Εννοούσα δεν είναι πολύ καλά σαν σώμα.
Κέντρο μια χαρά ήταν. Εκεί που θα μπεις όμως δεν ξέρω τι φάση θα είναι.
Printable View
Εννοούσα δεν είναι πολύ καλά σαν σώμα.
Κέντρο μια χαρά ήταν. Εκεί που θα μπεις όμως δεν ξέρω τι φάση θα είναι.
ποσο χρεωνε την βραδια?
Κι εγώ μηχανολόγος πυροβολικό στη Θήβα. Εκεί στο μεταξύ η θητεία ήταν σαν πραγματικές διακοπές, περάσαμε αψέχαστα όλοι. Παρουσιάζονται για πυροβολικό και Γιαννιτσά? :O Μέχρι τώρα μόνο Θήβα και Παρανέστι ήξερα (και το τελευταίο νομίζω έκλεισε).
Καπου να πουμε εδω περα απλα για να μην το ξεχναει ο κοσμος, πως γενικα η φιλοσοφια του στρατου και της υπηρετησης σε αυτον ειναι απο τα πιο για το μπουτσο πραματα που υπαρχουν, ποσο μαλλον αυτοι που την ενστερνιζονται και την ακολουθουν πιστα σαν κωδικα. Θα πω την (ευτυχως ανυπαρκτη) ιστορια σε 14 ωρες.
Αύξηση θητείας τον Νοέμβριο λέει..
Πεθαίνω με πρώτο σχόλιο/απάντηση.
kaksteist kuud
τσ τσ ρίψασπις
Δεν ξέρω ποιος το επανέφερε αυτό (ή αν απλά παρέμεινε ζωντανό όλα αυτά τα χρόνια), αλλά πεθαίνω με πρώτες σελίδες. Σχεδόν συγκίνηση.
Γιωτα.5.
ΤΑ ΧΑΝΩ ΤΡΕΛΑΝΩ?
Και που λετε παω στο αεροδρομιο να φυγω απο τη χωρα εχοντας παραμεινει σε αυτην 29 γεματες μερες και κατι ωρες. Εφτασα στις 23 Ιουλιου απογευμα και εφευγα 22 Αυγουστου νωρις το πρωι. Το οποιο αν τις μετρησουμε και τις δυο μερες ολοκληρες (που υποθετω οτι τα καθυστερια στον στρατο ετσι θα τα μετρανε και καλα κανουν) μας κανει 31 μερες. Ως ανυποτακτος μπορω να μεινω στην Ελλαδα μονο 30 μερες το χρονο, το οποιο το ηξερα, αλλα η μονη αλλαγη εισιτηριου που υπηρχε ηταν για εκεινη τη μερα.
Καθως κοιταει το διαβατηριο μου η καργια στο γκισε, με ρωταει τα ονοματα των γονιων μου, της τα λεω, οπως και το οτι εχω συνεννοηθει με στρατολογια και μου χουν πει οτι ολα ειναι ενταξει και πως δεν εχω περασει το οριο των 30 ημερων. Καθεται το ψαχνει μονη της, ρωταει το ζωο τον διπλανο της ποσες μερες εχει ο Ιουλιος (..), μετραει με τα δαχτυλα, τις βγαζει 31 τις μερες και μου λεει οτι κανονικα δε μπορω να φυγω απο τη χωρα. Της εξηγω τη φαση και της ειπα οτι ρωτησα και πως ολα οκ μου ειπανε και δε θα εχω προβλημα, μου λεει "παω να ρωτησω μεσα", παει ρωταει καποιον, επιστρεψει με ξινισμενα μουτρα μεχρι το πατωμα και βλεμμα δολοφονικο, μου βαζει σφραγιδα στο διαβατηριο και μου το δινει χωρις να πει κουβεντα. Σα να ξενερωσε επειδη δε με "επιασε" :/
βρωμιαρα
καλος πολιτης ρε! τρελελε.
ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ωραιος πινατερο!
2 χρόνια σε άνεση. Θενκς γιατρέεε
Δε σε πρόλαβα. Αν θες πληροφορίες στείλε το τηλ σου σε pm να σε πάρω. Μην αγχώνεσαι, χαλαρά είναι, αρκεί να έχεις συνοδό.
Πήρες κομπλέ; Για πε ντε!
με το που μπήκα στο γιατρό στο νοσοκομείο, παίρνει το παραπεμπτικό και μου λέει "2 χρόνια αναβολή, παρακαλώ περιμένετε έξω", χωρίς να πω το οτιδήποτε.
:D:D:D
παίδες έχετε ιδέα από ποια ΕΣΣΟ κ αν θα ισχύσει η αύξηση θητείας?
Επόμενη ΕΣΣΟ. Νοέμβρη.
Με κάνεις πλάκα ε?
πολύ όμορφα. πόση είναι η μειωμένη για τρίτεκνους θητεία ξέρουμε?
Ένα μήνα με τα παρόντα. Αν το κάνουν το 12μηνο όπως ήταν πριν τη μείωση, 3 μήνες.
μπαίνω με την επόμενη γι'αυτό. :/
ε ρε γλέντια! άμα κατεβαίνω στο 9μηνο καλά θα είναι.
Π. Μπεγλίτης: Δεν έχει ληφθεί απόφαση για αύξηση της στρατιωτικής θητείας
Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2011 20:22
Διέψευσε κατηγορηματικά ο υπουργός Εθνικής Αμυνας, Πάνος Μπεγλίτης, ότι έχει ληφθεί ή πρόκειται να ληφθεί απόφαση για την αύξηση της στρατιωτικής θητείας.
Ερωτηθείς σχετικά ο κ. Μπεγλίτης παρέπεμψε στις κατά καιρούς δηλώσεις του και δημόσιες τοποθετήσεις του ότι το ζήτημα, που κρίνεται εξαιρετικά σοβαρό, εξετάζεται λεπτομερώς και οι οριστικές αποφάσεις για την ορθολογική αντιμετώπιση υπαρκτών προβλημάτων που αφορούν τη στρατιωτική θητεία θα ληφθούν με σοβαρότητα και ευθύνη και χωρίς καμία απολύτως βιασύνη.
http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=2046649
http://www.protothema.gr/politics/article/?aid=142764
και ενημέρωση για ενδιαφερόμενους.
Ναρκωτικά: «Μπόνους» στην απεξάρτηση η μειωμένη θητεία
Εξάμηνη αντί εννεάμηνη θητεία θα μπορούν να υπηρετούν στο στρατό οι νέοι που είναι χρήστες ναρκωτικών, εφόσον δεχθούν να ενταχθούν σε στεγνά προγράμματα απεξάρτησης. Το μέτρο εφαρμόζεται από την επόμενη σειρά κατάταξης.
http://www.naftemporiki.gr/news/pstory.asp?id=2041908
Μπορεί και να μην αυξηθεί δλδ.
γελάω, ξεκινάω πρέζα για να γλυτώσω το τρίμηνο.
κλέψιμο στο στρατό. ντισκας.
Ποτέ δεν έχασα ούτε κορδόνι. Ωστόσο ναι, φυλάγεσαι και χρησιμοποιείς πολλά λουκέτα γιατί έχω ακούσει κι εγώ τα άπειρα.
Όσα λουκέτα και να έχεις, αν πέσεις σε θάλαμο με καλλιτέχνη, τον ήπιες.
Αν σε κλέψουν, μην στεναχωριέσαι, συμβαίνουν αυτά.