Θα ήθελα οι χρήστες να ήταν περισσότερο ευγενικοί με τους υπόλοιπους. Το θεωρώ λίγο ενοχλητικό να εκμεταλεύεσαι την ανωνυμία του διαδικτύου για να βρίζεις ασύστολα τον άλλον.
Printable View
Θα ήθελα οι χρήστες να ήταν περισσότερο ευγενικοί με τους υπόλοιπους. Το θεωρώ λίγο ενοχλητικό να εκμεταλεύεσαι την ανωνυμία του διαδικτύου για να βρίζεις ασύστολα τον άλλον.
Διότι όταν βρίζεις ασύστολα κάποιον στη πραγματική ζωή του λες το όνομά σου πρώτα!
Όχι αλλά πιθανότατα θα δεχτείς και τις όποιες συνέπειες της συμπεριφορά σου. Στυλιάρι κτλ.
Αυτό με το "κρύβομαι πίσω από την ανωνυμία" είναι η μεγαλύτερη πατατάρα του σύμπαντος. Ναι ρε φίλε, κρύβομαστε πίσω από την ανωνυμία, σε ξέρουμε κι από χτες; Και δηλαδή για να'χουμε καλό ερώτημα, σου κάνει διαφορά αν είμαι παίδαρος σαν το γκούντσαν ή σπυριάρης φλώρος στο γκαράζ της μαμάς; Ή σκοπεύεις να μας δείρεις αν πεις μαλακία και σε κράξουμε; Άμα θες πολίτικαλυ κορέκτ να πας στο φόρουμ του tea party, εδώ είναι ER.
Κρύβεσαι δηλαδή πίσω από την ανωνυμία...και με λες μαλάκα! ΔΕΚΤΟ. Και; Γίνεται έτσι εποικοδομητικός διάλογος; Πού είναι τα επιχειρήματα σου;
Τι κέρδίσαμε ΚΑΙ οι δυο από αυτό; Απλά ρώταω με εντελώς φιλικό υφάκι, αν θες μου εξηγείς.
δε μας γαμάς κι εσύ μωρή μαύρη
επιχείρημα:
μέσω της ανωνυμίας ελαχιστοποιούνται οι πιθανότητες για ad hominem επίθεση.
pwned.
Επιχείρημα δεύτερο: η δυνατότητα ενός προσβαλλόμενου να απαντήσει με στυλιάρι, θεωρείς ότι είναι εποικοδομητική;
Επιχείρημα τρίτο: Stainless_Steel_Provider το μουνί της μάνας σου.
Μα το στυλιάρι είναι στη περίπτωση που προσβάλεις κάποιον "στη πραγματική ζωή" όπως είπε και το παλικάρι. Δεν αναφέρθηκα για ό,τι λέγεται εδώ μέσα.
Τέλος πάντων, τη γνώμη μου την είπα. Οι λεκτικές επιθέσεις είναι ανούσιες και υποδηλώνουν έλλειψη παιδείας. Ειδικά μέσω του διαδικτύου.
Αυτά, συνεχίστε.
Σιγά τη πατσαβούρα. Γελάσαμε τώρα φάση.
SKOUPIDIA, MEGALE kanto opws to ekane h gioulai otan itan pantelws anepithimiti sto forum
kane 10 account, steile 200 pm se ka8e admin ka8e fora pou se kanoun ban, dragonlord tamagothi deggial, legontas mamougiatimekanesban kai loipa. vale kai kana link gia na gineis peistikos.
http://10minutemail.com/10MinuteMail/index.html
an se diskolepsoun ta paidia (prospa8oun kai noiazontai gia tin peotita tou diadiktyakou tous topou vlepeis) to parapanw link 8a se voithisei. einai kala paidia alla niw8oun ligo diskola. parolauta einai va8ia dimokratikoi tipoi kai an epimeineis 8a katalavoun oti eisai meros autou pou len dimokratia kai 8a se agkaliasoun.
μου πήρε 10 λεπτά να διαβάσω και να καταλάβω (νομίζω) τo post cancer...
χάλια
"8a katalavoun oti eisai meros autou pou len dimokratia"
Auto ponese ligo.
χρησιμοποίησε τους μπαναρισμένους λογαριασμούς σου για να μουτζώνεις ποστς κανσερ
το μπαναρισμενο ακκαουντ μπορει και μουτζωνει δηλαδη?
Παρακαλω οι αντμινς να ελεγξουν αυτο το σοβαρο θεμα.