βάζει ιδέες, μπορεί κάποιος να μου πει πάνω κάτω τι παίζει και να δώσει και κανά λινκ από σοβαρό σάιτ και όχι τον alpha του καντιρού ή την el pais; καλύτερο στο άλλο thread.
Γουσταρω αλληλεγγυη.
Σωστα το εγραψα. Εχουν αρχισει να μου φυτρωνουν με τις αηδιες που βλεπω.
Τωρα πρεπει να νιωσω ασχημα για το εξοχη?
Η εσυ να κλαψεις για το χαλι στο οποιο ζουμε οπουδηποτε?
Και για το ποσο γελαει ο κοσμος μαζι σας και ουτε να σας φτυσει?
Δεν είχα παρακολουθήσει στενά Havoc μέχρι τώρα, εξηγούνται πολλά πράγματα.
- Πόσες γυναίκες με περίοδο χρειάζονται για να βιδώσουν μία λάμπα;
- 2
- Γιατί 2;
- Γιατί ΕΤΣΙ!!!
http://3.bp.blogspot.com/_yraJ99h1Oh...600/poreia.jpg
σοβαρή ερώτηση, ποια είναι η πιο κοντινή σχέση που είχες ποτέ με κίνημα διαμαρτυρίας; καμια φωτογραφία από γυμνή παράσταση διαμαρτυρίας της PETA;
Στ'αρχιδια σου τι κανω εγω.
Εσυ που λυσσας, που κομματοσκυλιζεσαι, εχεις καταφερει κατι?
Σε πηρε κανενας στα σοβαρα? Θα σε βγαλει κυβερνηση? Γιατι μαλλον γι'αυτο σκας.
Με την ευκαιρια.
http://sxoliastesxwrissynora.wordpre...eal-ya-atenas/ Για οποιον ενδιαφερεται για γενικες πληροφοριες.
ενώ οι ισπανοί καθιστές έχουν ανεβοκατεβάσει έξι πρωθυπουργούς. στην ταχρίρ ακόμα καθαρίζουν πτώματα και έρχεσαι εσύ και οι φίλοι σου στο facebook να σαλπίσουν την επανάσταση με ζωντανή ενημέρωση μέσω blackberry.
αυτό που θέλω να πω είναι, κάνε λίγο κράτει και άσε τους σχολιασμούς στα κινήματα του εξωτερικού σε όσους έχουν κατέβει ποτέ σε μισή πορεία στο χωριό τους χωρίς γαμημένες ειρωνίες, γιατί η αντίστοιχη havoc (σπουδαγμένη στην αντίστοιχη αγγλία), στο αντίστοιχο αρχιτεκτονικό γραφείο της στην αντίστοιχη Λάρισα της Ισπανίας, αυτή τη στιγμή σίγουρα γκρινιάζει που της έχουν κλείσει την πλατεία και αναφωνεί "καλά έτσι θα αλλάξετε τον κόσμο, ταλαιπωρώντας τον κόσμο που κλείνετε κάθε μέρα το κέντρο και πέφτει η αγορά; rofl πάρτε το χαμπάρι ρε παιδάκια, αυτό που θέλει είναι να μπούμε στη βουλή και έξω οι μαροκινοί".
Eτσι θελεις να πιστευεις.
Κομματοσκυλακι.