Printable View
Θα συμφωνουσα, αν πιστευα πως η ερωτικη ελξη ειναι θεμα επιλογων κι οχι αλλων παρανοικων και παραλογων διεργασιων του εγκεφαλου που δε βασιζονται σε καμια διαδικασια ευρεσης της καλυτερης επιλογης.
καλη χρονια με ΥΓΕΙΑ σε ολους...για ολα τα αλλα υπαρχουν λινκς στο ιντερνετ
αυτα
Ναι, για ευρεση δουλειας ας πουμε το μυαλο σου σκεφτεται που θα παιρνεις πιο πολλα λεφτα, που θα εισαι πιο ευτυχισμενος κτλ. Παρομοιως και για αλλα πραγματα.
Απορία: Υπάρχει κανα κουμπί π.χ. στα settings για να διαγραφώ απ'το φόρουμ ή πρέπει να στείλω πμ σε κάποιον mod/admin;
πρέπει να γίνει δραματικό θρεντ αποχώρησης πρώτα.
αλλά γιατί βρε;
Αφού το έκανες το έντιτ, τι ψάχνεσαι.
Άσχετο με το έντιτ είναι.
Ρωτάω γιατί θέλω να διαγραφώ τελείως απ'το φόρουμ και δεν ξέρω ποιά είναι η διαδικασία.
Ειδικό θρεντ δεν χρειάζεται νομίζω, ούτε ανάλυση για τους λόγους που φεύγω γιατί φοβάμαι ότι θα γίνει σαν εκπομπή της Τατιάνας :P
ελπίζω είναι η λέξη που ψάχνεις, όχι φοβάμαι.
:D
Πείτε ρε αν ξέρετε την διαδικασία για ολική διαγραφή.
Ναι μεν οι admins μπορούμε να σε διαγράψουμε, αλλά μένουν τα posts σου (απλώς μεταφέρονται στον χρήστη Guest). Επίσης δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να γίνει αυτό. Αν υπάρχει συγκεκριμένο περιεχόμενο για το οποίο υπάρχει σοβαρός λόγος να αφαιρεθεί, τότε σαφώς μπορούμε να συζητήσουμε την διαγραφή του συγκεκριμένου περιεχομένου. Αν θες να σταματήσεις να μπαίνεις, μπορείς προφανώς απλώς να σταματήσεις να μπαίνεις, lol.
Ευχαριστώ για την απάντηση Deggial.
Οπότε σας χαιρετώ, καλή χρονιά σε όλους.
Όσοι γνωριστήκαμε θα τα λέμε από αλλού :)
:* kisses.