Ισχύει και γράφουμε σταρχίδιαμας τον περίγυρο.
Έχω πάει με κολλητό σε "χοτ μπαράκι" και την έχουμε δει μόνο cocktails , μας έχουν πιάσει κουβέντα ίσα με 30 γκόμενες.
Spoiler
όσο πιο σουργελέ το ποτήρι τόσο μεγαλύτερες επιτυχίες !
Printable View
http://1.bp.blogspot.com/_ccAKDoOkWr.../s320/hank.jpg
^Μονο straight ποτα. Nuff said.
καλά σας γαμάνε οι ομπρελίτσες
Μαργαρίτα κι ας μη γαμήσω ποτέ.
Μαργαριτα φραουλα, εξτρα τεκιλα, σας κανει αδεσμευτο καλοκαιρινο σεξακι, εκδηλωθειτε ολες κακουργες.
ενα μπραβο στον Parasight, που νομιζει οτι το Californication του διδαξε κατι ουσιαστικο.
ειτε στα ποτα.
ειτε στις γκομενες.
ειτε στο coolness.
egw thn margarita mou thn 8elw paradosiakia
alla apo tis froutenies me rodakino einai h kaliteri kai gamaei thn fraoula apo kwlo
Τι ροδακινο μωρε.
Ροδάκινο ή νεκταρίνι;
Γιαρμας.
σκατά στην τεκίλα/τεκιλοκοκτεϊλ σας γενικά όμως.
τεκίλα μόνο σε μια περίπτωση: λευκή/παγωμένη/σε σφηνάκια συνοδεία μπύρας.
''πίνω σφηνάκια με τεκίλα και σβήνω την πικρίλα με τη μπύρα''.
η χερρρρραδούρα μας σε κοροϊδεύει από μακριά σαν την ηλιοκαμμένη chicana που ποτέ δε θα ρίξεις.
Κατεβαινω Ναυπακτο να πιω κοκτεηλς και δε θα με σταματησεις.
λόγω θέρους επιτρέπονται:
μοχιτάρες
ταγκερέι λεμόνι
καϊπιρίνια
alkool s'agapw, prodoth den 3exnw
για πείτε μία, ταρίφες πού καταγγέλουμε?
αναγκάστηκα να ξαναμπώ μετά από χρόνια, και ο κωλόπουστας έβαλε διπλή ταρίφα για κάμποση ώρα (ήταν 7 το απόγευμα λολ)
προφανώς δε πλήρωσα ό,τι έλεγε η ταρίφα, προφανώς τον ξέχεσα, προφανώς κράτησα απόδειξη
πείτε πώς του γαμάω το σπιτάκι τώρα!
εδώ λέει στην τροχαία στο μεταξουργείο (http://www.athensinfoguide.com/gr/ge...roundtaxis.htm) αλλά νομίζω ότι έχουν κι αυτοί κάποιο όργανο που μπορείς να τους καταγγείλεις. το θυμάμαι από έναν ταρίφα ο οποίος μια φορά απειλούσε έναν άλλο ταρίφα ότι θα τον καταγγείλει εάν δεν κατέβω από το ταξί επειδή το είχα πάρει κοντά σε πιάτσα αλλά όχι από την πιάτσα και αυτό απαγορεύεται.
τελειωσαν οι διακοπες και εχει παντου φλεημ στο ε.ρ μετα απο την νεκρα... <3 <3 οπως ειπε και ο χρηστης eulogy ... καλα θα περασουμε και εφετο το χειμωνα
Εσύ τί πετάγεσαι δηλαδή τώρα;
φιλικα :(
A ok :)
Τελικά στις ρακέτες κερδίζει κανείς ή έτσι παίζουν;
Εξαρτάται ποιος κερνάει το μοχίτο..
Αχα, έτσι πάει δηλαδής. Δεν είναι το μοναδικό άθλημα, ο Αλλάχ να το κάνει, που δε κερδάει κανείς.
Οι ρακέτες δεν ειναι ο προορισμός, είναι η διαδρομή. Για να χρησιμοποιήσω και τα λόγια ενός σοφού.
Μιλάς με γρίφους γέροντα.
Για δουλειά εκτός Ευρωπαικής ένωσης στέλνουμε Europass ή κάποιο άλλο βιογραφικό?
ρε παιδιά κανένας ελληνικός τράκερ με ελληνικά τόρρεντς έχει ξεμείνει?
blue white, greek tracker τέτοια φάση.
α ρε γαμάτο.ινφο που είσαι
kapaki info δοκίμασε.
Δεν ξέρω τί ακριβώς ψάχνεις από ελληνικά, δοκίμασε το http://p2planet.net/
Αν χρειαστείς ιnvitation πες
mytog.net επίσης
Οι καινούργιες (εγώ τουλάχιστον τώρα τις είδα) διαφημίσεις του Jumbo με κάνουν να πιστέψω (μαζί με το anekdota thread εδώ που τα λέμε) οτι το σύνδρομο της Στοκχόλμης ισχύει και στο χιούμορ...
kai edo!
2 έχω, στείλτε e-mail
Ψάχνω τις βίδες για το το εξής κρεβάτι ικεα.
Από αυτά τα product numbers που έχει μπορώ κάπου/κάπως να βρω πληροφορίες για τις διαστάσεις κλπ;
Γιατι δεν τις παιρνεις απο το ΙΚΕΑ? Νομιζω τις πουλανε ξεχωριστα σε πακετακια τις βιδες, μπορει να κανω και λαθος.
Εχω κατι ραφια κανα χρονο και επειδη δεν εχω βιδες, απλα δεν τα χω ανεβασει ποτε, ειναι στη ντουλαπα (και επειδη εδω και ενα χρονο "θα μετακομισω σε λιγο καιρο").
Βλέποντας ποια σαιτ στα οποία είμαι γραμμένος λειτουργούν είδα και το www.kryve.com στο οποίο έχουν ανοιχτές τις εγγραφές.