Α, και εσύ κατάλαβες από την λήψη ότι δεν ήταν οφσάιντ. Μάλιστα. Εγώ πάλι, για να καταλάβω αν κάτι είναι οφσάιντ περιμένω το ριπλέι. Δεν φταίω εγώ αν η νόβα παίζει το πουλάκι της.
Printable View
όχι, εννοώ ότι κατάλαβα ότι το ριπλέι της νόβα ήταν για άλλη φάση
Συγχαρητήρια, κερδίζεις μπισκότο.
:moutza:
(ερχοταν την ειδα απο μακρια)
με γλίτωσες από τον κόπο :P
Συνεχίσαμε να παίζουμε και λέει κάτι αυτό; Έπρεπε να μη σουτάρει ο Σισέ γιατί ο διαιτητής είναι μαλάκας; Αφού δε σφύριξε. Μια χαρά διαμαρτυρόταν ο Χριστοδουλόπουλος μετά.
Όσο για τα αριθμημένα σου, δεν γράφω ότι εφευρίσκεις φίλους, απλά σε καμιά περίπτωση οι φίλοι "ιατροδικαστές" και ο φίλος "βάζελος" δεν είναι επιχειρήματα για οτιδήποτε. Το βιντεάκι που πόσταρα και το πορισμα του κανονικού ιατροδικαστή, είναι. Απλά πράγματα.
Μπούρδα, αλλά το πέναλτυ δεν το θυμάσαι και το οφσάηντ το είδες λάθος, σε ματς που έγινε προχτές. Δε σε εμπιστεύομαι να θυμάσαι περσινές φάσεις του ΠΑΟ ούτε με σφαίρες (ακόμα και αεροβόλου).
ο γιος του ψωμιαδη του κανε δωρο για τα γενεθλια του τον σμολαρεκ...?? 8)
Ρε μπαγλαμά, το'παμε, σας αδίκησαν στο 93. Θα σκούζετε και γι'αυτό; Να ξέρω δηλαδή. Ή καβαντζώνεσαι από τώρα ότι "να, με αδίκησαν στο '93 ενώ είμαι μπροστά στο σκορ";
Βέβαια, γι'αυτό το έβαλες σε εισαγωγικά και πετάς παπαριές ότι έχω φίλο για κάθε περίπτωση. Ούτε έφερα τον φίλο μου για επιχείρημα, πέραν του ότι στο λεπτό που έγινε δεν δώσαμε σημασία, ούτε αυτός που είναι η ομάδα του, οπότε λογικό είναι να το ξεχάσουμε. Αλλά ντάξει, άμα χαίρεσαι εσύ εμένα μου περισσεύει.Quote:
Όσο για τα αριθμημένα σου, δεν γράφω ότι εφευρίσκεις φίλους, απλά σε καμιά περίπτωση οι φίλοι "ιατροδικαστές" και ο φίλος "βάζελος" δεν είναι επιχειρήματα για οτιδήποτε. Το βιντεάκι που πόσταρα και το πορισμα του κανονικού ιατροδικαστή, είναι. Απλά πράγματα.
Το οφσάιντ το έδειξαν λάθος, πολύς κόσμος μπερδεύτηκε, κάτι το οποίο ούτως ή άλλως είχα καλύψει με προηγούμενο ποστ. Το πέναλτι χέστηκα, σου εξήγησα, την θυμάμαι την φάση τώρα, σημασία δεν της έδωσα απλά. Και τα περσινά τα 5-6 και τους 9 βαθμούς τουλάχιστον που θέλατε θυμάμαι επίσης μια χαρά. Αλλά μην με εμπιστεύεσαι. Δεν μπορείς να βασίζεις την τιμή της Πανάθας σε όποια κι όποια χέρια, όλα κι όλα.Quote:
Μπούρδα, αλλά το πέναλτυ δεν το θυμάσαι και το οφσάηντ το είδες λάθος, σε ματς που έγινε προχτές. Δε σε εμπιστεύομαι να θυμάσαι περσινές φάσεις του ΠΑΟ ούτε με σφαίρες (ακόμα και αεροβόλου).
ΕΥΡΩπαναθας
(ας φαει και κανας αλλος μουτζα, οχι μονο εσυ)
τι εχασε ο λετο!!!!!!!!!:|
που το βλεπεις
nova σε σπιτι φιλου.
Κατσουράνης , Καραγκούνης χάλια, οι υπόλοιποι καλά παίζουν, λογικά θα το πάρει στο 2ο.
Επίσης ομορφιά ποδοσφαίρου στη Λειβαδειά, θύμησε παλιές εποχές :touched: