πρέπει να το παραδεχτώ ότι ο JDM έχει καλύτερο χιούνμορ από μένα
ανέκδοτο ήταν! σας άρεσε;
Printable View
πρέπει να το παραδεχτώ ότι ο JDM έχει καλύτερο χιούνμορ από μένα
ανέκδοτο ήταν! σας άρεσε;
αχααχαχαχχα
Η δασκάλα του Τοτού βάζει σ'αυτόν και στον κολλητό του 0 στο μάθημα της σεξουαλικής αγωγής. μετά το σχολείο, λέει ο Τοτός στο φίλο του: "Μαλάκα, έτσι μου'ρχεται να πάω και να της ρίξω μια κλωτσιά στα αρχίδια, να μάθει αυτή που δεν ξέρουμε από σεξουαλική αγωγή"...
Αυτά τα λέτε κιόλας, ή τα ποστάρετε μονάχα;
βασικά πρώτα τα ποστάρουμε για να δούμε αντιδράσεις και μετά κρίνουμε αν θα τα πούμε και σε φυσικά πρόσωπαQuote:
Originally Posted by carheart
Χαεχεαχα.
Υπερατλαντική πτήση. Στην τελευταία θέση του αεροπλάνου κάθονται 2 άγνωστοι μεταξύ τους γκέιδες. Γνωρίζονται, πιάνουν κουβέντα, συμπαθιούνται, αλληλογουστάρονται, χεράκια, φιλάκια κλπ. Ο ένας έχει ανάψει, λέει στον άλλον, "δεν αντέχω, πρέπει να στον χώσω". "Κι εγώ θέλω, χρυσέ μου", λέει ο άλλος, "αλλά μέσα εδώ, θα μας πάρουν χαμπάρι, ρεζίλι θα γίνουμε κλπ". "Μη σε νιάζει", λέει ο επίδοξος γαμιάς. "την έχουν πέσει όλοι, κανείς δε θα καταλάβει. Να, θα σου δείξω" : σηκώνεται και φωνάζει "ένα ποτήρι νερό, παρακαλώ". Τσιμουδιά, πουθενά αεροσυνοδός. Ξαναφωνάζει, πιο δυνατά : "ένα ποτήρι νερό, παρακαλώ". Ξανά τίποτα. "Είδες; Κάτσε να τον φας τώρα". Αρχίζουν γαμιένται με μανία, αχ βαχ, μπαμ μπουμ, χαμός, κάποτε τελειώνουν.
Στην πρώτη θέση μια γριά με τον παπούλη της, ο οποίος λαγοκοιμάται, έχει ψιλοζαλιστεί, δε νιώθει και πολύ καλά. Του λέει η γριά, "είσαι καλά; Τι έχεις; Μήπως θες να πιεις μια πορτοκαλάδα;". Απαντάει ο παπούς, έντρομος, "άσε βρε Μαρίκα, τι πορτοκαλάδα, ο άλλος πίσω ένα ποτήρι νερό ζήτησε και τον ξέσκισαν στον πούτσο"!
χα, χα κάμερες παντού, big brother airwaysQuote:
Originally Posted by Span63
Τι μπιγκ μπράδερ ρε γαμημένε, τώρα διαβάζεις κι ό,τι να' ναι;
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:Quote:
Originally Posted by Span63
KANTIROU SKASE GAMW TO GONIO SOU
O Μπόμπος σχολείο έιχε έκθεση για τη φύση.
Γράφει λοιπόν: "Ο παππούς μου έχει μια φάρμα με 10 κότες, 10 άλογα, μια άσπρη αγελάδα και μια μαύρη αγελάδα και ένα ταύρο που γαμεί την άσπρη αγελάδα..."
Τρελαίνεται η δασκάλα...μετά τους βάζει έκθεση για την τεχνολογία.
