xtes eginan 3 gyro sta 6 rixter konta sti xio k simera stis 3 enas 5 rixter sta giannena. Pou skata na egine tora?
Printable View
xtes eginan 3 gyro sta 6 rixter konta sti xio k simera stis 3 enas 5 rixter sta giannena. Pou skata na egine tora?
σταμάτα να γράφεις στα ελληνικά.Quote:
Originally Posted by the_good_son
seismoooooooooooooooooooooooooossssssssss
xm patra eginan dyo. kaloi htan.Quote:
Originally Posted by bleeding
Παιδιά γνωρίζει κανείς sites που να έχουν πληροφορίες (ιστορικές, αρχιτεκτονικές κλπ) για μνημεία;
Welcome to our newest member, WoTaN!
και να μη θες, πάλι μπροστά σου θα τον βρεις
οκ λοιπόν.
είμαι στο γραφείο του πατέρα μου να τον βοηθήσω με κάτι στο pc.(κλασσικά εντελώς ασύμβατος με τεχνολογίες) Και σκάει ένας τύπος από το δίπλα γραφείο και μου λέει "Α! με υπολογιστές ε? Έχω ένα πρόβλημα. Μου έχει μείνει το cd μέσα κει και δε βγαίνει.Σκάλωσε." Αρχίζω να του εξηγώ πώς να το ανοίξει κλπ, αλλά οκ πού να καταλάβει , οπότε παίρνω ένα συνδετήρα και πάω να του το ανοίξω.
Φτάνω. Μου λέει "έχει μείνει μέσα το cd και δε βγαίνει" .Πατάω να ανοίξει το drive... ανοίγει μια χαρά.. άδειο.. Του λέω τι πρόβλημα έχει? "Εχει μείνει μέσα" μου λέει. "Το έβαλα το cd και μετά άνοιξα το drive να βγεί και δεν ήταν εκεί" Του λέω πού είναι το cd. "Μέσα " μου λέει. "Το φαγε". προσπαθώ να μη γελάσω. Οκ "άλλα cd διαβάζει?" ρωτάω. "Nαι μιά χαρά. Απλά αυτό έχει κολλήσει μέσα. Βγάλτο αν μπορείς" ...
οκ απλά οκ.
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
empeiria zwhs
telika to cd to vgales :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
axaxaxa :rofl: :rofl: :rofl: axaxa
8eos
tha itan syndyasmos pc me ta palia ta ilektronika pou mas etrogan ta penintarika :rofl: :rofl:
telika oi ypologistes gia kati tetoies faseis aksizoun
το cd τελικά που ήταν; :?
τι το βγαλα, πάτε καλά?? απλά θα τ'άφησε μέσα και κάποιος άλλος θα το βγαλε χωρις να το πάρει χαμπάρι. Αφού λέμε ανοίγει-κλείνει μια χαρά... ενιγουέι θεός κανονικά.
LOL
LOLLQuote:
Originally Posted by Ithilmir
arabik tourlou penguin, sefte xroia giousouroum.Quote:
Originally Posted by UmbilicalResidue