O jack πρέπει να ξέρει ένα καλό.
Printable View
O jack πρέπει να ξέρει ένα καλό.
για την Σχολή Ηλεκρονικού Πολέμου(ΣΗΠ) ξέρει κανείς τπτ?
κ εδώ μειωμένη λόγω τριτεκνίας. δεν το είχα την ημέρα της κατάταξης. το έδωσα κάτι μέρες πριν ορκιστώ. έστειλα κ τον πατέρα στη στρατολογία κ το έδωσε κ όλα κομπλέ. καλό είναι να το έχεις μαζί όταν μπεις μπατ μπιγουέαρ: το ότι τους το έδωσες μια φορά δεν σημαίνει ότι κ τελείωσες. μπορούν να συμβούν πολλά με τόση χαρτούρα στον στρατό. να στείλεις κάποιον κ στη στρατολογία που ανήκεις κ να'χεις κ άλλη μια κόπια πάνω σου ποτέ δεν ξέρεις. αυτά
σε άλλα νέα
8 ΚΣ γαμώ τα στρατά κ την αυλώνα
Βασικά είναι λίγο περίεργο, οπότε έχε το μαζί σου τη 1η μέρα και 1 δεύτερο αντίγραφο σπίτι σου.
Από εκεί και μετά, αν δεν σου είπαν, μάθε ακριβώς τι χαρτί χρειάζεσαι γιατί αν θυμάμαι καλά το πιστοποιητικό για στρατιωτική χρήση βγαίνει μόνο από το μητρώο και όχι από το δημοτικό διαμέρισμα. Επειδή και οι ίδιοι τα χάνουν λίγο εγώ τελικά το έδωσα στο στρατολογικό γραφείο. Επίσης μπορείς να το δώσεις όποια στιγμή θέλεις μέσα στη θητεία (εφόσον δεν έχεις περάσει χρονικά τη μείωση που θες, doh) αλλά καλό είναι να το δώσεις νωρίς γιατί μπορεί να παίρνεις μεγαλύτερο μισθό.
δεν παίρνεις μεγαλύτερο μισθό ;(
για τριτεκνία μιλάω πάντα
Οκ τότε, γι αυτό είπα και "μπορεί" γιατί εγώ που είμαι πιο πάνω από τριτεκνία είχα νομίζω 30-35ε το μήνα.
μάλιστα... όταν λέμε μέρα της κατάταξης εννοούμε την ημέρα που μπαίνω έτσι?
το σημείωμα κατάταξης πόσο καιρό πριν έρχεται?
ωραία. σας ευχαριστώ!
και για να σας τα πρήξω λίγο ακόμα: Υγειονομικό, Σχολή Ηλεκτρονικού Πολέμου ή Υλικό Πολέμου?
μουσικό σωμα :razz:
Λοιπόν θα πω γιατί ρώτησα το γιατί να δηλώσεις μειωμένη με βάση τις δικές μου γνώσεις οι οποίες όμως στηρίζονται στη δικιά μου θητεία στην τελευταία ΕΣΣΟ με 12μηνο (305 ΛΕΛΕ).
Τότε λοιπόν (όπως και τώρα φαντάζομαι) προβλεπόταν ότι οι μειωμένης θητείας με το που τελειώναν κέντρο πήγαιναν παραμεθόριο όπου και εξαντλούσαν αμετάθετοι όλη την υπόλοιπη θητεία τους. Οπότε προαίρεση όλων των γνωστών πριν μπω ήταν να μην δηλώσω πουθενά μειωμένη θητεία (που τότε ήταν 3 μήνες λιγότερη) έως κάποιο μικρό διάστημα πριν λήξει η μειωμένη θητεία. Πράγμα που έκανα και τα πέρασα φίνα στον Χορτιάτη. Μάλιστα παρουσίασα το πιστοποιητικό στους 7μιση μήνες περίπου με αποτέλεσμα να γίνει μπαμ μπαμ η διαδικασία και να φύγω στους 8 Αλεξανδρούπολη (από τον υπόλοιπο ένα μήνα οι μισές ήταν κανονική άδεια + εβδομάδα προσαρμογής στα λελε).
Αν ισχύει ακόμα το σύστημα με το αμετάθετο των μειωμένης θα έλεγα να το κάνεις έτσι. Ακόμα και τελευταία μέρα να το παρουσιάσεις είναι ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ νόμος και δε μπορούν να κάνουν τίποτα και να στο στραβώσουν (αυτό σίγουρα ισχύει και τώρα και ες αεί).
