https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...07360985_o.jpg
Printable View
ο μπομπ κατσιωνης γυρνάει και βίντεο για μπάντες; τι λες ρε παιδι μου! Γενικά το αστείο με τα είδη μεταλlάδων υπάρχει μερικά χρόνια και έχει περισσότερες κατηγορίες. αυτό ήταν ένα πετσοκομμένο νερόβραστο αστειάκι.
Τα σχόλια κάτω από το βίντεο είναι αγνή καθυστέρηση :touched:
Spoiler
Μια από τα ίδια το βιντεάκι, το βλέπεις ευχάριστα αν σου αρέσει το χιούμορ του Μικ..Μαικ..Μασκεβίτσιους, σκας και κανα χαμόγελο επειδή όλοι έχουμε γνωστούς που μας τους θυμίζει η κάθε κατηγορία. Όντως το ραντ στο τέλος είναι άκυρο και το γαμάει...δηλαδή "εγώ, μη κακό μου, δεν είμαι μεταλάς αλλά ξέρω το συνάφι σας και περιμένω το φλέιμ σας, τσουτσεκια".
Φλέιμ έχεις σε ΟΛΑ σου τα βιντεος, αυτό σε έκανε διάσημο, και αυτό σε ταΐζει. Δεν σε άκουσα να κράζεις τους κλαρινογαμπρούς, τις ελαφρόμυαλες, τα εθνίκια και τα αναρχοτάραχα που σκοτώνονται στα κομεντς, σου βγάζουν πάνω views και βγάζεις 2 δεκάρες περισσότερες για να μπορείς να διαλέγεις το ΜΕΓΑΛΟ λάττε στα στάρμπακς (τα οποία πάλι κράζεις). Ο μεταλάς σε χάλασε; Φυσικά, τα σχόλια απο κάτω σχεδόν τον δικαιώνουν...και ένα περίπου μόλις το έχω κάνει και γω. Σσσιχτηρ!!
Έχει βγάλει κατά καιρούς και για διάφορες άλλες κατηγορίες, πχ στο μυαλό μου τώρα έρχονται οι έντεχνοι. Αλλά εκεί "καλά τα έλεγε και καλά τους έκανε τους φλώρους". Μόνο όταν χτυπάει την πόρτα μας αλλάζει το πράγμα. Εμείς μυγιάγγιχτοι δεν είμαστε, αλλά.
Ρε παιδιά, λίγο αυτοσαρκασμό. Βοηθάει γενικότερα. Γίνεται ο κόσμος καλύτερος. Αλήθεια.
το requiem άδικα "τα άκουσε" πάντως, για το λόγο που ανέφερε ο ίδιος τουλάχιστο. κανείς εδώ μέσα δεν τον έχει κράξει για τις "μουσικές του γνώσεις" ή τα μουσικά γούστα. άλλωστε το er σταμάτησε να έχει "μεταλλάδες" με την παραδοσιακή έννοια του όρου εδώ κ χρόνια. το κράξιμο που έφαγε, είναι για το χιούμορ του, τον τρόπο γραφής, το επιτηδευμένο υφάκι. προσωπικά έχω γελάσει πολύ με το μπλογκ. τα βίντεο έχουν πέσει επίπεδο, ενώ ξενέρωσα και με τα κομπλεξικά ξεσπάσματα του ίδιου, όπως αυτό του τελευταίου βίντεο.
ΥΓ. http://www.electricrequiem.com/forum...t=faeenamalaka
Ότι είναι κομπλεξάρας είναι δεδομένο (η τότε "επίθεση" στο ER ήταν ενδεικτικότατη), αλλά εγώ γιατί να του δίνω τροφή; Και σιγά μην ασχοληθώ να υπερασπιστώ σ'αυτόν οτιδήποτε έχει θίξει.
Ναι αλλά δεν θυμάμαι να μπαίνει απευθείας σε άμυνα στο ίδιο το βιντεο, βασικά εκλιπαρόντας για τράφικ και αυτοαναιρώντας όλα όσα έχει γράψει/γυρίσει μέχρι τώρα. Είσαι κάφρος, μην μου το χαλάς!!! Ντάξει κάποτε εμφανιζόταν στα κόμεντς και έλεγε 2-3 πράγματα, και κάθε βιντεο του το τελειώνει με αυτό το "όποιου δεν άρεσε να παει να-να-να-να", αλλά μέχρι εκεί. Δεν έχω πρόβλημα με το βιντεο, μου άρεσε! Ισα ίσα που το βρήκα και κάπως χλιαρό, δηλαδή θα μπορούσε να πει περισσότερες καφρίλες να γελάσουμε.
Σημ: Το ίδιο θα έλεγα εαν το έκανε και στο βίντεο με τους έντεχνους κλπ. Μια παρατήρηση έκανα, στην ίδια πλευρά του κρεβατιού θα κοιμηθώ απόψε :D
Όσο ασχολείσαι μαζί του, τόση αξία παίρνει, that was my point. Ποιος χέστηκε με τι θέματα καταπιάνεται, ή για το αν αυτοαναιρείται; Τροφή του είναι να μιλάνε γι'αυτόν θετικά ή αρνητικά. Ούτε byte παρπάνω για τον Mikeius. Έλεος δλδ.
