περαστικα
Printable View
περαστικα
to leei k o kazamias?
φωτογραφια το κομμενο δακτυλο εβγαλες?
εγω θα του λεγα οτι ειμαι σαυρα.
Ηταν λεει, δυομιση το πρωι, και γω ειμουν στο Μιτσμομπιλ, με το χρηστι Ναθινμαν συνοδηγο και πηγαιναμε να τον αφησω στο πουπουλενιο κρεββατακι του.
Εκει που ειμασταν στην Ιερα Οδο και ακουγαμε 2002GR, ξαφνικα μετα απο ενα φαναρι το διαζωμα πλατυνε, και πεφτοντας με 60-70 πανω στο διαζωμα, το Μιτσμομπιλ ανασηκωθηκε σαν καταδιωξη απο Ντιουκς (οφ Χαζζαρντ) προκαλωντας τουλαχιστον την εκπληξη μας και πιθανοτατα τον πανικο στα διπλα και πισω αυτοκινητα.
Ενω ολα κρατησαν και καταλαγιασαν μετα απο 3 δευτερα, στη συνεχεια το Μιτσμομπιλ εμεινε απ το λαστιχο που βρηκε στο διαζωμα. Εμπειρος οδηγος εγω και εμπειρος συνοδηγος ο Ναθινμανος, καταλαβαμε οτι θα μεινουμε πριν μεινει εντελως απο αερα και καταληξαμε σε παρακειμενο βενζιναδικο οπου και προσπαθησαμε να αλλαξουμε το λαστιχο με την αγαστη συνεργασια του υπαλληλου του πρατηριου ο οποιος δε μιλουσε αγγλικα. το κραταμε αυτο.
Δυο λεπτα μετα εσκασε μυτη Ρουμανος οδηγος βυτιοφορου απο τη Γαλλια ο οποιος ηθελε να παει Σχηματαρι και ο τεχνικα καταρτισμενος Ναθινμαν εγινε λεει, μεταφραστης, οσο ο υπαλληλος αλλαζε λαστιχο με την πολυτιμη βοηθεια μου σε καθοδηγηση-εμψυχωση.
Σε μια αποθεωτικη λαμψη του ειναι του, ο Ναθινμιτς (και οι 2 δηλαδη για να μη το λεω συνεχεια) ρωτησαν τον Ρουμανο τι ομαδα ειναι, με σκοπο να γινει εποικοδομητικη συζητηση πανω στο Ρουμανικο ποδοσφαιρο, αλλα εκεινος απαντησε οτι δεν ασχολειται καθολου και εν τελει μιλησαμε για τον Γκεοργκε Μουρεσαν ενω ο γρυλος του λαστιχου δεν εφτανε για καποιο μυστηριο λογο για να μπει η νεα ροδα οποτε ο Ναθινμιτς σηκωσαν σαν Ηρακλης, Μασιστας και Χουλκ το Μιτσομπιλ περιπου 7-10 εκατοστα ψηλοτερα για να κοτσαρει (σικ) τη ροδα ο υπαλληλος, ο οποιος ολη την ωρα συνεννοουταν με τον Ρουμανο με την χορηγια της Ναθινμιτς Μουλτιλινγκουα, με βραβειο της βραδιας να πηγαινει στη φραση για το αν ο Ρουμανος θα κοιμηθει στο βενζιναδικο η στο φορτηγο και ο μεταφραστης Ναθινμαν να ρωταει αγερωχα
"do you want to sleep with him?"
Στη συνεχεια λεει, το λαστιχο μπηκε, το Μιτσμομπιλ μουγκρισε με τα 426 αλογα του στο ασφαλτοστρωτο μονοπατι της ζωης, καναμε τα τελευταια χιλιομετρακια για Κορυδαλλο αναρωτωμενοι, αν Ρουμανος, εχει παιξει ποτε στον Ολυμπιακο.
και μετα κοιμηθηκα.
:rofl:
πάνε από Ιερά Οδό το βράδυ και ψάξε για το βενζινάδικο, μπορεί να χεις κανα dejavu και που ξέρεις ίσως τσιμπήσεις κανα Ρουμάνο κοψοχρονιά για μεταγραφή :grin:
...ότι μου χτύπαγαν το κουδούνι.
ξυπνάω, κ μετά από 1 λεπτό μου χτύπαγαν το κουδούνι.
καλημέρα.
σου χτυπησε το κουδουνι, το ακουσες στον υπνο σου, σε ξυπνησε, εκανε παυση 1 λεπτο, σου χτυπησε το κουδουνι, νομισες οτι ειναι συνωμοσια, το ποσταρες στο ER.
κ γω έτσι νόμιζα
μέχρι που μου είπε ότι χτύπησε μόνο μια φορά και του άνοιξα..
αλήθεια
δεν ηταν ταχυδρομος λοιπον.
λες?
μπααα.. ο πατέρας με τον αδερφό ήτανε
εγω ειδα ονειρο οτι περνουσα απο μια γειτονια και ξαφνικα κατεβηκαν καμια 200αρια μαυροι και ξεκινησαν καυγα με τους τυπους που εμεναν σαυτη τη γειτονια γιατι ειχαν βεντετα, και με πηρε το πραμα και κατεληξαν να μου πετανε νομισματα για να με σκοτωσουν (?) και τελικα ετρεξα και πηρα ταξι το οποιο τελικα δεν ηταν ταξιτζης αλλα ενας τυπος που απλα ηθελε να με βοηθησει και ξαφνικα με αφησε σε μια γειτονια καποιου πιο παλιου μου ονειρου και ανεβηκα προς μια ανηφορα και κατεληξα να πινω τσαι με κατι γριες.
λολ.
Πριν 2-3 μέρες είδα στον ύπνο μου ότι ήμουν σε πλοίο το οποίο βούλιαξε (τιτανικός φάση) αλλά είχα προλάβει να ανέβω σε μια σωστική βάρκα και γύρω από τη βάρκα ερχόταν κόσμος που ήταν μέσα στη θάλασσα και προσπαθούσαμε να τον βοηθήσουμε να ανέβει στις βάρκες και κάπου εκεί ήταν ο Οντονιάν (...) ο οποίος περιέργως είχε στεγνά γυαλιά και μου άπλωσε το χέρι για να τον βοηθήσω να ανέβει και εγώ έκανα την κίνηση αλλά είχα το χέρι μου σε σημείο που δε φτάνει (για λίγο) και του έλεγα "πες ότι δεν είσαι αντικειμενικός στο αθλέτικς" ή κάτι τέτοιο. Δεν είδα τη συνέχεια για να σας πω τι απάντησε, ας μας πει εκείνος.