στο ναυτικο ξεπερναμε το ανωτερω προβλημα με τον ορισμο της ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ως παραμεθοριου.
χαχαχαχαχαχαχα
οπότε προτείνεις στα μέσα της θητείας κ μετά την μετάθεση. Κ πως ξαφνικά θα τους εμφανίσω πιστοποιητικό? εννοώ δεν θα μου την πουν(ψαρούκλας)?
κ πέρα από αυτό, ποιος ανόητος μου είχε πει ότι οι τρίτεκνοι κ γενικά οι πολύτεκνοι ότι υπηρετούν κοντά στον τόπο διαμονής τους?
απ'ότι φαίνεται δν ισχύει...
Για την ακρίβεια εγώ θα έλεγα να το κάνεις τελευταία μίας με δύο εβδομάδες της θητείας. Εμένα που είχα αρχίσει να αγχώνομαι (όπως είναι φυσιολογκό) και το έκανα ενάμιση μήνα πιο πριν προλάβαν και με στείλαν ένα μήνα μετάθεση.
Και να σου την πουν στα αρχίδια σου. Δε μπορούν να σε κάνουν τίποτα. Το έχουν δει να γίνεται μυριάδες φορές πριν από εσένα.
Κάτσε. Δηλαδή πλέον γίνεται το ανάποδο? 'Οποιος κάνει μεγάλη θητεία την τρώει όλη την παραμεθόριο και όποιος έχει μειωμένη πάει και σπίτι του? Σκανδαλώδες?
εεχμμ.. πιο λογικό μάλλον?
για να κάνει κάποιος μειωμένη θητεία σημαίνει πως υπάρχει λόγος. είτε αυτό είναι απλή 3τεκνία, είτε ο πατέρας του έχει κάποια αναπηρία, είτε είναι ορφανός. όποιος λόγος κ να ισχύει, το πιο πιθανό είναι ότι αυτός ο άνθρωπος θα πρέπει να βρίσκεται κοντά στο σπίτι του
Δεν είναι μόνο αυτοί οι λόγοι ρε Swollen, ενδεικτικά εγώ δεν άνηκα σε κανέναν από τους τρεις για να καταλάβεις. Και φυσικά είναι παράλογο αυτό που γίνεται τώρα, γιατί η μειωμένη θητεία πιάνει ΠΟΛΛΟΥΣ και στις περισσότερες περιπτώσεις δεν είναι τόσο μεγάλες οι κοινωνικές ανάγκες που λες (αυτό και από τις εμπειρίες κατά τη θητεία μου).
Αντίθετα είναι πολύ πιο λογικό κάποιος που κάνει παραπάνω θητεία, ΒΑΣΙΚΑ ΟΧΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ, να γυρνάει για κάποιον καιρό σε μη παραμεθόρια μονάδα. Ε ρε βλέπω να εμφανίζονται κάτι δικαιολογητικά για μειωμένη από το πουθενά πλέον. Ε.Σ. το μεγαλείο σου!
δηλαδη εγω που εκανα 9 μηνες παραμεθοριο να αισθανομαι ΡΙΓΜΕΝΟΣ ε.
μουνια.
στη σαλαμίνα?? :P
.
εγω εκανα 11 :p
καλοκαίρι και φαντάρος στην Αστυπάλαια.
σε γενικές γραμμές κανένας δεν ξέρει 100% αν ισχύει το αμετάθετο για φαντάρους πλήρους θητείας. βέβαια γίνονται μερικά τρελά, ηρ8ε πχ με απόσπαση ενας από 13 εμά θερμη και μου είπε φέρανε ατομα από παραμεθώριο 9μηνίτες με μετάθεση εκεί (στο τετράμηνο και όχι στο εξάμηνο όπως λέει το νομοσχέδιο)
σε κάθε περίπτωση, οσοι μπαίνετε αύγουστο και κατέχετε μουσικό οργανο (πνευστό κατά προτίμηση ή κρουστά) δηλώστε σε στρατολόγους που περνάνε απ'το κέντρο για μουσικό σώμα και αν έχετε και κανένα βύσμα (όχι οσο τρελό πιστευουν κάποιοι) κυνηγήστε το. θα γλυτώσετε πολλά, θα συναναστρέφεστε με μουσικούς (από λοχίες μέχρι διοικητή) οι οποίοι τις περισσότερες φορές είναι επαγγελματίες, θα έχετε άπειρο χρόνο να μελετήσετε, να μάθετε ότι όργανο περνάει απ'το χέρι σας και να πείσετε τον εαυτό σας ότι λίγο πολύ κάτι κάνατε για τον εαυτό σας σαυτο το ρημάδι το 9μηνο. άσε που κατά 90% θα πάτε στην πόλη σας και σε κεντρικό στρατόπεδο αφού τα μουσικά σώματα βρίσκονται σε ταξιαρχίες και πάνω.