καλως τα δέχτηκα
Quote:
Scribd has launched an updated subscription service that lets you read unlimited books for just $8.99/month. It’s the first service of its kind and we believe that it can transform the way you read books, allowing you the freedom to read whatever you feel like in the moment without worrying about deciding what book to purchase.
Λοιπόν μιας και λέτε για αναγνώσματα και τέτοια, ψάχνω να βρω βιβλίο για μελέτη των ρούνων. Έχω βρει μόνο ένα στα ελληνικά (Ρούνοι: Η παραδοσιακή μαγεία των βόρειων λαών) και δύο που μου κέντρισαν το ενδιαφέρον στα αγγλικά (Futhark: A Handbook of Rune Magic και Taking Up The Runes; A Complete Guide To Using Runes In Spells, Rituals, Divination, And Magic). Έχει ασχοληθεί κανείς να εκφέρει γνώμη ή πρόταση; Γενικά προτιμάται το πρώτο στα ελληνικά, αν γίνεται να βρεθεί πουθενά για να ξεκινήσω σιγά σιγά.
Μάθε Ταρό που έχει και λεφτά !
http://anavaseis.blogspot.gr/2012/07/zelda.html
και το triforce είναι του διαβόλου
http://www.reddit.com/r/AskReddit/co...r_done/cdnafqe
Το ινδαλμα μου
anoigoume to google translate kai metafrazoume apo agglika se ellinika to ARMIN VAN BUUREN ....
Spoiler
αχχαχαχαχαχαχ
lmao wtf
καντε κι ενα πριντσκριν ομως (αντε με σποιλερ!!!) γιατι εμενα η δεν βγαζει τιποτα η αδυνατει να δει αρχικη γλωσσα αλλη περαν των ολλανδικων οταν το βαζω.
εχασα 1 λεπτο απ τη ζωη μου με τις μαλακιες σας
Κι εμενα το ιδιο με το αρχικο μου βγαζει, δεν κανει κατι, παρολο που εχω επιλεξει αγγλικα και ελληνικα :/
ισχύει.
χθες έβγαζε, πάντως, "πάνος κιάμος"
ξεκαρδιστικο :|
χαίρομαι όταν δεν είμαι ο μόνος ξινός άνθρωπος
το τραβαει το αρχιδι 5:13
http://www.youtube.com/watch?v=RGIbqICtNyA
Καλά τι θυμήθηκα τώρα
Quote:
This is a message to all newfags and cancer currently killing ER, What the fuck do you think this is, some place where you can just waltz in unannounced and be received with arms wide open? WELL FUCK THAT! This is motherfucking ER, bitch. WE call the shots. WE ALWAYS get shotgun. WE dont give a fuck who you are, because WE are infinitely more important than you. WE are always first in line. WE always fuck the hot chick before she gets acne and settles for you. WE rob banks, charities, and ANYONE else who fucking pisses us off. This place is more than just a place, faggot, it is an IDEOLOGY. And this ideology says you need to GET THE FUCK OUT. No one here will ever like you. WE have already established cliques, slop-worthy-hoes, and prop-worthy-bros, GOT IT? WE are the ideology of elitism, exploitation, and lulz. This isn't a fucking game, kid, so don't try to tag along. You're talking to people who have been around the block AND THEN SOME. WE pioneered class. WE made 'cool' cool. And you? What have you done? Jerked off in the shower? WE INVENTED JERKING OFF IN THE SHOWER, you stupid bitch. There is a clear-cut, defined, infinitely thick WALL between you and us. WE built the wall that keeps you fags OUT. So don't try to act like you know what the fuck is going on, because you dont. You just do NOT. But you really think you can compete with ER? LOL WOW Don't make me start flaming you. Are you forgetting who we are? WE are the ones who film people like you getting fucking destroyed by us. WE will rip your ASSHOLE out of your fucking rectum, STITCH IT on top of your pitiful dick hole, and then fuck you in the VAGINA we just made for you. SO WE MAKE YOU INTO A BITCH. Do you get it now? This site isnt a game, it isnt a place to 'chill' with your fags, and it isnt some fucking haven where people like you can get acceptance from people like US. IT ISNT GOING TO HAPPEN. JUST GTFO.
οι αθηναίοι να πάτε εδώ σήμερα και να μας πείτε πως περάσατε μετά:
http://i.share.pho.to/3acd3167_o.png
Σιγα μωρη κομπλεξα πες του.
πρωτοδισκάκιας ο ντράγκονλορντ. μάλιστα.
έχει ξεκωλωθεί να lurk-άρει στο er.
μπορούμε να βάλουμε μια επιγραφή στον τίτλο (όπως είχαμε παλιά το "ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σατύρικον") τύπου "γεια σου Mikeus" μη νομίζει ότι είμαστε τίποτα ΑΓΕΝΕΙΣ.
ακομα σκαλωμενος με το er ειναι;
να τον καλεσουμε σε κανα μητινγκ να τα βρουμε βρε αδερφε ..
:gun: