μπαϊ δε γουέι. πολύ ερημιά στο φορουμ :?
Printable View
μπαϊ δε γουέι. πολύ ερημιά στο φορουμ :?
:D :D :D Ο Angογατούλης.Quote:
Originally Posted by Lethargica
Kai Steven Seagal ;pQuote:
Originally Posted by chris_boss
Pao gia ypno k exo enan gamimeno ponokefalo re gmt.
Na do pos tha koimitho :?
Ωραίοι, το συνεχίζετε!!11``~~1`~~!1``~!11``!!Quote:
Originally Posted by Lethargica
Οταν οι ακρίδες βλέπουν «Πόλεμο των Αστρων»
Τη χιουμοριστική πλευρά της επιστήμης, που απαιτεί, όμως, φαντασία και δημιουργικότητα, ανέδειξαν τα φετεινά βραβεία «lg Nobel», που απονεμήθηκαν την Πέμπτη το βράδυ στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ. Ιδού μερικά:
* lg Νόμπελ Ιατρικής: στον Γκρεγκ Μίλερ για τους προσθετικούς όρχεις για στειρωμένα σκυλιά.
* Βιολογίας: στον καθηγητή Μπέντζαμιν Σμιθ του Πανεπιστημίου της Αδελαΐδας, για τη μελέτη των οσμών που αναδίδουν οι βάτραχοι σε συνθήκες στρες.
* Ειρήνης: σε δύο ερευνητές του Πανεπιστημίου του Νιούκασλ, που μελέτησαν την εγκεφαλική συμπεριφορά των ακρίδων καθώς παρακολουθούσαν αποσπάσματα από την ταινία «Ο πόλεμος των άστρων».
* Χημείας: σε ερευνητές του Πανεπιστημίου της Μινεζότας, που μελέτησαν αν ο άνθρωπος μπορεί να κινηθεί γρηγορότερα ή αργότερα στο σιρόπι απ' ό,τι στο νερό.
* Λογοτεχνίας: το βραβείο πήγε στους Νιγηριανούς απατεώνες, που αποστέλλουν e-mail σε εκατομμύρια αποδέκτες σε όλο τον κόσμο, ζητώντας τους ένα μικρό ποσό, προκειμένου να έχουν πρόσβαση σε μια μεγάλη περιουσία, που δήθεν αυτοί κατέχουν.
*Βραβεύτηκε επίσης ο εφευρέτης ενός ξυπνητηριού, που μόλις χτυπήσει πηδάει στο πάτωμα και το κυνηγάς γύρω γύρω στο δωμάτιο.
Πρέπει να είχε πλάκα η έρευνα με το σιρόπι.
Ήρθε η νέα μου οθόνη (LG L1980Q) :pink:. Πολύ καλή, αρκετά καλή ευκρείνια και σε non-native αναλύσεις και πολύ πιο πάνω του ικανοποιητικού για παιχνίδια. Το μόνο σοβαρό πρόβλημα είναι η υπερβολική φωτεινότητα της. Κυριολεκτικά έχω βάλει τη φωτεινότητα στο 0, lol. Και επιτέλους έχω 1280χ1024 ανάλυση, το οποίο είναι βολικότατο για web browsing και image editing.
Πάρα ταύτα, έχει πολύ δρόμο μέχρι οι LCD οθόνες να φθάσουν τη ποιότητα μιας καλής CRT.
:thumbsup:Quote:
Originally Posted by freak brother
Ma... Kastri!!! :DQuote:
Originally Posted by psychotron
ΕΛΑΤΕ ΚΑΝΑ ΤΖΑΣΜΙΝ ΑΥΡΙΟ !!!!!
ΜΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ Ο ΣΤΟΛΟΣ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΤΟΥ ΛΕΙΠΩ!!!!!
xlwmo
το mesulid είναι φίλος μου και το αγαπώ πολύ.
Είναι ένας πελαργός και κουβαλάει ένα γέροντα 80 χρονών.
Κάποια στιγμή γυρνάει ο γέροντας και λέει στον πελαργό:
"Έλα μαλάκα, παραδέξου ότι χαθήκαμε"
paidia, o aei basilis.
http://msn.match.com/msn/article.aspx?a ... 7&menuid=6
:D :D
:D
GEA ΥΕΑΗ ΓΙΕΑ
ΝΑΙ YES OUI !!!!!~~~~~~~~~!!!!!!!!!!!~~~~~~~~~~~~~!!!!!!!~~~~~~~~~!!!!!!!