ότι και να γίνει αγγαρείες δεν γλυτώνονται (οι υπηρεσίες ανάλογα το στρατόπεδο ναι, πχ ξάνθη πρόβες μέχρι το μεσημέρι και μετά καπάκια για σκοπίες κ.ο.κ. καλή πούτσα, τζάμπα η χαρά) αλλά βολτάρεις συνέχεια σε δεξιώσεις, ορκομωσίες, στρατόπεδα κτλ παίζεις εδώ και κει, κάθεται και κανά κααυ όπου πας με τα πολιτικά σου σαν κύριος να παίξεις και μπαινοβγαίνεις με το οργανάκι σου στο στρατόπεδο και νιώθοντας άνθρωπος.
συμβουλή άσχετη : πρωτού κυνηγήσετε να μπείτε σε στρατόπεδο της πόλης σας, κάντε έρευνα για το τι παίζει με τον διοικητή κτλ. έχοντας γυρίσει ήδη πάνω απο 10 στρατόπεδα μπορώ να πω πως ακόμα και στα πιο κεντρικά στην θεσσαλονίκη (652 παυπ μετά τα κτελ) βλέπεις φαντάρους να τους πηγαίνει 6-1 ή και 7-1 αφού είναι μονάδα με 16 ατομα σε στρατόπεδο που θέλει τουλάχιστον 60 για να σε πηγαίνει 1-1.
τέλος αφού ανέφερα τα κααυ (εκεί που πάνε οι αξιωματικοί για διακοπούλες) αν δεν είστε στρατονόμοι μην το πολυσκέφτεστε. θα κόβετε όλη μέρα ντομάτες και θα καθαρίζετε νον στοπ βλέποντας τους άλλους να κάνουν διακοπές με τις οικογένοιες τους. μιζέρια σκέτη.
γινομαι άντρας ολοκληρωμενος, βαρβατος και σκληρος, σε 2 μήνες εξωφυλλο στο μενς χελθ σεπτεμβρίου "99 τρόποι πως να φτιαξεις κορμί στην εμπλοκή", "το χακί ειναι πάντα on fashion", και "ποια κρίση? Εδω δεν βγαίνουν οι υπηρεσίες".
ντερκα ντερκα τζιχαντ τζιχαντ
http://i179.photobucket.com/albums/w...o/3950d31a.jpg
σπλιναντερο χακί-αγόραρε! Βρομάει βαρβατίλα από Ροδόπη μέχρι Σέρρες αυτή η φωτο. Άντε απολύσου να σε πάω σε κανα λάιβ λέμε
τι είναι εδώ ρε θείο; Θέρετρο προσκυνητών; :P
Είστε υπόχρεος για κατάταξη Στρατό Ξηράς με την 2011 Γ΄ ΕΣΣΟ (Αύγουστος) δυνάμει της ΕΔΥΕΘΑ/ΓΕΣ 89/2011 την 26/09/2011 σε 162 Αυτοκινούμενη Μοίρα Βαρέως Πυροβολικού (162 Α/Κ ΜΒΠ) (ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ).
Έχετε επιλεγεί Πυροβολικό.
26 Σεπτέμβρη λέει,τι σκατά
ναι λογω αριθμου τη σπασανε στα 2 τη σειρα..καποιοι τελη αυγουστου καποιοι τελη σεπτεμβρη..
για ψάξε εδώ για να σιγουρευτείς...
http://www.army.gr/stratologia/katataxi/2011c/
θενξ παίδες
και στο stratologia.gr τα ίδια λέει
απλά υπολόγιζα μέσα Αυγούστου
και Μηχανικό λόγω σχολής
τεσπά τα Γιαννιτσά είναι δω δίπλα
χμ δεν ξερω μηπως σας χωρισουν μετα..γιατι και ενας γνωστος τελειωσε ηλεκτρολογος αλλα πυροβολικο τον εβαλαν...
Κι εγώ πολ. μηχ. αλλά πυροβολικό στη θήβα πήγα.
Γενικά δεν είναι και πολύ καλά, ειδικά εκεί που δεν θα είσαι και κέντρο.