gravemission
Printable View
gravemission
ποιοί είναι 28χρονοι μαλλιάδες, ο Η. και ο Φίξξξξερ;
χαχαχχααχαχ όντως.
η τελευταια σεζον ξεκιναει κατακαλοκαιρο,30 ιουνιου.δεν μπορω να θυμηθω σεζον dexter που να ξεκινησε νωριτερα εκτος κι αν μου διαφευγει κατι.
Κάπου διάβασα οτι θα έχει φοβερή ανατροπή σε σχέση με την την πρώτη κιόλας σεζόν της σειράς, επανεμφάνιση Brian από το πουθενά και το ολοκληρωτικό τέλος του.
Και το er θα γλιτώσει από έναν εφιάλτη μ'ανέκδοτα.
ολες ηταν τελη σεπτεμβριου/αρχες οκτωβριου
http://insidetv.ew.com/2013/01/12/de...eturn-in-june/
ακομα δεν εχει ξεκαθαρισει αν θαναι η τελευταια σεζον :|
Quote:
The executive also declined to confirm whether Dexter will end this year. “I’m not making any announcements today about when Dexter will end,” Nevins said. “I will clarify that before Dexter goes on the air. There’s a clear end game in place but I can’t talk about it just yet … the decision is ultimately a creative decision… Dexter is to Showtime what Batman is to Warner Bros. I want to take care of it.”
Ισως ετοιμαζουν τελευταια σεζον και ταινια μετα ή κατι τετοιο?
δεν εχω ακουσει για ταινια
μαλλον κανει νουμερα και θελουν να το στραγγιξουν μεχρι τελους :razz:
απο οτι εχω καταλαβει ετσι λειτουργει το Showtime
α θελουν να προωθησουν και μια καινουρια σειρα κατι τετοιο γιαυτο πηγε και πιο νωρις η πρεμιερα
θέλει να πάει κόντρα με Breaking Bad
Spoiler
Λολ, δεν υπαρχει κανενα Breaking Bad μπροστα στο Dexter
Βασικά αυτό που έγινε είναι ότι το Showtime έχει 2 καινούρια δράματα (Ray Donovan και Masters of Sex) και επειδή θέλει να τα 'χει με δυνατά lead ins, έβαλε το δεύτερο μετά το Homeland το Σεπτέμβρη και αναγκάστηκε να μετακινήσει το Dexter για να 'ναι πριν από το άλλο.
Δε δειχνει κατι, τηζερ ειναι αλλωστε, αλλα ωραιο κονσεπτ, και κυριως, εκπληκτικο τραγουδι βεβαια.
Yvonne Strahovski returning to 'Dexter'
:pink::pink::maikl:
It's official! Showtime has confirmed that the upcoming 8th season of Dexter will be the final for the series.
Αμήν.