αυτα ειναι.τιγκα καυλα.
Printable View
αυτα ειναι.τιγκα καυλα.
Επιτέλους, σεβαστείτε τη διαφορετικότητα, δεν θίξαμε το προσωπικό δημιούργημά σας ή την δικιά σας, προσωπική, σειρά. Μπορεί εν ευθέτω χρόνο να συμβούν παπάδες και να γαμήσει, προς το παρόν μου φαίνεται αποπροσανατολισμένη η φάση.
Άτομ, είσαι αρκετά μπούφος ακόμα και για να πουλήσεις φτηνή ειρωνία και αυτό βγαίνει και από μόνο του, εύκολα.
το αστείο είναι οτι καλά στα λέει και εχει δίκιο και δεν πάει να σε κοροϊδέψει.
τώρα γίνεσαι κακός εσύ με τα βιβλία!
α, όχι, εμένα μαρέσουν. στον ήττα δεν θα αρέσουν, αυτό λέω.
Το επειδόδι μόνο ΓΑΜΗΣΕ.
Η τελευταία σκηνη δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερη.
Spoiler
Spoiler
Ε ναι ρε Ομ, ναι.
Ε παιδια, καλυτερο επεισοδιο ως τωρα (ολων των σεζον ε). Και δεν ειμαι καν πωρωμενος με τη φαση οσο ειστε αλλοι.
Απλα το επεισοδιο γαμησε, και η Νταενερυς εκοψε τη γη στη μεση. Χεβι μεταλ, καυλα. Οτι ειπε ο Σαμπρελας στο σποιλερ του + τα τελευταια δεκα λεπτα, απλα αυτο.
Δε συμφωνω μαζι σου, εχω διαβασει εναμισο βιβλιο και ειναι σπαστικη και στο βιβλιο, οπως ηταν και στις αντιστοιχες σεζον.
Ε τωρα απλα ΓΑ-ΜΗ-ΣΕ. Τα Βαλαρυαν πιο ομορφη γλωσσα του κοσμου οπως τα αποδωσαν ε.
μη το λες γιατί πριν αρχίσω τα βιβλία έτσι όπως ήταν κοντούλα/ξανθούλα/κλπ η καρδιά μου σκίρτησε.
τώρα πυο δεν έχω την εικόνα, κάθε φορά πυο φτάνω σε δικό της κεφάλαιο έχω μια ελαφριά ξινίλα στη μούρη.
Τι να σας πω, εγώ την βρήκα πολύ δυναμική και γαμάτη στα βιβλία, και μου φάνηκε απ'τους χαρακτήρες που χτίστηκαν πιο όμορφα.
ναι χτίστηκε..αλλά ξεκίνησε ξεμπαζωνωντας...