Και η δική μου άποψη δεν είναι ιδιαίτερα διαφορετική απο του Odonian, παρ' όλα αυτά διαφέρει κάπως. Για το κέντρο της άμυνας πρέπει να δούμε πρώτα τους δύο νέους που πήραμε, αν και νομίζω οτι θα χρειαστούμε τελικά και κάτι πιο "ψυχολογικά" σταθερό εκεί, αν δεν εγκλιματιστούν γρήγορα οι νέοι.Στα ακραία μπάκ νομίζω οτι χρειαζόμαστε ένα πιο αμυντικογενές δεξί μπάκ απο Μούν και Γκάμπριελ που δείχνουν καλύτεροι όταν παίζουν εξτρέμ, ενώ ο Νίλσον δεν μου γεμίζει το μάτι γιατί είναι οτι πιο άοσμο άχρωμο και ουδέτερο είχαμε στην ομάδα τα τελευταία χρόνια.Δηλάδή ούτε κακός αλλά ούτε καλός.Αριστερά προφανώς και χρειάζεται κάποιος να "ξεσκάει" τον Σπυρόπουλο, αλλά θυμίζω οτι εκεί ίσως μπορεί να παίξει κι ο Λεοντίου που -του πούστη πια- κάποια στιγμή θα γυρίσει. Στα χαφ νομίζω οτι θέλουμε μόνο έναν αριστεροπόδαρο στην περίπτωση που κάνουν την μαλακία και συνεχίσουν να κλάνουν τον θεούλη Ιβ.Τον Μάτος ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ.Στην επίθεση θέλουμε πραγματικά ένα βαρύ όνομα.Ένα τύπο πάλι με ψυχολογικό βάρος στην αυτοπεποίθηση της ομάδας, και με άμεση επαφή με το γκολ.Με έναν τέτοιον παίχτη ίσως ξαναδούμε τον Σάλπι να αποκτά την χαμένη του "killer" αυτοπεποίθηση, και τον Πετρόπουλο να μαθαίνει πράγματα που θα τον κάνουν μεγάλο φορ.Τέλος, αν πρέπει να φύγει κάποιος, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως αυτός είναι ο "Καρκίνος Νο24", και ίσως αν συνεχίσει τη..."δαντέλα", και ο Μάτζιος.
Με άλλα λόγια: σίγουρα 2 ακραία μπακ (ένα για κάθε πλευρά), έναν αριστερό επιθετικό χαφ (μόνο αν είναι δεδομένα καλύτερος του Ιβ), και ένα δυναμίτη στην επίθεση.Κεντρικό μπάκ, προαιρετικά, μόνο στην πιθανότητα που οι 2 νέοι βγούν "τουρίστες".