Ρε μη λετε οταν περιμενετε ποστ Ρειζορ, ειναι καλυτερα να σκαει στο ξεμπαρκο εκει που δεν το περιμενεις.
Printable View
Ρε μη λετε οταν περιμενετε ποστ Ρειζορ, ειναι καλυτερα να σκαει στο ξεμπαρκο εκει που δεν το περιμενεις.
Επίσης Χ επειδή είχα κάτι παρόμοιο, τσέκαρε το στρώμα ύπνου σου (δλδ αν είναι παλιαντζούρα Π Ε Τ Α Ξ Ε το), μόλις άλλαξα άλλος άνθρωπος..
Εναμιση χρόνο το'χω το στρώμα και υποτίθεται είναι ανατομικό. Βέβαια έχω υποψιαστεί πως αρχίδια είναι, αλλά που λεφτα τώρα για σωστό στρώμα..
ορεξη για γυμναστικη έχεις; λίγο τρεξιμο και τέτοια παρόμοια, βοηθάνε. επίσης παίζει όντως να κάνεις χάλια ύπνο και να μην ξεκουράζεσαι καλά
κου, κανα μασαζ δε σου πανε άμα βοηθάει;
Aν ξεκινησεις γυμναστικες ποτε πριν τον υπνο, δεν θα μπορεις να ξετσιτωσεις.
να πω κι εγω το δικο μου...
σημερα/ηψες παραλιγο να καρφωθουμε με τον ταριφα σε μια νταλικα
μπορω με βεβαιαοτητα να πω οτι ξυπνησα απο την απυθμενη υπνηλια που με προκαλεσε το μουχαμπετι μεταξυ αδερφης μου και ταριφα για το οτι ''ολοι κοιταν την παρτη τους και πανε να σε γαμησουν''...
ναι οκ εχεις δικιο ρε κωτσο αλλα κοιτα και τον βουργαρο με το σοβιετικο τρακτερι που φρεναρει στον ανηφορο
α και οταν φευγεις απο Παπαγεωργιου σε μια υπογεια γραφει ΑΝΑΡΧΙΑ=ΣΥΡΙΖΑ
Προς τι ο γέλωτας.
Lethargica σοβαρα τωρα...πιανει?
Τι ακριβώς?
^χαχαχα δύσκολα
Στην δεξιά πλευρά και κάτω, της στοματικής μου κοιλότητας, βγαίνει το γαμημένο δόντι πίσω πίσω και μαρτυράω.
πάνε βγάλτο, το φμλ, βγάλσιμο θέλει
κι αυτο ποναει