Ο Μπόμπος γράφει: "Εγώ για την τεχνολογία δεν ξέρω τίποτα αλλά ξέρω για την φύση γιατί Ο παππούς μου έχει μια φάρμα με 10 κότες, 10 άλογα, μια άσπρη αγελάδα και μια μαύρη αγελάδα και ένα ταύρο που γαμεί την άσπρη αγελάδα..."
Ξανατρελέναται η δασκάλα και τους βάζει έκθεση για τον αθλητισμό
Ο Μπόμπος γράφει: "Εγώ για τον αθλητισμό δεν ξέρω τίποτα αλλά ξέρω για την φύση γιατί Ο παππούς μου έχει μια φάρμα με 10 κότες, 10 άλογα, μια άσπρη αγελάδα και μια μαύρη αγελάδα και ένα ταύρο που γαμεί την άσπρη αγελάδα..."
Μέχρι εδώ όπου μπόμπος βάζετε hcpunkonacid και όπου φύση, punk
Λέει η δασκάλα στον μπόμπο ότι έιναι εκτός θέματος και ότι μπορεί να αντικαταστήσει το "γαμεί" με το "κάνει έκπληξη"
Στην επόμενη έκθεση ο Μπόμπος λοιπόν:
"Εγώ για τον (ότι νά'ναι) δεν ξέρω τίποτα αλλά ξέρω για την φύση γιατί Ο παππούς μου έχει μια φάρμα με 10 κότες, 10 άλογα, μια άσπρη αγελάδα και μια μαύρη αγελάδα και ένα ταύρο που κάνει έκπληξη στην άσπρη αγελάδα...και γαμεί την μαύρη"
Quote:
Originally Posted by verdictdenied
e nai, twra bgazei nohma!
Συνήθως ο Τοτός κάνει τέτοια :D , πολύ πιο καλό από το παρόμοιο με τον γεωσκώληκα :rofl:Quote:
Originally Posted by verdictdenied
Ξανθιές
Είναι μια ξανθιά, στρατιωτικός στο επάγγελμα, και έχει αράξει να
ξεκουραστεί πάνω σε μια ατομική βόμβα.
Κάποια στιγμή, περνάει απο κει ένας συνάδελφός της, τη βλέπει και της λέει:
- Ρε συ Μαιρούλα... Κάνε λίγο στην άκρη να κάτσω κι εγώ, τα χω φτύσει...
Και η ξανθιά απαντάει:
- Helloooo! Η βόμβα είναι ατομική
Ήταν δυο ξανθιές και λέει η μια στην άλλη:
- Τι είναι πιο κοντά το φεγγάρι ή η Καβάλα;
Και λέει η άλλη:
- HELLO, το φεγγάρι το βλέπουμε!!!!
Πώς μπορείς να απασχολήσεις μια ξανθιά μια ολόκληρη ημέρα;
- Την βάζεις σε ένα στρόγγυλό δωμάτιο και της λες να κάτσει στην γωνία.
Τι μπορεί να περάσει από το μυαλό μιας ξανθιάς χωρίς να το καταλάβει;
- Μία σκέψη!!!
- Πως κρατάς μια ξανθιά απασχολημένη;
- Της δίνεις ένα χαρτί που λέει:
"Διαβάστε τη κάτω γραμμή
Διαβάστε τη πάνω γραμμή
Xτυπάει η πόρτα και ρωτάει η ξανθιά από μέσα:
- Ποιός είναι;
Της απαντάει αυτός που είναι απ' έξω:
- Εγώ!
Κι αυτή αναρωτιέται:
- Εγώ;;;;
Μπαίνει μια ξανθιά σε ένα ζαχαροπλαστείο.
Ξανθιά: - Κύριε ζαχαροπλάστη, τι γλυκά είναι αυτά;
Ζαχαροπλάστης: - Αυτά είναι κοκάκια, κυρία μου.
Ξανθιά: - Κοκάκια; Έτσι φωνάζουνε και το αγόρι μου οι φίλοι του!!