θα σας βιάσουν και τις τρείς μέρα μεσημέρι! άσε που μπορεί να πέσετε πάνω σε καμιά ένεση καταλάθος και να γίνετε ζάκια και τότε άστα.
Printable View
θα σας βιάσουν και τις τρείς μέρα μεσημέρι! άσε που μπορεί να πέσετε πάνω σε καμιά ένεση καταλάθος και να γίνετε ζάκια και τότε άστα.
α, εγώ τα έχω πάθει αυτά όλες τις άλλες φορές που έχω πάει με τη μάνα μου κι έχω συνηθίσει, δεν είναι τίποτα.
Θενκς ταμαγκοθάκι μου. Το πρώτο πρέπει να 'ναι. Εγώ ψήνομαι πάντως!
Ναι, τις ενέσεις φοβάμαι περισσότερο κι εγώ. Παρότι δουλεύω μπετονιέρα...
λοκι εισαι ενας βλακας
λιγο ειναι να χασεις την παρθενια σου και να γινεις ζακι;
αν την χασεις στην μενανδρου θα ξερουμε τουλαχιστον που την εχασες και θα παμε να στην ξαναβρουμε, μην ανησυχεις.
εγώ μια φορά ήρθε ένας τύπος μαυριδερός ήταν και μου λέει θες πρέζα λέω γω καμιά πακιστανική νοστιμιά θαναι αλλά αυτός έβγαλε ένα τσιγάρο όχι σαν αυτά που καπνίζουν συνήθως πιο μεγάλο αλλά μικρότερο από πίπα και μου δωσε και γω δεν ήξερα τι να το κάνω γιατί δε καπνίζω αλλά μύρισα λίγο τον καπνό και θυμήθηκα τότε στην εκκλησία που μας λιβάνιζαν και κοίταγα τη φούστα της κάτιας αλλά ένας παπάς με σκούντηξε και έπεσα πάνω στα καντήλια και πήρε φωτιά η φούστα και μετά ο μαυριδερός πήγε να με κεράσει ένα μπακλαβά γιατί λέει χρειάζεται αλλά εγώ είχα κάτσει κάτω και ήρθε ένα σκυλί και φώναζε και ο μαυριδερός έφυγε τρέχοντας κιεγώ έφυγα μετά από λίγο ωραίο πράμα η πρέζα τελικά.
μήπως κράτησες τη διεύθυνση για τον μπακλαβά;
Ιμπιουρ τα βιολογικά δεν είναι διαίτης. Ειδικά μαγαζιά δεν ξέρω, αλλά στα μεγάλα σούπερ μάρκετ έχει ολόκληρο σέξιον με ό,τι παπαριά μπορείς να φανταστείς. Επίσης -ψιλοάκυρο- αλλά είναι και τα γλυκά για διαβητικούς. Έχει ένα ζαχαροπλαστείο στη Μαβίλη που έχει και από αυτά.
Ρυζογκοφρέτες, μπισκοτάκια, all bran και μαλακίες
Spoiler
εκανε ο μικρος μου αδερφος φαρφαλες με κιμα και τα γαμησαν ολα.... σκληρο τυρι δανιας τριμμενο απο πανω
και σαλατα λαχανο με τα σχετικα (αυτη την εκοψα εγω)
και κουκα-κουλα ζερο για να κατεβει το σμπαραμπλιαχ απο τα αμυλα των ζυμαρικων
αυτα:maikl:
blackie εισαι ο σατανας ο ιδιος γαμω τημπαναγια :D
Δε διπλαρώνουμε κανένανΕ εμείς.
Wiki λέει ότι φτιάχνεται με τυρί Νάμπλους: Nabulsi (or naboulsi) is one of a number of white brined cheeses made in the Middle East. Its name denotes its place of origin, Nablus, and it is well-known throughout the West Bank and surrounding regions. It is the principal cheese consumed in Jordan.Produced primarily from sheep milk, goat's milk is also used. Nabulsi cheese is white and rectangular in shape. It is semi-hard with no gas holes. It becomes soft and elastic when heated. It is a typical ewe's or goat's milk cheese, but is traditionally flavored with mahlab (Prunus mahaleb) and mastic (Pistacia lentiscus) added to the boiling brine. It is can be eaten fresh as salty table cheese or can be fried in oil, and it is also a major ingredient of the Arabic dessert knafeh.
Άρα πρέπει να πάω στη Νάμπλους να το φέρω. Καλά θα ήταν :touched:
Ίσως να βγαίνει κάτι σχετικό με χαλούμι. Η περιγραφή ταιριάζει, και το μαχλέπι και η μαστίχα του ταιριάζουν σίγουρα.
