ε είναι πολύ λάβεμ/χέητεμ (μέηχεμ;!)
αλλά δεν γίνεται να λες ότι γουστάρεις βαριά πράγματα και να σ'αφήνει το bullhead ασυγκίνητο, δεν γίνεται!
Printable View
ε είναι πολύ λάβεμ/χέητεμ (μέηχεμ;!)
αλλά δεν γίνεται να λες ότι γουστάρεις βαριά πράγματα και να σ'αφήνει το bullhead ασυγκίνητο, δεν γίνεται!
TO KAINOURIO TERROR
ΕΙΝΑΙ HOLY TERROR
to kainourio terror nikaei to mplak metal k to nteth metal k to post rok k to ambient k to merzbow k to epic/power/heavy metal k to sludge k tous isis k tous guns n roses akoma
ταυτόχρονα έτσι
:):)Quote:
Originally Posted by psychomaverick
δε μπορώ να πω οτι με τρελαίνει τώρα που το ακούω αλλά τουλάχιστον παραμένει σταθερά αξιοπρεπέστατο :)Quote:
Originally Posted by Entrancemperium
θέλει κάμποσες ακροάσεις βασικά, και μένα στην αρχή αδιάφορο μου φάνηκε. δίνουμε βάση σε 1, 3, 5, 10.Quote:
Originally Posted by kontan
ιν αδερ νιουζ, εδώ θα βρείτε ένα καλούδι που πέτυχα τυχαία. δεν ξέρω πόσους ενδιαφέρει αλλά εγώ πολύ το χάρηκα.
οταν λες terror (συγχωρα με για την απορια) ειναι αυτοι του "LOWEST OF THE LOW" αλμπουμ?Quote:
Originally Posted by Pitsadoros
ναι αμέ! :)
8) ωραια τοτε, το βρηκα μολις και κατεβαινει με οργη!
one with the underdogs ρε μουνιά.
i remember a night from my past when i was stubbed in the back and its all coming back
http://www.crowndozen.com/main/archives/justice.gif
justice †
γιατί ρε μπάσταρδα δεν έχετε κάνει ακόμα εκατοσαρανταδώδεκα ποστς για αυτό το άλμπουμ;
γιατί δεν τους λένε Daft Punk;
ε;
μου το 'χαν δώσει κάτι ρώσοι κάποτε αυτό, αλλά δεν με χάιδεψε. έχει ωραία εξώφυλλο πάντως.