Χαχαχαχα ηταν στο 93 ε :P
Printable View
Χαχαχαχα ηταν στο 93 ε :P
Ε ναι. :P
Φιλε Οντονιαν το σκεφτηκα λιγο και εβγαλα το συμπερασμα οτι δεν ειναι οπως φαινονται τα πραγματα. Ποτε παιζει με τον Ολυμπιακο ο Ηρακλης??? Η με καποιο παραρτημα του Ολυμπιακου?? Γιατι το πεναλτυ ηταν ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ στον τερματοφυλακα ο οποιος θα εχανε μετα τον επομενο αγωνα... να ελεγχθει παρακαλω ποιος ειναι ο επομενος αντιπαλος, αν ειναι παραρτημα του Θρυλου καπως ετσι δινονται οι βαθμοι στα παραρτηματα που μετα στηνουν κωλο στον Ολυμπιλαγο. ΤΥΧΑΙΟ που δεν το εδωσε??? Δε μπορω να τα σκεφτομαι ολα εγω για σενα ε. :razz:
Μα το σκέφτηκα φίλε ΦΙΞΞΞΕΡ, αλλά από την άλλη έβαλα στη ζυγαριά την 4η κίτρινη κάρτα που πήρε ο αβραμης για διαμαρτυρία και τον αναγκάζει να λείψει σε ένα από τα σημαντικότατα επόμενα ματς του γαυρου και η σιγουριά μου για τη νεόκτιστη κοκκινη παραγκα κλονίστηκε λίγο. Μην ανησυχείς όμως, θα επανέλθω με περισσότερα στοιχεία συντόμως! :razz:
Ενταξει τοτε. Αν τα εχω σημειωσει καλα στο μπλοκακι μου παντως απο την αρχη του πρωταθληματος, σας χρωστανε 4 πλαγια, 2 πεναλτυ, 1 κορνερ και μια παρατηρηση στον προπονητη αντιπαλης ομαδας ενω πρεπει να δωσουν 1 κοκκινη καρτα 2 αδικα φαουλ στους αντιπαλους σας ή τα αναποδα σε μας για να πειστουμε οτι υπαρχει ισορροπια και οτι δεν υπαρχει παραγκα!
2 κόρνερ.
Wat; Πότε είπα πως του Χριστοδουλόπουλου δεν ήταν πέναλτυ;
Απλά μην μου κλαίγεστε κιόλας :P
Όχι ρε δεν είπα ότι είπες κάτι τέτοιο. Απλά απαντούσα στον φορντ που μια ακόμα φορά έχει επιλεκτική μνήμη. Είδε ένα οφσάηντ (και σε άλλη φάση μάλιστα!) και δε θυμάται το καθαρό μπέναλτυ - και ο "φίλος" του το ίδιο. Κάνει και ειρωνικά σχολιάκια για το αν ήταν σαν τα 5-6 περσινά (ναι φίλε φορντ, ακριβώς σαν αυτά ήταν, καθαρό και δεν το θυμάσαι).
Η διαιτησία δεν ήταν για να κλαιγόμαστε φυσικά, εκτός αν κλαίμε όλοι μαζί για την κατάντια της.
χαχα, τραγικός ο "φίλαθλος"...
"από οφσάιντ ξεκίνησε το γκολ του νίνη" στο χτεσινό πρωτοσέλιδο
"κανένα οφσάιντ στο γκολ του νίνη" στο σημερινό.
αναρωτιέμαι αν βλέπουν τους αγώνες ή αν γράφουν τα ρεπορταζ στο στυλ "μου είπε ο ταδε"
lol
Έλα, μη γίνεσαι μαλάκας. Τη θυμήθηκα τη φάση και δεν γνώριζα ότι δεν παίζει πλεονέκτημα στο πέναλτι. Συνεχίσατε κανονικά πάντως να παίζετε. Έστω. Σας αδίκησαν στο '93 λοιπόν.
Όσο για το "φίλο" μου, είσαι μεγάλος ντετέκτιβ. Πρώτον ο τυπάς με τις κροτίδες ήταν από φόρουμ, το οποίο είχαν αναφέρει. Δεύτερον, τον φίλο μου τον λένε Γιάννη και παίζει στους μάστερ ρισέτ και βλέπουμε σχεδόν πάντα μαζί μπάλα. Τρίτον, είσαι ψιλοβλακάκος γιατί πραγματικά νομίζεις ότι εφευρίσκω άτομα για να κάνω κουβέντα. Άλλη ανάγκη δεν είχα. Τέταρτον, ωραίο το σχόλιο στην παρένθεση (μπούρδα μεν, touche δε)
A, και το οφσάιντ μπέρδεψε πολύ κόσμο, όχι μόνο εμένα και ευθύνεται η Νόβα. Εσάς δε σας μπέρδεψε βέβαια, το ξέρατε ΑΠΟ ΥΣΤΕΡΑ ότι δεν ήταν η ίδια φάση.
προφανώς αν παρακολουθείς το ματς, θυμάσαι τις φάσεις.