Εχω κατι χαλλουμια, παστουρμαδες κυπριακους, σεφταλιες ξερωγω στο ψυγειο που δεν παιζει να τα φαω. τα θελει κανεις? :D
μολις πεις χαλουμι, πεταγονται οι κυπριοι σαν τα σκουλικια στη βροχη ! (φυσικα και τα θελω)
για τα διαίτης νομίζω σε κάλυψαν οι προηγούμενοι. Για βιολογικά υπάρχει το Lena's bio στο Σύνταγμα (Νίκης 11, κάθετη στη Μητροπόλεως) το οποίο έχει και φαγητό, πεντανόστιμο και πανάκριβο επίσης. Άλλο ένα είναι ο Βιολογικός Κύκλος στην Ακαδημίας, 84, δίπλα στο εστιατόριο Restό (βιολογικό κι αυτό). Η αλυσίδα Green Farm (δεν ξέρω αν έχει γλυκά). Στην Πανεπιστημίου υπάρχουν αυτά των Οικολόγων Ελλάδας, λίγο λολ αλλά στο εστιατόριο (δεν έχω φάει ποτέ) μπορείς να πάρεις φρέσκους χυμούς από διάφορα φρούτα μιαμ. Για φαί μόνο έχει ανοίξει ένα στην Κωλέττη στα Εξάρχεια, δίπλα στο Πωλείται (δεν έχω συγκρατήσει όνομα).
Για μαγαζιά στο Ηράκλειο από το κοντρόλ με πληροφορούν πως
ΑΛΕΞ. ΔΙΑΚΟΥ 11 - 210 2846948 «ΜΟΡΦΕΑΣ»
ΑΥΓΗΣ 13 - 210 2830116 «ΣΤΑΜΟΥ Κ.»
ΣΤ. ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗ 7 & ΠΑΛΛΑΔΟΣ - 210 2759904 «ΒΙOΡΑΜΑ»
Γενικότερα, http://www.bionews.gr/frameathens.htm για όποιον ενδιαφέρεται για βιολογικά προϊόντα και εστιατόρια
aυτο το αστειο με τις τιμες των ''βιολογικων'' πρεπει να σταματησει καποτες ε?
επειδή βαρέθηκα με τα πούστικα φαγητά ορίστε ένα ΑΝΤΡΙΚΙΟ φαί
http://i152.photobucket.com/albums/s...s/IMGP2237.jpg
λοκαστ νομίζω μακράν είσαι ο πιο γκουρμέ τύπος στο φόρουμ , και παίρνω το θάρρος να σε χρίσω πρόεδρο του θρεντ.
Επίσης ρισπεχτ στην όπως πρέπει χυλωμένη φασολάδα
Συμφωνώ ότι ο Λοκαστ είναι ο ΣΕΦ του φορουμ..
Μια παρατήτρηση.. Το μπλε φτχιαράκι είναι από παραλία;
Ξύλινη ΚΟΥΤΑΛΑ ftw!
γουατ ιζ δις?
Κάτι που προκαλεί αέρια μάλλον.
Ον τόπικ, επική τονοσαλάτα με παξιμάδια σπασμένα και με άπειρο λεμόνι και άπειρα πιπέρια από τις στοές της Πόλης (ε τι ποιας Πόλης) :pink:
να τα πούστικα πάλι
Πόσες θερμίδες; Και πού τα κρύβουν;
Μήπως είσαι βουλιμική τελικά? Τι ψύχωση είναι αυτή με τις θερμίδες?
α γκόμενάκι είναι; ποστ πικσ.
http://anjameulenbelt.sp.nl/weblog/w.../07/img101.jpg
Να 'μαι.
Όχι, Drumsick. Απλώς προσπαθώ να προσέχω.
δεν μπορώ να εμπιστευτώ άνθρωπο που φοράει τέτοια πέδιλα
Kuolema: κάθε σακουλάκι έχει 2 μπάρες μέσα τα βρήκα καρφουρ 90- me 100 kcal η μπάρα! και μου φαίνονται υπερβολικά γλυκές
Kuu giaourti + meli + banana exeis doulepsei?
Ναι μωρέ, όλα αυτά καλά είναι, αλλά... δεδομένα. Τα άλλα είναι καινούρια και συναρπαστικά!
...
Εδιτ: Γιαούρτι μαζί με μέλι και μπανάνα; Εμετικό ακούγεται. Και καλά σου κόβει την όρεξη υποθέτω; Εντάξει, δεν τρώω πολύ έτσι κι αλλιώς.
den kserw pws akougetai alla einai apistefta drosistiko kai elafru. try it.